Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.062.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
Humor

Danas pri povratku sa posla kraj jedne kuće koja uvijek nešto prodaje ( večinom krumpir , jagode i takve stvari ) , ono oglas na kolcu i isprintan papir .. klasika . Ali danas je pisalo da prodaju rezance za juhu po 8 kn LOL , samo što nisam stigao uslikat hebemu xD.

http://soksa.3dhr.net/
15 godina
Re: Humor
naslovi iz novina

- Ruski avion srušio ukrajinski projektil
- 0:8, nos vam posran
- Zatukao ženu sjekirom, skočio u bunar pa se objesio
- Ubijena žena pucala na vojnike
- Obilježen Dan borbe protiv antifašizma
- Terapija jahanjem invalidne djece
- Objesio se o netom propupalu trešnju
- u požaru izgorio prasac Vicko, krava Jagoda i čovjek Ivan
- Zvjezdani ratovi III: Oveta Shita (tipfeler)
- Krava propala kroz krov na glavu Turčinu koji je igrao domino
- Umirovljenici odmaraju na klupama, a groblja zjape prazna (članak o blagdanu Svih svetih i slaboj posjecenosti groblja)
- Osmoškolci ubili Boga u vjeroučiteljici
- Mačka s pet nogu živjet će normalno kada joj uklone dvije viška
- (naslov) Žohar u saborskom restoranu; (podnaslov): Gamad na ručku
- Izrešetana lijepa kuća
- Australac preživio pet smrtonosnih zmijskih ugriza
- Zagrebačka banka zadovoljna brojem pljački poslovnica
Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
14 godina
neaktivan
Humor

istina, istina

Ustajte prezreni na svijetu !
15 godina
neaktivan
Humor

Agelina Jolie

Nightwish-Papagaj

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 20:04 (xyan).
16 godina
Humor

Poruka mora sadržavati tekst! {#}

Nothing lasts forever
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 20:08 (Fake_Alert).
14 godina

pogledajte prvi komentar,hahah

14 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

pogledajte prvi komentar,hahah

ahahaha koji specijalac!!!{#}

evo par viceva nadam se da nisu bili!

Vraća se Mujo kući mrtav pijan. Fata mu ne otključava, već kaže:
- Marš pijanduro, vraćaj se gdje si bio!
- Nosim cvijeće za najljepšu ženu na svijetu! - kaže Mujo.
Fata se raznežila, otvori vrata, i pita:
- Gdje je cvijeće?
- A gdje je najljepša žena na svijetu?!

----------------------------------------------------

Cobanica Mara napunila 15 godina i pocelo je nesto strasno svrbeti izmedju nogu. Sta ce kud ce, ispovedi se popu. Pop ne zna kud bi. Od neprilike te joj kaze:
"Znas Maro to je tebi tamo dole uletela muva. Meskolji se pa te to svrbi. To ti treba neko sto pre isterati iznutra."
"A sto vi to ne bi uradili pope?"
"A ja ne smem, ja sam svesteno lice.Nadji nekog svog u selu."
Putem kuci naidje na Zivadina gde kopa. Objasni mu svoju nevolju, ali on joj odbije pomoci izgovarajuci se na starost.
Dalje je srela Milisava, medjutim i on joj odbije pomoci jer mu je zena u blizini.
Kad je dosla kuci posalje je mati u planinu da cuva ovce. Kad tamo na planini Danilo cobanin, 20 godina, neozenjen, ko od brda odvaljen.
"Zdravo Maro."
"Zdravo Danilo."
"Sta te muci Maro?"
"Eto uletela mi tamo dole neka muva pa se meskolji, mene svrbi ne znam sta cu od muke."
"Dobro Maro da si se meni obratilia. Ja sam ti za te stvari strucnjak. Nego,
skini se."
Skine se Mara do pola, gleda Danilo sise i sve se oblizuje. "Skini se skroz," veli. Skine se ona sirotica skroz.
"Lezi," veli joj on. Ona sta ce, legne.
"Rasiri noge." Rasiri ona noge. "Vise ih rasiri." Ona se skroz raskreci. Na to on skine gace i po*ere se pola metra nize.
"Nu, ako je ovo ne izmami, nece nista.

--------------------------------------------------------------------------------

Dođe momak u dućan i pita radnicu - Imate li kondome s ukusom maline? Nemamo kaže ona. A s ukusom jagode? - Nemamo. A s ukusom jabuke? - Nemamo. Stoji deda sa strane i kaže momku: - Alo mali oš ti je*at il' radit kompot?

15 godina
neaktivan
Humor

Govori ku*ac jajima: Decki, veceras idemo na party! - Pa kako idemo na party kad ti uvijek udjes a mi uvijek ostanemo pred vratima?

