Bože pa i na samoj Anteni su rekli u ponedjeljak da su se u petak zezali XD Milivoj Lulek FTW!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zale se sise qurcu:
-nas stalno grizu i stipaju..
A qurac im odgovara:
-nije to nista mene obuku u kisnu kabanicu i stave u lift i voze gore dolje dok nepocnem povracat
kak mrzim kada prevode te meme. Preužasno, fuj fuj fuj!!!
HDZ šal LOL
Taj koji je fotkao to je veci fail jer promovira kampanju HDZ-a, a HDZ ce davat salove glupim ljudima koji ce izac na internetu te tako napraviri reklamu.A taj iPhone je kupljen ganat iz crnih fonodova kao i takodjer sal.
HDZ šal LOL
Taj koji je fotkao to je veci fail jer promovira kampanju HDZ-a, a HDZ ce davat salove glupim ljudima koji ce izac na internetu te tako napraviri reklamu.A taj iPhone je kupljen ganat iz crnih fonodova kao i takodjer sal.
Taj ko je to fotkao je neki reporter juranjeg lista kojeg su šefofi najuril da mora ic u 00.00 naslikavat ove ifensy ljude
ne znam jel za smijat il za plakat... :/
edit:
aaaa, sad vidim da je par postova iznad
Na faxu je lijepo… Ali na birou je ekipa...
Jedva se nekako spuste, aktiviraju sve kočnice, padobran, gume škripe, dime se i oni uspiju stati točno pred kraj piste. Izađu van iz aviona, mokri od straha i panike, kad će Mujo:
- Je*o majku, nisu normalni, kako naprave ovako kratku pistu!! Samo što se nismo ubili! Nema više od sto metara!
Haso skida kacigu i potvrđuje:
- Jes', bolan, stvarno nema!
A Mujo na to dodaje:
- A vidi je, široka je barem kilometar!
Zanimljiva kutija za cigarete
Priznaj to si od MIUI-a skupia?
Zanimljiva kutija za cigarete
Priznaj to si od MIUI-a skupia?
Kriv sam, druže Suče
Samo sam obrisao onaj tekst na dnu i zrcalno okrenuo sliku
.....vilica mi je na podu završila....no comment....