- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I jedan i drugi gad,ništa dobro ne donose u svjetu
Bin Lader je ubiao amerikance,a cure se pale na onog pedera bibera
Zar to nije dobro?
I jedan i drugi gad,ništa dobro ne donose u svjetu
Bin Lader je ubiao amerikance,a cure se pale na onog pedera bibera
Zar to nije dobro?
Pa da su mu meta bili samo političari (u tom slucaju onda nema veze sto su bas americki politicari)..
Sa fejsa:
gledam ja sa roditeljima neki film i lik i likuša se jebu.. x)i kažem ja iss kak lose glumi ženska, ja bi 100 puta bolje..
I onak oni blenu u mene.. Ja se pokupim i odem..
Awkwardd.
Sa fejsa:
gledam ja sa roditeljima neki film i lik i likuša se jebu.. x)i kažem ja iss kak lose glumi ženska, ja bi 100 puta bolje..
Awkwardd.
Bonus points ako je to rekao decko :-D
Uđe mladić u apoteku i pita: "Imate li perzervativa?"
Kaže apotekar: "Imamo, naravno."Mladić kaže:- "Dajte mi onda jedan."
Ovaj mu da taj perzervativ, i taman da će mu naplatiti kaže mladić: "Ma znate, idem na večeru kod moje djevojke da se upoznam s njezinima.Ona ima jednu predobru sestru, mislim da i njezina sestra nešto očekuje."
I tako mu apotekar da još jedan perzervativ, i taman da mu naplati kaže mladić: "Ma znate, mislim da i njezina majka očekuje nešto od mene. Dajte mi cijeli paket onda."
I tako mu apotekar da paket i naplati i ovaj ode.
Večera: Svi sjeli za stol i pomolili se prije večere. Ali nakon što se sva djevojčina obitelj pomolila mladić se još uvijek moli.
Kako je došlo glavno jelo, tako je i otišlo, a mladić se još uvijek moli.
Djevojci to čudno i nonšalantno udari mladića nogom ispod stola i kaže: "Nikad mi nisi rekao da si tako religiozan!"
Mladić odgovori:- "Ni ti meni nikad nisi rekla da ti je otac apotekar."
jedan od boljih koje sam čuo
Sa fejsa:
Awkwardd.
Bonus points ako je to rekao decko :-D
Cura ;)
Aaaaa. Kad bi bar znal kolko je sigurna stranica, odma bi uzel 5-6 majica. :D
Skini troll face-ve sa neta i odnesi nekome da ti otisne-otisak ti je u prosjeku 30 kn/kom.
Skini troll face-ve sa neta i odnesi nekome da ti otisne-otisak ti je u prosjeku 30 kn/kom.
Bas to, 20$ za maju samo zato jer ima FUUUU? Nikad :-D
Beskućnik mi je prišao i rekao mi je žalosno "Nisam ništa jeo cijeli tjedan"
Rekao sam mu: "Jedite silom."
Kada sam bio mali, majka mi je je dala 20 kuna i poslala me u dućan.
Donio sam dva kruha, dvije litre mlijeka, paketić bombona, čokoladu,
deset jaja, 3 marga, 1 litru ruma i još mi je ostalo za lunapark!
Danas to nije moguće, zbog onih … glupih nadzornih kamera ! ! !
Sin dolazi iz grada i kaže ocu:
- Tata, imao sam svoje prvo seksualno iskustvo!
- To, sine, sjedni pa mi ispričaj kako je bilo!
- Ali, tata, ne mogu da sjednem…
hahahahahha EPIC
Iznenađujuće je ono što Amerikanci mogu učiniti kada ne radi PlayStation Network.
Nepoznat autor na Facebooku oko ubojstva Bin Ladena
FTFY = Fixed that for you
i malo tweetova
@Slashleen Slashleen
I'd be scared if I was Michelle Obama's pussy right now.
