- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može biti da sam glup, ali ne kužim šta je bio problem ?
Evo jedan drugi.
Voze se u avionu Amerikanac, Englez i Hrvat.
Stavi Amerikanac ruku kroz prozor i kaže: "Sigurno smo nad SAD-om, napipao sam kip slobode"
Za par sati stavi Englez ruku kroz prozor i kaže: "Nad Engleskom smo, opipao sam Big Ben"
Na kraju, hrvat stavi ruku van, pipa, pipa i ništa ne napipa.
Pogleda na ruku i kaže: "Sigurno smo nad Hrvatskom, nestao mi sat s ruke"
EDIT: Haha kak ste čudni, jedan da TD, da ih njih 8 ,a ni nisu vidjeli o čemu se radi....
...
.
Kako rastjerat prosvjed u Etiopiji? Ventilatorom
...
Ah, šta reći?
koju posluku porati?
Sedi Mujo u kupeu u vozu. Nasuprot njega sedi picnuta plavuša (minic, dekolte...) Mujo bulji li ga bulji. Plavuša shvati gde on bulji, te raširi noge i pokaže mu JE. Muji ispale oči.
-"Jel' vam se svidja?" - upita plavuša.
-"Jes' kako ne!" - ...veli Mujo.
-"Jel' hoćete da vam namigne?"
Raširi noge i ONA mu namigne.
Mujo u delirijumu, ne veruje svojim očima.
Ponovo plavojka:
-"Hoćete da vam pošalje poljubac?"
Raširi noge i pošalje mu poljubac!
Mujo skoro u nesvesti.
-"Želite li sesti pored mene?"
Mujo ustane i prebaci se na drugu stranu kupea i sedne pored plavuše.
Plavuša ponovo:
-"Želite li gurniti dva prsta u nju?"
Mujo prestravljen:
-"MA BONA NEMOJ ME ZAJEBAVAT' DA MOŽE I ZVIŽDAT!
Ima jedna zemlja blagosranja i sreće, tamo se narod u stadima kreće.Nalazi se na samom zapadu Balkana, u EU je zovu država-banana. Ljudi su tamo obične ovce, prodaju guzicu za male novce. To je zemlja kriminalaca i tajkuna tamo obraz košta samo 500 kuna. Sve neki veliki vjernici i domoljubi, a brat brata za komad zemlje ubi. Tamo nema moralnih vrijednosti, Al' ide se u crkvu pa Bog oprosti. Jako su hrabri ničeg' se ne boje, a drugi ih jebu i sudbinu im kroje. S ponosom kažu da se zovu Hrvati, veliko stado - ova ovcu prati.Na čelu tog stada jedna kokoš, glavna joj briga koji da stavi broš.Što su ljudi gladni nju dupe boli, kaže nek' jedu govna s malo soli. Nažalost i ja sam dio tog stada, puna mi je glava robijanja i jada. Za crkavicu radiš po cijele dane, dok neki grade vile i apartmane.Svašta je pričao arogantni Franja, mnogo nebuloza i teških sranja. Al' jedna mu izjava ne bi luda: "Hrvati su stoka sitnog zuba" !!!
...
...
20 TU i pucam :D
EDIT:kako se zove vjetar koji oprasuje biljke?
- Jebivjetar!
TD to save Justin!
Ovaj je za...ao i Stevena Seagala
Nope Bruce Willis ih je obojicu pojeo za dorucak
.
Dođe sin kući i kaže roditeljima:
-Jedna djevojka je trudna samnom.
-
, roditelji izludili.
-Za 20 min pred kuću dođe crni BMW i izlaze roditelji djevojke i kažu:
-Ako bude dječak dobit će 2 miliona dolara i lanac firme, ako bude djevojčica dobit će milion i lanac kozmetičkih salona, a ako bude pobačaj...
Prekine ga otac od malog i kaže:
-Jeb*t će je opet.
Obrnuto je smješnije.
....

.