Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.066.966
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
neaktivan
Humor

Nešto za fanboye...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
neaktivan
Humor

Prilazi prosjak narkomanu i upita ga: "Imaš neku kunu? Nisam ništa jeo već 4 dana."

A narkoman ga potapša po ramenu i reče: "Čovječe, moraš nešto da pojedeš, makar na silu!" {#}

Tony Soprano
16 godina
Humor

Slika govori tisuću riječi....

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
15 godina
neaktivan
Humor
~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
17 godina
Re: Humor

...nastavak...

No, niti tu nije kraj gotovo nevjerojatnim informacijama, Benhayoun je u biznis uključio i kćer Natalie (22), koja za 70 australskih dolara (otprilike 450 kuna) po satu razgovara s jajnicima pacijenata!

{#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | https://www.youtube.com/user/TheDjigibao?feature=mhee
15 godina
neaktivan

djigibao kaže...

...nastavak...

No, niti tu nije kraj gotovo nevjerojatnim informacijama, Benhayoun je u biznis uključio i kćer Natalie (22), koja za 70 australskih dolara (otprilike 450 kuna) po satu razgovara s jajnicima pacijenata!

{#}

Pravi programeri programiraju binarno!
14 godina
neaktivan
Humor

maj kompjutor

14 godina
neaktivan
Humor

Kako povraća bračanin?
Kroz zube, da gusto ostane

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
Humor

Sjedi djevojka u invalidskim kolicima u kafiću i prilazi joj dječko kome se svidjela.
Nakon upoznavanja, dogovore se da sutra odu u park. Dok je gurao kroz park, pričali su kako bi mogli da vode ljubav! Ona mu predloži:
- Hajmo do onog drveta, ti me podigni da se uhvatim za granu, a ti uradi šta treba!
On je poslušao...
Kada su završili, on je vrati u kolica i odvede je kući. Kad iz kuće istrčava njena majka, i počinje da grli dečka!
- Hvala ti sine što si je vratio kući!
- Pa naravno da ću je vratiti, svašta!
A majka odgovara:
- Ima sine mangupa! Jebu i ostave, po tri dana visi na drvetu...

17 godina
Humor

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 21:30 (D3ViL).
15 godina
Humor

Iz dnevnika jedne plavuše:
"Dragi dnevniče, prošle sam godine dala na kući zamjeniti sve stare drvene prozore s novom pvc stolarijom i skupljim izo staklima. Prozori su super, štedimo na grijanju i sve bi bilo izvrsno da me nije prije nekoliko dana nazvao vlasnik firme koja je postavljala prozore i rekao mi da je prošlo godinu dana, a da prozori nisu plaćeni. Bila sam jako iznenađena tom njegovom izjavom pa sam mu ponovila što su mi rekli njegovi iz prodaje kada sam kupovala:
- Ti su vam prozori toliko dobri i štedljivi da će za godinu dana sami sebe otplatiti! Halooooo!!!!!! Prošlo je godinu dana!!!! Ako sam plava, nisam glupa.
S druge strane linije nastao je muk pa sam poklopila slušalicu. Sigurno se tip sad osjeća kao zadnja budala."

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
15 godina
Humor

Zašto su tri mala praseta pobjegla od kuće?
Zato jer su im roditelji svinje.

Zaljubljena plavuša kaže dečku: 'Vidi, dragi, kako se one dvije ptice ljube na grani...'
Dečko joj veselo odgovara: 'Mogli bi i mi!'
Plavuša: 'A ako se grana slomi?'

Što dobijete kad križate muhu i slona?
Nobelovu nagradu.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
15 godina
Humor
Ako poslušate neku Cecinu pjesmu unatrag, čuti će te sotonu! Ili još gore, ako normalno poslušate neku Cecinu pjesmu, čuti će te Cecu!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 23:56 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Humor

Došao Mujo iz Njemačke i tražio od Fate da mu skuha lonac pasulja.

Najeo se i cijelo popodne prdio kao stoka. Zasmrdio cijelu kuću, a uvečer dolaze gosti.

Kaže on Fati: Imam ja u autu sprej sa mirisom borove šume, daj naprskaj kuću da se ne osjeća smrad.

Fata to učini, i miris se popravi. Pristigoše gosti, sjede, mezetaju i stalno njuškakju.

Mujo upita na šta ih miris podsjeća.

Jedan odgovori "Kao da se netko izasrao u borovoj šumi."

14 godina
neaktivan
Humor

:)

17 godina
Humor

...klik na novinski link...{#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | https://www.youtube.com/user/TheDjigibao?feature=mhee
14 godina
neaktivan
djigibao kaže...

...klik na novinski link...{#}

jesam i ne radi :S

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
Humor

Opljačkala dva crnogorca banku i kad su došli kući upita jedan drugoga: Hoćemo li sad prebrojat novce ili čekat vijesti?

The truth is...I am IronMan.
13 godina
odjavljen
VALVE kaže...

Opljačkala dva crnogorca banku i kad su došli kući upita jedan drugoga: Hoćemo li sad prebrojat novce ili čekat vijesti?

Zar oni ne pljačkaju banku na način da nazovu banku telefonom i kažu: "Ovo je pljačka. Dostavite novce na tu i tu adresu." ?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...
VALVE kaže...

Zar oni ne pljačkaju banku na način da nazovu banku telefonom i kažu: "Ovo je pljačka. Dostavite novce na tu i tu adresu." ?

MA da, ali ovi su porijetlom iz Kine, a žive u Crnoj Gori-iznimka.

The truth is...I am IronMan.
17 godina
redikulx kaže...

Sjedi djevojka u invalidskim kolicima u kafiću i prilazi joj dječko kome se svidjela.
Nakon upoznavanja, dogovore se da sutra odu u park. Dok je gurao kroz park, pričali su kako bi mogli da vode ljubav! Ona mu predloži:
- Hajmo do onog drveta, ti me podigni da se uhvatim za granu, a ti uradi šta treba!
On je poslušao...
Kada su završili, on je vrati u kolica i odvede je kući. Kad iz kuće istrčava njena majka, i počinje da grli dečka!
- Hvala ti sine što si je vratio kući!
- Pa naravno da ću je vratiti, svašta!
A majka odgovara:
- Ima sine mangupa! Jebu i ostave, po tri dana visi na drvetu...

Objavljeno 23.11.2011 u 22:31

16 godina
neaktivan

I još 1000 puta, totalno nebitno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Humor

{#}

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 23:32 (xZero).
15 godina
neaktivan
Humor

Dolazi Fata kući i nadje Muju u spavaćoj sobi s drugom ženom. Zgrabi ga za ku*ac i odvuče ga u garažu. Stavi mu ku*ac u škripac i dobro ga pritegne. Izvadi ručicu od škripca i uze testeru u ruku. Mujo se počne derati:
"Stani bona, šta to radis? Nećeš valjda ... zbog jedne sitnice, da mi ga odsječeš?"
Sa osvetničkim osmjehom na licu Fata će:
"Jok ja, Mujo, ti ćes. Ja cu samo da zapalim garažu."

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
filipvk1000 kaže...

Dolazi Fata kući i nadje Muju u spavaćoj sobi s drugom ženom. Zgrabi ga za ku*ac i odvuče ga u garažu. Stavi mu ku*ac u škripac i dobro ga pritegne. Izvadi ručicu od škripca i uze testeru u ruku. Mujo se počne derati:
"Stani bona, šta to radis? Nećeš valjda ... zbog jedne sitnice, da mi ga odsječeš?"
Sa osvetničkim osmjehom na licu Fata će:
"Jok ja, Mujo, ti ćes. Ja cu samo da zapalim garažu."

:) varijacija na temu "Pobješnjeli Max" :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina
odjavljen
Humor

T-com poslije kiše

Gle malog servera, na njemu T-com piše,
Preopterećen je pa teško diše.
I bliješti HDD ledica obasjana,
Čudesna raznolikost njegovih diskova.

Al doći će dan da se sys admin malko nasmije
Kad nestane sve te kramarije.
Ping je opet, kao i prije,
Došao do kritične razine.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
16 godina
neaktivan
Humor

Šta reći?

. .
Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 13:34 (cuspajz).
17 godina

Sarkazam možda čušpajz? {#}

Da ne bude off, evo jedan brzinski:

Muž i žena se seksaju. Muž je bio gore, kad mu žena najednom počne masirati glavu prstima.
- Što to radiš? - kaže muž.
- Tražim rogove. - reče žena.
- Zašto? - pita muž.
- Jer se đavolski seksaš! Pravi si vrag! - odgovara žena.
Sljedeći put muž i žena se ponovno seksaju, ali ovaj put je žena bila na mužu. Svako malo, muž je masira po glavi.
- Što to radiš? - reče žena.
- Tražim rogove. - odgovara muž.
- Seksam se k'o vrag, a!?! - pita žena ponosno.
- Ma ne, teška si k'o krava!

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina
cuspajz kaže...

Šta reći?

ever heard of sarcasm? guess not

http://hr.wikipedia.org/wiki/Sarkazam

15 godina
neaktivan
Humor

Evo par slika.. :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice