- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Smak svijeta najvljen u 19h više na dnevniku u 19:30 xD
- Znate li vi draga komšinice da je taj vaš mali divan dečko. Juče mi je rekao: Ala ste vi lijepi!
- Znam. Zato ga danas vodim kod očnog lekara
-Ali ja se šminkam da ti budem lijepa
- Pa i ja pijem da mi budeš lijepa! odgovori pijani muž
"Ja sam završio," kaže Ivica.
Učiteljica otvori svesku,
a Ivica napisao:
"Je*em mu Majku ko je upalio svetlo!"
-Nisam Julio, Julio, krompire sam gulio!!
Klinka pita dečka poslije seksa:
-Jel imaš potvrdu da nemaš sidu?
-Ne brini, imam.
-Ok, sad možeš da je baciš.
Student je pao na ispitu iz logike. Evo razgovora sa profesorom tom prilikom. Student: Vi me kaznjavate, razumete li uopste vi nesto o tome? Profesor: Naravno, inace ne bih bio profesor. Student: OK, pitacu vas nesto. Ako znate tacan odgovor, dobijam peticu i odlazim. Ako ne znate odgovor, dacete mi desetku. Profesor (nakon kraceg razmisljanja): OK, prihvatam! Student: Sta je legalno (zakonito) a nije logicno, sta je logicno a nije legalno, a sta nije ni logicno ni legalno? Profesor je dugo razmisljao, ali nije nasao pravi odgovor i dao je studentu desetku. Nakon toga ga je pitao za odgovor. Student odmah odgovori: Vi imate 53 godine i ozenjeni ste jednom 23-godisnjakinjom; to je legalno, ali nije logicno. Vasa zena ima 24-godisnjaka za ljubavnika, sto je logicno, ali nije legalno. Vi dajete desetku ljubavniku vase zene, iako je trebao pasti na ispitu, sto nije ni logicno, ni legalno.
Prvo je ''SLUCAJNO'' gurnes u snijeg,a poslije joj ''DZENTLMENSKI'' ocistis dupe !
nisam znao gdje drugdje ovo stavit
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ve4M4UsJQo zanimljiva reklama
-Nisam Julio, Julio, krompire sam gulio!!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=LLcsgI8Lq9y8WTAbOfxD4iMg&v=iLwAjOGQcHo
kurva:a mene Milan
Apostol:daj da vidim listic
kurva:nije mi ostavio nikakav listic
Djevojka:Koji auto voziš ?
Momak:Audi A- PJEŠKE !
Za Novu Godinu ću do Praga.
- Kućnog naravno.
U autu mi pravi božićni ugođaj. Sve lampice svijetle...za benzin, za ulje, cak mi i borić prestao mirišati.
Čestitam Božić svima koji slave, vide a ne čuju.
Čestitam svima koji ga slave, ne čuju a ne slave.
Ne, ne.čestitam svima koji vide, slave, čuju a ne vole.
Izvinite, ovo ćete u montaži...
edit : mislim da ovaj nije bio
Gospodin Manuel ima 85 godina i živi u staračkom domu. Svaki dan poslije večere napravio bi šetnju po vrtu. Jedne noći približi se gdji Brigiti, koja ima 82 i kaže joj: - Znaš li šta mi najviše fali?
- Sta? , odgovori Brigita,
- Sex!
Brigita se obrecne i kaže:
- Stari prasac, ne možeš me na to nagovoriti ni da mi prijetiš pištoljem.
- Znam Brigita, kaže Manuel, ali želim samo da mi ga žensko malo uzme u ruku
- Dobro ako ti to može pomoći, učinit ću ti tu dobrotu
I prešli su na djelo, sakrili su se na skrovito mjesto, on je izvadio je svoj mali penis i ona ga je držala u ruci.
Lice Manuela pokazivalo je apsolutno zadovoljstvo. Dogovorili su se da se sastaju svaku večer na tom skrovitom mjestu u isto vrijeme i da dijele zadovoljstvo.
Jedne noći Manuel nije došao u uobičajeno vrijeme. Brigita je bila zabrinuta, tražila ga je svuda da bude sigurna da se nije naljutio na nju.
Napokon ga je našla u svlačionici kod bazena sa gdjom Odetom, mlađahnom damom od 75 godina kako mu drži pimpek u ruci.
Brigita ga veoma ljuta napadne:
- Izdajico! Pa što to ona ima a što ja nemam!!!
Manuel, sa najboljim izrazom zadovoljstva, odgovori: "PARKINSON"
Ako žena može bez sexa ostati trudna 8.12, nakon 17 dana roditi i ostati djevica, onda može i Chuck Norris snimiti BR rip od 17 gigabajta na floppy.