@RevRunJnr
A prince gets married, the bad guy is dead. It's a real Disney weekend here on earth. #osama #obl
@jordanrubin
During that speech Obama was using every last ounce of will power to not say "You got served." #osama
@ApocalypseHow
FOXNEWS REPORTS: Obama Administration Kills Homeless Religious Man with Kidney Disease
Hmmm , lunapark mi djeluje kao uljez , preveliko mjesto da bi tamo išao poslje dućana
Hmmm , lunapark mi djeluje kao uljez , preveliko mjesto da bi tamo išao poslje dućana
pa kad bi malo bolje razmislili on bi sve ono ukrao, a 20kn ostavio za lunapark :) Ili nebi ni lunapark platio :)
Onda su mene pokrali kad sam platio 120 kn za tisak (al dobro, dobil sam i majicu, nije moja bila) XD.
Ma, nema veze, ne bi ni ja vjerojatno to uzel, ali mi je tak super toooo, moral budem nekak nabaviti takvu majicu XD.
LOL.
Znači, kad me muči probava i nemam taj sirup kod sebe a želim u WC, dovoljno je da pročitam njegove postove?
da,mi smo cijelo vrijeme krivo citali njegovo ime...mislili smo da je ciljao na seriju "Mentalist",a zapravo je on ciljao na caj za probavu od mente xD
sozz mentalist,zafrkancija ;)
VIDEO ZBOG KOJEG CE PROPASTI BRITANSKA IMPERIJA!!!
Nakon stotinu godina skandala, neuspjeha, sramote, incesta, promjene vladara, bitaka dinastija, ovdje je video, koji će izazvati najveću štetu Britanskom Kraljevstvu: Princ Charles igra brejkdens. Mr. Bean se stidi .......
Evo jedan, ne znam dali ce se svima svijdjet al' adje..
Razapeli Isusa na kriz, i dolazi Petar i pita ga :
-"Isuse, dali ima ista sto mogu uraditi za tebe u ovome trenutku?"
Isus odgovara :
-"Donesi mi nesto za popiti."
Petar u zurbi otrca, pretrazi sav grad, ali nigdje vode. Odjednom naidje kraj vocnjaka naranaca, ubra ih par i iscjedi u posudu. Odnese napitak Isusu a Isus ga upita :
-"A nije bilo jabuke?"
Evo jedan C/P,meni je genijalan.
PERTH - An SAS trooper collecting toys for children was stabbed when he helped stop a suspected shoplifter in East Perth.
The 'Toys-R-Us' Store Manager told 'The West Australian' that a man was seen on surveillance cameras last Friday putting a laptop under his jacket at the store.
When confronted, the man became irate, knocked down an employee, pulled a knife and ran towards the door.
Outside were four SAS Troopers collecting toys for the "Toys For Tots" program.
Smith said the Troopers stopped the man, but he stabbed one of them in the back. The cut did not appear to be severe.
The suspect was transported by ambulance to the Royal Perth Hospital with two broken arms, a broken leg, possible broken ribs, multiple contusions and assorted lacerations including a broken nose and jaw... Injuries he apparently sustained when he tripped whilst trying to run after the stabbing.
One of the Troopers said, "He was a clumsy bastard."
Hodaju dva lovca šumom i jedan se sruši na zemlju i prestane disati. Drugi panično zgrabi mobitel, nazove hitnu i u jednom dahu kaže operateru:
"Moj prijatelj je mrtav! Što da radim?"
Operator mu odgovara, mirnim glasom:
"Samo se smirite. pomoći ću vam. Kao prvo, moramo biti sigurni da je mrtav."
Nakon nekoliko sekundi tišine, začuje se pucanj i lovac kaže:
"Ok, što sad?".
Ulazi klinac u dnevnu sobu i kaže:
• Mama, meni treba bicikl.
• Ma nema šanse.
• Ali maaama, cijele godine sam vrijedno učio, evo ide ljeto, sva djeca imaju bicikl, samo ja idem pješke.
• Ma ne dolazi u obzir!
• Ali mama, to baš nije fer, ja tako želim bicikl.
• Slušaj, dvije stvari da razjasnimo odmah: prvo, od bicikla nema, ništa to da izbiješ sebi iz glave. Drugo, to što ja živim sa tvojim ocem ne mora da znači da možeš da me zoveš mama.
• A kako da te zovem?
• Zovi me čika-Zoki.