Zašto nebi?
Video je presmješan, a i jedan od najpoznatijih virala na YTu.
Youtube šalje onaj mail da postaneš youtube member ukoliko imaš iznad 2.000.000 viewa? Pa ovo ima almost 40.000.000
Zašto nebi?
Video je presmješan, a i jedan od najpoznatijih virala na YTu.
Youtube šalje onaj mail da postaneš youtube member ukoliko imaš iznad 2.000.000 viewa? Pa ovo ima almost 40.000.000
http://www.readwriteweb.com/archives/top_10_youtube_videos_of_all_time.php
evo 10 najgledanijih, justin bieber prvi, al ima vise unlike nego like :D i lady gaga i dva hita u prvih deset sto je veliki uspjeh za pjevaca
to je istina?
Ne, ali će Justin Bieber dobit' gomilu novaca odštete nakon tužbe 
nisam mislio ozbiljno ;) .. ja mislim da je to samo zajebncija a ne prava vijest, kuzis, nikakva odsteta
nisam mislio ozbiljno ;) .. ja mislim da je to samo zajebncija a ne prava vijest, kuzis, nikakva odsteta
Ovo nije u domenu parodiranja, već vrijeđanja klevete i lažnih izjava.
Tako da će slijediti tužbe.
Zato sto je bahato deriste? Lol
A taj Onion TV ili sta vec, pravo je realno napravljeno, nije ni cudo da ih ima i koji bi povjerovali :P
Niti me zanima taj kilnac niti sam ikad gledao njegov spot, samo vidim da ga ovdje mnogi ismijavaju. Pa zato pitam.
EDIT: i isti korisnik je minimalno barem 3 puta stavio ovaj video koji ima više td nego tu. I niko ga nije šljivio ni pol posto ali je i dalje uporan. Kako ne kuži da nikoga ne hebe taj kilnac, samo ću reći get a life.
Niti me zanima taj kilnac niti sam ikad gledao njegov spot, samo vidim da ga ovdje mnogi ismijavaju. Pa zato pitam.
EDIT: i isti korisnik je minimalno barem 3 puta stavio ovaj video koji ima više td nego tu. I niko ga nije šljivio ni pol posto ali je i dalje uporan. Kako ne kuži da nikoga ne hebe taj kilnac, samo ću reći get a life.
Chill out.
WTF @0:38 kaze HAJDUK???hahaha
Halo, salut, sunt eu, un haiduc
U čemu je bijeli čovjek pogriješio?
Službenik US vlade je pitao indijanskog poglavicu "Dva Orla":
"Vi ste bili svjedok ponašanja bijelog čovjeka 90 godina. Vidjeli ste ratove i njegov tehnološki napredak. Vidjeli ste njegov progres i štetu koju je nanio."
Poglavica je klimnuo glavom suglasan s tim.
Službenik je nastavio:
"Uzimajući sve to u obzir, po vašem mišljenju, u čemu je bijeli čovjek pogriješio?"
Poglavica je pogledao službenika i onda mu odgovorio:
"Kada je bijeli čovjek došao na ovu zemlju, Indijanci su upravljali njom, nije bilo poreza, nije bilo dugova, bilo je bizona u izobilju, bilo je dabrova u izobilju, voda je bila čista. Žene su radile sav posao, vračevi su lječili besplatno. Indijanci su čitav dan provodili u lovu i ribolovu, a čitave noći su vodili ljubav."
Nakon toga se poglavica naslonio i osmjehnuo:
"Samo je bijeli čovjek bio toliko glup da pomisli kako može unaprijediti takav sistem!!!"
kaze mujo hasi "pitaj me kako sam"
haso: "kako si mujo"
mujo: "ne pitaj"
Kina ima Kineski zid .
A Hrvati - Žaka .
lajkam jer si smješan(u pozitivnom smislu)
nego xĐ????
OT:
(i 1 frend iz našeg grada)
Uhvatila me inspiracija u radioni:
Komaraca još uvijek ima, p1čka li im mater1na.
Kad će doći zima da im j3be mater sv1ma?
Zastava SAD-a
na Mesecu
... Prva stvar koju vanzemaljci vide na prilazu
Zemlji. Zato Ameri uvek prvi dobiju po nosu prilikom neke filmske invazije. Ko ih jebe kad se kurče.
No.1 Specijalac
doso i oso 
Iskreno mislim da to nije ni blizu Mato (kao što je napisao)... Jer mato nikad nije bio tako bezobrazan da vrjeda uzu rodbinu i sve drugo bez povoda....
Šteti Matinom imiđžu...
Iskreno mislim da to nije ni blizu Mato (kao što je napisao)... Jer mato nikad nije bio tako bezobrazan da vrjeda uzu rodbinu i sve drugo bez povoda....
Šteti Matinom imiđžu...
meni nije jasno zasto se matu protjera?? koliko sam vidio poruke nisu uvrjedljive samo zna vecinom pisat gluposti (kao i dosta forumasa)
Hmm... Možda se nešto desilo s tim porukama, pitam se što. Što se ono dešava porukama koje sadrže neprimjeren sadržaj? Ofarbaju ih? Ne... Nije to, sigurno... Objave ih na glavnoj stranici? Hmm... Sumnjam... Pošalju ih operateru i prijave abuse? E da, to rade! Ali zašto ih onda nema? Err... Jel ih možda... Kako se to kaže... Izbrišu? Možda... Stvarno nemam pojma, just a wild guess here... :S
Šteti Matinom imiđžu...
Osim kada stavimo sliku na avatar onda psuje i žive i nežive :D