Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.104.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
RE: Humor
thuglife kaže...

Zašto nebi?

Video je presmješan, a i jedan od najpoznatijih virala na YTu.

Youtube šalje onaj mail da postaneš youtube member ukoliko imaš iznad 2.000.000 viewa? Pa ovo ima almost 40.000.000

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
protjeran
Humor

http://www.readwriteweb.com/archives/top_10_youtube_videos_of_all_time.php

evo 10 najgledanijih, justin bieber prvi, al ima vise unlike nego like :D i lady gaga i dva hita u prvih deset sto je veliki uspjeh za pjevaca

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
15 godina
Humor

Više me brine kako je

dobilo toliko likeova.

al opet ima više dislikeova xD

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
16 godina
neaktivan
Humor

Nemojte mi sad lupit po td ako je bilo, ali ja sam jednostavno pao sa stol'ce.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...

Nemojte mi sad lupit po td ako je bilo, ali ja sam jednostavno pao sa stol'ce.

to je istina?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

to je istina?

Ne, ali će Justin Bieber dobit' gomilu novaca odštete nakon tužbe Izlanuo se

16 godina
protjeran
Humor

nisam mislio ozbiljno ;) .. ja mislim da je to samo zajebncija a ne prava vijest, kuzis, nikakva odsteta

16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

nisam mislio ozbiljno ;) .. ja mislim da je to samo zajebncija a ne prava vijest, kuzis, nikakva odsteta

Ovo nije u domenu parodiranja, već vrijeđanja klevete i lažnih izjava.

Tako da će slijediti tužbe.

16 godina
Humor

O hebo vas taj Bieber, što je tako krivo učinio da ga tolko mrzite ili je to netko izmislio čisto iz ljubomore?

Ne kužim jednostavno zašto se ismijavate s tog klinca!

15 godina
Jack Sparrow kaže...

O hebo vas taj Bieber, što je tako krivo učinio da ga tolko mrzite ili je to netko izmislio čisto iz ljubomore?

Ne kužim jednostavno zašto se ismijavate s tog klinca!

15 godina
neaktivan
Humor

Zato sto je bahato deriste? Lol

A taj Onion TV ili sta vec, pravo je realno napravljeno, nije ni cudo da ih ima i koji bi povjerovali :P

The ONE and ONLY!
16 godina
Humor

Niti me zanima taj kilnac niti sam ikad gledao njegov spot, samo vidim da ga ovdje mnogi ismijavaju. Pa zato pitam.

EDIT: i isti korisnik je minimalno barem 3 puta stavio ovaj video koji ima više td nego tu. I niko ga nije šljivio ni pol posto ali je i dalje uporan. Kako ne kuži da nikoga ne hebe taj kilnac, samo ću reći get a life.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 11:43 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Niti me zanima taj kilnac niti sam ikad gledao njegov spot, samo vidim da ga ovdje mnogi ismijavaju. Pa zato pitam.

EDIT: i isti korisnik je minimalno barem 3 puta stavio ovaj video koji ima više td nego tu. I niko ga nije šljivio ni pol posto ali je i dalje uporan. Kako ne kuži da nikoga ne hebe taj kilnac, samo ću reći get a life.

Chill out.

15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Kako je ovo dobilo toliko likeova?!

WTF @0:38 kaze HAJDUK???hahaha

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
protjeran
Humor

0:40

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 13:53 (killer4987).
17 godina
neaktivan
Frentt kaže...

WTF @0:38 kaze HAJDUK???hahaha

Halo, salut, sunt eu, un haiducCool

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
16 godina
Humor

U čemu je bijeli čovjek pogriješio?

Službenik US vlade je pitao indijanskog poglavicu "Dva Orla":

"Vi ste bili svjedok ponašanja bijelog čovjeka 90 godina. Vidjeli ste ratove i njegov tehnološki napredak. Vidjeli ste njegov progres i štetu koju je nanio."

Poglavica je klimnuo glavom suglasan s tim.

Službenik je nastavio:

"Uzimajući sve to u obzir, po vašem mišljenju, u čemu je bijeli čovjek pogriješio?"

Poglavica je pogledao službenika i onda mu odgovorio:

"Kada je bijeli čovjek došao na ovu zemlju, Indijanci su upravljali njom, nije bilo poreza, nije bilo dugova, bilo je bizona u izobilju, bilo je dabrova u izobilju, voda je bila čista. Žene su radile sav posao, vračevi su lječili besplatno. Indijanci su čitav dan provodili u lovu i ribolovu, a čitave noći su vodili ljubav."

Nakon toga se poglavica naslonio i osmjehnuo:

"Samo je bijeli čovjek bio toliko glup da pomisli kako može unaprijediti takav sistem!!!"

I tried being reasonable, I didn't like it.
15 godina
neaktivan
Humor

kaze mujo hasi "pitaj me kako sam"

haso: "kako si mujo"

mujo: "ne pitaj"

15 godina
neaktivan
Humor

Kina ima Kineski zid .

A Hrvati - Žaka .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
15 godina
Humor

Mnoge države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ma ljudi i ja mislim da Gimnazijalci nisu normalni.

Jednostavno oni su totalne suprotnosti, ili su štreberi, ili su dobro ošinuti u glavu(kao što sam ja xĐ).

Dakle u gimnaziji nema normale, ili kako bi to ZP-eovci rekli :" il si bos ili hadžija" Cool

evo i malo on topic:

lajkam jer si smješan(u pozitivnom smislu)

nego xĐ????

OT:

(i 1 frend iz našeg grada)

15 godina
neaktivan
Humor

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
16 godina
neaktivan
Humor

Uhvatila me inspiracija u radioni:

Komaraca još uvijek ima, p1čka li im mater1na.

Kad će doći zima da im j3be mater sv1ma?

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
15 godina
neaktivan
Humor

Zastava SAD-a
na Mesecu

... Prva stvar koju vanzemaljci vide na prilazu
Zemlji. Zato Ameri uvek prvi dobiju po nosu prilikom neke filmske invazije. Ko ih jebe kad se kurče.

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
15 godina
odjavljen
17 godina
neaktivan
+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
15 godina
odjavljen
Humor

Iskreno mislim da to nije ni blizu Mato (kao što je napisao)... Jer mato nikad nije bio tako bezobrazan da vrjeda uzu rodbinu i sve drugo bez povoda....

Šteti Matinom imiđžu...

Operation Flashpoint
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Iskreno mislim da to nije ni blizu Mato (kao što je napisao)... Jer mato nikad nije bio tako bezobrazan da vrjeda uzu rodbinu i sve drugo bez povoda....

Šteti Matinom imiđžu...

meni nije jasno zasto se matu protjera?? koliko sam vidio poruke nisu uvrjedljive samo zna vecinom pisat gluposti (kao i dosta forumasa)

16 godina
neaktivan

Hmm... Možda se nešto desilo s tim porukama, pitam se što. Što se ono dešava porukama koje sadrže neprimjeren sadržaj? Ofarbaju ih? Ne... Nije to, sigurno... Objave ih na glavnoj stranici? Hmm... Sumnjam... Pošalju ih operateru i prijave abuse? E da, to rade! Ali zašto ih onda nema? Err... Jel ih možda... Kako se to kaže... Izbrišu? Možda... Stvarno nemam pojma, just a wild guess here... :S

:D
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 22:07 (Proz0r).
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Šteti Matinom imiđžu...

Osim kada stavimo sliku na avatar onda psuje i žive i nežive :D

Udri brigu na veselje
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice