Srušio se avion na groblju,policija izvukla 2000 leševa :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dupe zenu krasi a tortu orasi!

Neznam iskoristiti kompatibilnost orginalnog operativnog sistema. Ako to ne ide dali se može koristiti Nero 11 sa torrenta i kako?
Odlučili Mujo i Haso naučiti golf, kao pravi svjetski ljudi. Uzeli trenera mjesec dana, mučili se svaki dan i napokon doveli Fatu i Mersihu u golf klub na piće, a oni uzeli opremu i krenuli igrati.
Muče se oni dobra dva sata i napokon dođu do 18. rupe. Stoji Mujo nad lopticom, mjeri, gleda, maše oko nje, ali nikako da je udari. Haso već poludi nakon par minuta i upita Muju:
- Dobro, bolan, što mjeriš, udari već jednom!
Mujo se okrene prema Hasi i reče mu ispod glasa:
- Haso, šuti ba, eno moje Fate na balkonu od kluba, hoću izvesti savršen udarac ....
Haso pogleda prema balkonu, odmjeri i reče:
- Mujo, jesi lud, nema šanse da je odavde pogodiš ravno u glavu!
Šetaju Mujo i mali Mujica jedno popodne po kvartu, i prolaze kraj osnovne škole u koju ide mali Mujica. Mujo upita sina:
- Mujice, jel' ovo tvoja škola?
Mujica ponosno odgovori:
- Jest, babo!
Mujo se sjetno nasmije i reče:
- Eee, sine moj, i ja sam išao u nju pred dvadeset godina ...
A mali Mujica odgovori kao iz topa:
- Aaaa, zato meni ravnatelj stalno govori da ovakvog idiota nije vidio već dvadeset godina!
Mujo i Haso dođu u kazalište. Usred prvog čina Muju stisne da mora na WC i pita on Hasu:
- Znaš li ti gdje je ovde zahod?
Haso malo promisli i odgovori:
- Izađeš, pa lijevo kroz hodnik, malo desno i tu ti je.
Izađe Mujo lijevo, pa kroz hodnik, pa malo desno i traži, traži, ali zahoda nigdje. Ugleda iza zavjese vazu s cvijećem i u nju se olakša. Vrati se, sjedne na mjesto i pita Hasu:
- Uff, dobro je, jesi gledao što se zbilo u međuvremenu?
Haso se nagne i prošapće:
- Onaj je ubio kralja, ova se preudala, a ti si se popišao u ono cvijeće.
Došao čovjek kod frizera:
- Dobar dan, može li jedno šišanje?
- Može, kaže frizer. Kako želite?
- Pa ovako, kume, s jedne strane mi ostavi rupu veličine šake, a s druge tri-četiri manje rupice. Pozadi repići da mi budu neravni, a šiške da mi idu ukoso i da budu rijetke...
- Pa ne znam dal' ću vas znati tako ošišati.
- A prošli put si znao, PI*KA TI MATERINA!!!
Što smo naučili iz američkih filmova:
-jedna šibica je dovoljna da osvjetli sobu bilo koje veličine-
sa svakog prozora u Parizu se vidi Eiffelov toranj
-kašalj je znak smrtonosne bolesti
-detektiv moze rješiti slucaj samo ako je suspendiran
-svaka brava se u sekundi može otvoriti ukosnicom ili spajalicom, osim ako to nisu vrata koja vode u zgradu u plamenu u kojoj je zarobljeno djete
-nije potrebno reći 'dobar dan' ili 'doviđenja' kad započinjete ili završavate telefonski razgovor
-muškarac neće ni trepnuti dok prima najokrutnije udarce ali će se tresti od bola dok žena pokušava očistiti njegove rane
-pošteni i radni policajci po pravilu bivaju upucani tri dana prije penzije
-ventilacijski sistem zgrade je odlično mjesto za sakrivanje, nikome neće pasti na pamet da vas tamo potraži
-ako odlučite plesati na sred ulice, svako na koga naiđete znat će korake
-ako se susretnete sa zlim međunarodnim teroristom sarkazam i duhovitost su vaše najbolje oružje
-kad plaćate taksi, ne morate gledati u novčanik dok vadite novčanicu, zgrabite jednu nasumice i dajte, bit će to točan iznos
-nije važno ako u borbi koja uključuje borilačke vještine imate brojne neprijatelje
-vaši neprijatelji će strpljivo čekati da vas napadnu jedan po jedan...
