Od kriminalaca ste napravili genijalce, a od mene humanitarca ste napravili monstruma!
by Zdravko Mamić
Od kriminalaca ste napravili genijalce, a od mene humanitarca ste napravili monstruma!
by Zdravko Mamić
Malo Cracked.com ako netko nije upoznat
The 7 Biggest Dick Moves In The History Of Online Gaming
The 7 Most Elaborate Dick Moves In Online Gaming History
I jedna non-gaming:
Pita žena muža:
Sjećaš se ono kad si išao na pecanje prije šest mjeseci?
Kako da ne, bio je odličan ulov!
E, pa zvala te je riba koju si ulovio - očekuje ribice!
Mislis "Modul 8"?
Hugo je trool
She asked me to see things from her point of view, so I looked out the kitchen window.
Kako crnci navijaju za juventus?
Okreću dlanove
America Massive fail:
General's attorney: We don't know when will he show up, if we save only one child it's a succes. If you see pedobear use caution.
hahaha koji car , krepavam od smijeha :D
TT - tattoo troll
Vojnik za 5000 kuna riskira život. Vatrogasac za 4000 kuna spašava živote. Učitelj za 5500 kuna priprema ljude za život. Doktor za 7000 kuna održava živote, a saborski zastupnik za 20 000 kuna uspjeva zahebati živote svima!
Gleda peder u misicavog i oznojenog radnika dok stema asfalt ...
-halo pedercino sta buljis ... nemoj da ti ovaj pnemuatski cekic zguram u šupak
-ahh pusta obecanja
Sjedi ženska u autu na semaforu i kraj nje staje Mujo sa svojim autom.
Gledaju se oni međusobno,pa Mujo počne spuštati prozor.
Riba,sva sretna,počne i ona spuštati prozor misleći da će joj Mujo nešto reći…a Mujo će:
- Šta je,i ti prdnula ?
Vojnik za 5000 kuna riskira život. Vatrogasac za 4000 kuna spašava živote. Učitelj za 5500 kuna priprema ljude za život. Doktor za 7000 kuna održava živote, a saborski zastupnik za 20 000 kuna uspjeva zahebati živote svima!
Ovo je žalost, a ne humor.
Ovo je realnost, a ne humor.
there i fixed it