System overload... Definitivno narod sa najčudnijom maštom.
No imamo i mi svakakvih primjera, evo jedan kao nekakav umjetnički prikaz sa naših krajeva, isto tako žestoko opičen i ima oznaku 18+.
Gledati na vlastitu odgovornost.
Balkan - Epic
System overload... Definitivno narod sa najčudnijom maštom.
No imamo i mi svakakvih primjera, evo jedan kao nekakav umjetnički prikaz sa naših krajeva, isto tako žestoko opičen i ima oznaku 18+.
Gledati na vlastitu odgovornost.
Balkan - Epic
"Mini suknja, dlakava noga, ti si moja, Isusa ti Boga."
Pa baš i nije smiješno,to je neki brutalan poremećaj hormona,a to nemože bit smiješno. To bi bilo kao da se smijem nekome ko ima ogroman tumor na vratu.. 
Rek'o sam da me nije briga. Nije ni slično, oni od veličine sisa ne mogu umrijeti, osim da se neki poveliki slon ili skupina pedera (sumnjam da bi se oni na velike sise i napalili) okomi na jednog od njih pa im svaku rupu "pročepe", dok tumor, eto u većini slučajeva vodi uspješan biznis usmrćivanja ljudi...
Da ne bude offtopic - jedna slikica:
Dolazi tip u banku i traži nešto po džepovima. Službenica ga pita:
• Gospodine, da li vršite uplatu ili podižete novac?
• Podižem. - odgovara ovaj, i dalje preturajući po jakni i hlacama.
• Gospodine, jeste li nešto zaboravili?
• Ma, samo da nađem pištolj, ne znam di sam ga zaturio... 
Polagao Mujo vozacki ispit i pita ga Haso: -Jesi polozio jarane? Mujo:Ne znam dok se ne vrate instruktori iz bolnice !..
Pitali Muju odakle je.Kaže on:Pa,iz Bosne.Pitaju ga opet:Pa kako to kad vas Bosance pitaju odakle ste,vi uvijek kažete iz Bosne?Nitko ne kaže da je iz Bosne i Hercegovine.Kaže Mujo:To vam je kao kad čovjeka pitaju gdje radi a on kaže u Vodovodu umjesto da kaže u Vodovodu i kanalizaciji,znači govna nitko ne spominje.
NHF
Pitali Muju odakle je.Kaže on:Pa,iz Bosne.Pitaju ga opet:Pa kako to kad vas Bosance pitaju odakle ste,vi uvijek kažete iz Bosne?Nitko ne kaže da je iz Bosne i Hercegovine.Kaže Mujo:To vam je kao kad čovjeka pitaju gdje radi a on kaže u Vodovodu umjesto da kaže u Vodovodu i kanalizaciji,znači govna nitko ne spominje.
NHF
Svaka čast, vrlo dobar vic!
E kad smo kod Bosne evo smješna scena u tramvaju.
Odlucio medvjed, kao poglavar, napravit radnu akciju ciscenja sume.
Nardio svim zivotinjama da se pojave ujutro u 8:00 sati ispod velikog hrasta i da pocnu s akcijom.
Svi se okupili, al nema zeca.
Medvjed: Nema zeca, lisice, aj do njegove jazbine i saznaj zakaj ga nema!
Ode lisica do jazbine, pokuca i pita:"Zec, kaj radis"
Zec: Ebem.
Lisica: Ok, aj zavrsi brzo pa dodi na radnu akciju.
...2 sata kasnije jos uvijek ga cekaju...
Medvjed: Di je taj ebeni zec, kaj ebe tak' dugo? Lisice aj jos jednom vidi kaj se desava s njim.
I opet dode lisica do jazbine, pokuca i pita: "Zec, kaj radis?"
Zec: Pa ebem, reko sam ti vec.
Aj ok, misli si lisica, valjda ce zavrsit uskoro, vec 2 čuke ebe.
...3 sata kasnije, jos uvijek ga nema...
Medvjed: Vise mi ga je pun kuratz, idem sad ja do njega pa da vidim kaj glumi takvog velikog fuckera?!
Dode do jazbine, pokuca i dere se:
Medvjed: ZEC, KAJ RADIS???!!!
Zec: Ebem.
Medvjed: Pa koga???
Zec: Pa tebe i tvoju radnu akciju!!!
Istraživanje je dokazalo da ako se bojite paukova vece su šanse da se pojave kod vas u sobi.
E pa ja se bojim plavuša sa velikim sisama.
Žak nemože biti u beztežinskom stanju.
Shadman me uvijek nasmije kao što je i ovdje slučaj.http://www.shadbase.com/payneful/
Upozorenje!!! Neke ilustracije su veoma groteskne prirode i ja vas ne potičem na gledanje ostalog sadržaja za odrasle.
Treba li mladima brak? 
“Imam odgovoran posao i fantastičnu platu u jednoj stranoj kompaniji, kupio sam novi skupi auto sebi, otplatio pola kredita za odličan stan, često putujem i uživam u upoznavanju sveta, obožavam da igram igrice i na kompu i na konzoli, obožavam da odem kod mojih na ručak zato što mamina musaka i ćaletov roštilj nemaju dostojnu konkurenciju, brak ne želim... i znaš šta? Uživam u svojoj nezrelosti i nikada neću dozvoliti da mi žensko nabija tenziju i pritisak svojim očekivanjima i željama :-)“.
-
= 
http://en.wikipedia.org/wiki/Jovan_Krkobabi
sad je u najboljim godinama 
http://en.wikipedia.org/wiki/Jovan_Krkobabi
sad je u najboljim godinama 
nisi dobro kopirao link
Dođe Žak kod vulkanizera i kaže mu "4 gume". Vulkanizer odgovori - "Može zimske?" Pa Žak uzvrati, "Pa može, daj jedno 20dkg".