-svaka brava se u sekundi može otvoriti ukosnicom ili spajalicom, osim ako to nisu vrata koja vode u zgradu u plamenu u kojoj je zarobljeno djete
-nije potrebno reći 'dobar dan' ili 'doviđenja' kad započinjete ili završavate telefonski razgovor
-muškarac neće ni trepnuti dok prima najokrutnije udarce ali će se tresti od bola dok žena pokušava očistiti njegove rane
-ventilacijski sistem zgrade je odlično mjesto za sakrivanje, nikome neće pasti na pamet da vas tamo potraži
-ako se susretnete sa zlim međunarodnim teroristom sarkazam i duhovitost su vaše najbolje oružje
-kad plaćate taksi, ne morate gledati u novčanik dok vadite novčanicu, zgrabite jednu nasumice i dajte, bit će to točan iznos
-nije važno ako u borbi koja uključuje borilačke vještine imate brojne neprijatelje
I jos kao dodatak vrata se nemogu otvoriti u hitnoj situaciji a glavni lik ima assault rifle ili shotgun pa pocne traziti drugi izlaz! Fuck Logic!
I jos kao dodatak vrata se nemogu otvoriti u hitnoj situaciji a glavni lik ima assault rifle ili shotgun pa pocne traziti drugi izlaz! Fuck Logic!
Kakve veze ima assault rifle ili shotgun sa vratima?
Ti se zajebavaš,jelda?
Kad Kinez napravi jaknu haha :D
naredi im da ga ofarbaju u crveno.
Sljedeće noći izađe Mjesec crven kao krv proletera.
Ameri poludili.
Druge večeri izađe Mjesec crven a na njemu piše CocaCola.
Do jutra svi koji su farbali su poslani u Sibir a preko dana i svi koji su ga vidjeli.
Treće noći izađe Mjesec.
Crven.
Na njemu piše CocaCola.
A ispod sitnim slovima:
"Punionica Hadžići"
Kazu da odvedem djevojku na more... Pa ko jos nosi drva u sumu
Pravo muško će ženi razmazati ruž, a ne maskaru
Pravo žensko će muškarcu razmazati margarin na kruh za sendvič koji mu radi
-------
4chan je od mene napravio šovinističkog idiota
- a starci su rekli da od mene nikad neće biti ništa!
Dođe Perica kući i kaže tati:
• Danas sam dobio 5!
• Bravo sine! A iz čega?
• 4 iz fizičkog i 1 iz matematike.
Okrene se prema njoj i kaže: "Ne bi li se mi malo razgovarali? Cuo
sam da vrijeme u avionu prode brže, ako se razgovara sa suputnicima!".
Djevojcica, koja je upravo bila otvorila knjigu, zatvori je, okrene se
prema njemu i kaže: "O cemu bi vi htjeli razgovarati?". " Ne znam zapravo",
kaže manager, "kako bi bilo da govorimo o nuklearnoj energiji?".
"U redu", kaže djevojcica,"to bi bila zanimljiva tema! Ipak mi dozvolite
da vas prije toga ja nešto pitam!
Konj, krava i srna jedu jedno te isto - travu! No srna izbacuje iz sebe
sitne kuglice, krava plosnate kolace, a konj izbacuje komade suhe
trave. Zašto je to tako?".
Nakon kraceg razmišljanja kaže manager: "Ne znam kako da to
rastumacim!". -
"Smatrate li se onda dovoljno kompetentnim da govorite o nuklearnoj
energiji kad ništa ne znate o obicnom govnu!".
Jedna od boljih na Youtubeu. Proletilo mi 15 minuta ko ništa, na drugima mi dosadno nakon 2 minute.
Evo jedna svađa Counterista LORD totalno nebitan, KoRn najbolji awp na ESLu u Europi i MessiahONE admin na ESLu.
I evo majke koj brani svog desetogodišnjaka u pola 1 navečer. Citiram majku "Moj stariji sin je haker, e vala kad te on nađe bit će ti"
Kupuje Mujo burek:
-Gospodine,hočete li da vam ga stavim u vrečicu?
-Jok,prebaci mi ga na USB.