- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.
Jedan,ali vrijedan...
Korisnik: Da li se moji podaci i poruke zaista obrišu kad ja kliknem "Delete" ?
odgovor od FB-a: Naravno, to je vaša privatnost.
Korisnik: Ako obrišem neke informacije sa profila, da li zaista nestanu?
odgovor: Naravno, niko više neće znati za to.
Korisnik: Ako napravim nalog, da li ću biti siguran na Fejsbuku?
odgovor: Svakako, vaši podaci su zaštićeni. A dobijaćete i 1000$ svakih 48 sati.
Korisnik: Sigurno se šalite???
odgovor: Pa prvi ste počeli.
Dali da placem, ili da se smijem
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KtyOtvCkP4w
Halo jel to policija ? - Jeste.- 2 djevojke se tuku zbog mene ! - Pa šta je tu loše ? – Ova ružnija pobjeđuje
nije humor, al ostao sam WTF kad sam vidio :D
reklame obično imaju veze sa necime što si guglao :P enivej, to se i meni izbacilo a razlog je vjerojatno JAKO loše pogođeno tržište :) jer kada su definirali target u kampanji, MALO su fulali lokaciju
...tako je sinoć i stotinjak Zagrepčana u centru grada unatoč hladnoći marljivo stalo u red. Kako bi baš oni prvi u Hrvatskoj kupili novi iPhone, najgorljiviji entuzijasti u redu su, na temperaturi oko ništice, stajali već od 20 sati, iako je prodaja počinjala tek u ponoć...
PACIJENTI!!!
Jeboga idiota, jos da je nekakvi popust, cekao bi na 0, ali ovak, ma daj odi.
...tako je sinoć i stotinjak Zagrepčana u centru grada unatoč hladnoći marljivo stalo u red. Kako bi baš oni prvi u Hrvatskoj kupili novi iPhone, najgorljiviji entuzijasti u redu su, na temperaturi oko ništice, stajali već od 20 sati, iako je prodaja počinjala tek u ponoć...
PACIJENTI!!!
Nevermind, i ja bi cekao. Trajalo je pol sata, za standardnu tarifu si dobio 500kn popusta, dobio si senvič, torticu i kavu. Nije tako lose.
Dokaz inteligencije mlade i(de)Generacije.
http://www.njuskalo.hr/iphone-4-32-gb/iphone-4s-svi-modeli-oglas-3774563
A jbt.... jesam se nasmijao...
HDZ šal LOL
pa zna se tko ima love na bacanje....
Da, jer mi je tata radio u kafiću pored hotela pa je išel pitati prijatelja-recepcionara.