Ma taj je sigurno s ovog foruma. Mogu se kladit. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim da sam pronašao pravu temu u kojoj bih mogao pokazati haiku pjesmicu . Pa evo:
Istok ,zapad
sjever ,jug
vidi mala,
je mi dug
Nadam se da će pjesmica postići bar nekakav efekt,da vidim isplati li se pokrenuti karijeru.
Jamnica je bolja...
I stavim adminu onu "not sure if trolling or just stupid" sliku, 4 puta je izbrisao pa mi zabranio komentiranje
EDIT: izbrisao mi je svaki komentar, a baš sam ih počeo lijepo trollati
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
Ime druge grupe = Kompjuterski savjeti i rješavanje raznih problema
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
I ja sam malo poceo trollati po stranici, jos mi nije izbriso post;D
A ja možda postanem admin fakjeaaaa ;)
Ja sam im sada za grafu i procesor trollao;D
A ja možda postanem admin fakjeaaaa ;)
Krećem i ja s trollanjem u toj grupi.
Krećem s pitanjem za RAM. 3:)
EDIT: Koji je Unforgiven troll, hahahahahahaha.
- Nalazite se u pustinji, imate jabuku u ruci i napada vas lav. Kako ćete doći do Rima?
- Bacite jabuku u zrak, a poznato je da jabuka ne pada daleko od stabla. Popnete se na to stablo i kad vidite da vas lav ne može dokučiti odahnete i "padne vam kamen sa srca". Taj kamen pogodi lava u glavu i ubije ga. Kad vidite da je lav mrtav vi ste sretni i kako se ono kaže- na konju ste i sa tim konjem krećete na put, a svi putevi vode u Rim.
:)
Offtopic obrisan,držite se teme.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/troll-science/140522.aspx
Otvorio sam temu da nam nebude dosadno;D
Imal' neko od Sarajeva dres? Reko maškare su pa da se maskiram u seljačinu. 
Imal' neko od Sarajeva dres? Reko maškare su pa da se maskiram u seljačinu. 
Nisam iz BiH al stvarno je glupo takve stvari postat ovdje posto nas ima iz cijelog Balkana...
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/troll-science/140522.aspx
Otvorio sam temu da nam nebude dosadno;D
LOL
...super je...
Dobili lisica, zec i medo poziv za vojsku.
I sad gledaju kako da izbjegnu regrutaciju.
Lisica razmišlja,imam velik rep ako ga odrežem neće me primit takvu, i odreže si rep.
Gleda zec šta će on, imam velike uši ako ih odrežem neće me primit bez njih, i odreže si uši.
Došao red na medu, gleda medo što da si odreže, ja imam velika jaja ako ih odrežem i mene će oslobodit od vojske, i odreže si medo jaja.
Dođu oni na regrutaciju i prva uđe lija.
-A ništa, nemaš repa oslobođena si vojske.
uđe zec.
-ti nemaš uši, nemožeš takav u vojsku. I oslobode ga
Uđe medo, pregledaju ga
-medo nema vojske za tebe, imaš spuštena stopala
Mali Ivica sav u suzama, plače, grca. Prilazi mu čovjek i pita ga što se desilo.
- Baš mi je umrla sestra - kaže Ivica.
- Hoćeš li da pozovem svećenika? - upita čovjek.
- Ma, neću, nije mi sad do sek$a!
-------------------------------------------------------------------------
Ide otac sa bebom u kolicima. Beba neprestano urla a otac samo govori:
- Smiri se Pero, smiri se Pero...
Dijete i dalje nastavlja s urlanjem a otac govori i dalje:
- Smiri se Pero, smiri se Pero...
Sve to je gledala jedna baba i priđe čovjeku pa reče:
- Oh, kako ste vi divan otac! A mali se zove Pero?
- Ma ne! Ja se zovem Pero!
Severina se porodila! Zašto nije bio izravan prijenos porođaja? Kad smo već svi gledali kako joj ulazi, mogli smo gledat i kako izlazi!
evo jedna pomorci će je shvatit
"dragi sunarodnjaci posebno pomorci sa zadovoljstvom vas obavjestavam da smo otvorili agenciju specijaliziranu za ukrcaj kadeta i asistenata PRANČIOK.Nikakve provizije i naknade ne trazimo !
Nas posao i zadovoljstvo je da vas ukrcamo a vas posao je samo da se prijavite , jer mi garantiramo , u roku od 2 tjedna - BIT CETE NA BRODU !!Pranciok se zbog velikog obujma posla siri odmah u startu i na Indijsko trziste. Snimka dolaska nasega managera u Bombay. Naši partneri su:
Achtung drilling - najveca Njemacka kompanija specijalizirana za drill shipove
Proboj Cruise - jedan od najvecih svjetskih Cruise kompanija
Nagamura lines - firma za prijevoz ilegalnih useljenika s vise od 200 linija diljem svijeta."