---------------------------------

Muškarac i žena se voze liftom i na izlasku muškarac ženu nehotice laktom udari u sisu. Okrene se i počne se ispričavati šaleći se:

- Gospođo, ako vam je srce mekano kao sisa, oprostit ćete mi?
- Mladiću, ako je vama tvrd kao lakat, ja sam u sobi 202!     

:D

15 godina
Humor

Evo slike.... :D

Ego auxiliatus sum pulsus "Hvala"
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Govori ku*ac jajima: Decki, veceras idemo na party! - Pa kako idemo na party kad ti uvijek udjes a mi uvijek ostanemo pred vratima?

---------------------------------

Muškarac i žena se voze liftom i na izlasku muškarac ženu nehotice laktom udari u sisu. Okrene se i počne se ispričavati šaleći se:

- Gospođo, ako vam je srce mekano kao sisa, oprostit ćete mi?
- Mladiću, ako je vama tvrd kao lakat, ja sam u sobi 202!     

:D

Free pussy? No way {#}

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.
14 godina
neaktivan
Humor

Koja je razlika između muških i ženskih nogu?
među muškim nogama je uvek isti qurac.

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
15 godina
neaktivan
Humor
~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source freak, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
17 godina
Humor

Tragic tale of Dudu & Maminjo {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
16 godina
neaktivan
Humor

Sinoc sam sanjao da cjepam drva, da me nije alarm probudio morao bi ih i slagat{#}

14 godina
neaktivan
Humor
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 13:52 (Dr.K).
14 godina

hahahhaha

15 godina
neaktivan
Humor

fuckinggggg iTunsssss

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
14 godina
neaktivan
Humor

Najjaci je voditelj na kraju{#}

15 godina
Humor

Nije Humor koliko je dobar video. 

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
15 godina
neaktivan
Humor

kabum nikola

16 godina
Humor

Šala pošla po zlu :D

F1 2011 Codemasters
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 20:15 (emerik).
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Šala pošla po zlu :D

Fake, but good one...

http://bux.ratovi.net/?r=plahy
15 godina
neaktivan
Humor
This is Spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 21:18 (pnv).
13 godina
Humor

Ja volim ku***

Beatus non est,qui habet,quae cupit,sed qui non cupit,quae non habet.
15 godina
neaktivan
Humor

Status neke cure:Lik mi rekao da mu dam pi*ke i da će mi dati lPhone 4. Pa nisam tako glupa -.-'
Prije 2 minuta/via lPhone 4

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
14 godina

http://www.24sata.hr/fun-video/robin-ud-pisom-podigao-utege-teske-118-kilograma-244042

ali naslov je genijalan,hahah-Robin Ud:Pišom podigao utege teške 118kg

16 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

kabum nikola

OMG {#}

http://soksa.3dhr.net/
16 godina
Humor

So there's this fella with a parrot. And this parrot swears like a sailor. I mean he's a pistol. He can swear for five minutes straight without repeating himself. 
Trouble is, the guy who owns him is a quiet, conservative type, and this bird's foul mouth is driving him crazy. 
One day, it gets to be too much, so the guy grabs the bird by the throat, shakes him really hard, and yells, "QUIT IT !". 
But this just makes the bird mad and he swears more than ever. 
Then the guy gets mad and says, "OK for you", and locks the bird in a kitchen cabinet. This really aggravates the bird, and he claws and scratches, and when the guy finally lets him out, the bird cuts loose with a stream of vulgarities that would make a veteran sailor blush.
At that point, the guy is so mad that he throws the bird into the freezer. For the first few seconds, there is a terrible din. The bird kicks and claws and thrashes. Then it suddenly gets very very quiet.
At first the guy just waits, but then he starts to think that the bird may be hurt. After a couple of minutes of silence, he's so worried that he opens up the freezer door.
The bird calmly climbs onto the man's outstretched arm and says: "Awfully sorry about the trouble I gave you. I'll do my best to improve my vocabulary from now on."
The man is astounded. He can't understand the transformation that has come over the parrot.

Then the parrot says, "By the way, what did the chicken do?"

15 godina
Humor
Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
17 godina
Humor

Bata Živojinović u filmu „Expendables 2“

U nastavku će, pored junaka iz prvog dela Džejsona Stadama, Mikija Rurka, Džet Lija, Dolfa Lungrena i Brusa Vilisa, glumiti još i Arnold Švarceneger, Čak Noris, Žan-Klod van Dam i Bata Živojinović. {#}

...tokom svoje karijere, Bata Živoinović je ubio više Nemaca nego što smo Arnold, Brus i ja zajedno ispalili metaka u svojim filmovima.  {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice