- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za one koji još nisu:
1. Idite na Google!
2. Guglajte "where is Chuck Norris"!
3. Kliknite na prvi rezultat.
Za one koji još nisu:
1. Idite na Google!
2. Guglajte "where is Chuck Norris"!
3. Kliknite na prvi rezultat.
Mislim da bi trik bio efektivniji kada bi pritisnuo I am feeling lucky umjesto search na googleu.
Mislim da bi trik bio efektivniji kada bi pritisnuo I am feeling lucky umjesto search na googleu.
Offtopic:
Ja ne mogu vise kliknuti na I'm feeling lucky, cim krenem ukucavati makar na pocetnoj Googleovoj stranici odmah mi pocinje dinamicki izbacivati rezultate, to me nervira, cemu onda uopce ta dva gumba ispod (Search i I'm feeling lucky). Na I'm feeling lucky mogu kliknuti jedino kad ukucavam query i onda mi on ponudi drop down listu i onda na toj listi kad se hovera misa pojavi se I'm feeling lucky. Jel to samo meni tak ili? Nervira me to.
@domagoj odi na onaj zupcanik(postavke) i tamo s lijeve strane odaberi search prefrences i pri dnu odznaci, mislim da se zove instant search. :)
ispricavam se na off-u :)
Malo detaljnije: zupcanik pa advanced settings, pa opet zupcanik, skroz gore desno, pa Google Instant predictions na never show
Neznam jel bilo
Napravili Japanci najpametnijeg robota na svijetu i daju milion dolara onome ko mu postavi pitanje, a on ne zna odgovor.
Bili Amerikanci, Kinezi, Rusi,... i koje god pitanje postave on odgovori.
Došo red na Bosanca. Priđe njemu Bosanac i pita ga nešto, kad se kobot zapuši i crkne.
Japanci se uspaničili i kažu Bosancu: "Pare upravo dolaze iz banke, samo nam reci šta si ga pitao."
Kaže Bosanac: "Šta ima?"
Sjede dva muslimana i piju kavu.
Kaže prvi: "Ehh"
Kaže drugi: "Ehh"
Sutradan im se pridružio treći.
Piju oni tako kavu i kaže prvi: "Ehh"
Kaže drugi "Ehh"
Kaže treći "Ehh, Ehh"
Poslje, kad je otišao treći, dogovaraju se ova dvojca:
"Trebali bi izbacit ovog novog"
"Zašto?"
"Pa puno priča."
Dođe vampir u pekaru i kaže : dajte mi 10kg kruha
Pita pekar: mladiću što će tebi toliko kruha
Vampir odgovara: kćerka mi dobila mengu pa da umačem
Odluči Slovenija napasti SAD. Pošalju rakete na njih i čekaju odgovor, kad ono ništa. Napadnu oni opet i opet ništa. Čudno to Slovencima, pa napadoše svim silama. Kad za 10 minuta dolazi poruka iz SADa:
- hebat ćemo vam mater samo dok vas nađemo na karti
A cime su ih napali?
A cime su ih napali?
Pogodili ih onim jednim kamenom kojeg je netko šutnuo iz Austrije.
Epic Meal Time - Fast Food Lasagna
Itko gledao Epic Meal Time? :D
Da gledao :-D ... pa decki su iz Montreala :-D
Uboo si bas moju omiljenu epizodu, ali evo jos jedne genijalne :-D
Drugi svjetski rat, par partizana bježi šumom od grupe Nijemaca. Izađu iz šume, svugdje ravan i nemaju gdje pobjeći. Ugledaju bunar i odluče se sakriti u njega. Uto kod bunara dolaze Nijemci, zadihani, pa kaže jedan: možda su u šumi, a jeka iz bunara: možda su u šumi, možda su u šumi... Drugi kaže: možda su u polju, a jeka: možda su u polju, možda su polju... Kaže treći: možda su u bunaru, a jeka: možda su u bunaru, možda su u bunaru... Četvrti: bacimo im bombu, a jeka: možda su u šumi, možda su u šumi...
...
- Sikret
Ja sam serijski samoubojica ....
Za vreme porodicnog rucka, upita mali Perica:
"Tata, je li u našoj kuci tvoja rec zakon?"
"Naravno sine", odmah odgovori otac,no kada je vidio kako ga žena mrko gleda, skrušeno doda: "
Ali nikako da stupi na snagu."
. Halo, da li sam dobio savetovalište za alkoholičare?
. Da, izvolite, kako možemo da vam pomognemo?
. Treba mi savet kako da napravim koktel Bloody Mary?
Kaze jedan dječak policajcu:
-Gospon policajac, sad ću vas ja pojesti!
Policajac će:
-Ajde mali ne jedi govna!
Nekako mi licis na trojanskog konja...
pitaju programera kako će nazvati djecu - "ctrl. alt i delete - da ih svo troje mogu lupit u isto vrijeme!"