Evo što sam jučer našao na forumu
:
Imao sam još jednu sliku, ali nemrem naći.
EDIT: Dodao još jednu sliku
:
Majke ti mile i s tim egipatskim muzikalijama... Na takvu muziku se kobra iz kosare dize... A taj vent je Boze sacuvaj... Kolko mi se cini, mislim da je na njega namontirao ampulice koje ribici koriste u nocnom ribolovu da vide dal je riba zagrizla... Vijek trajanja je prekratak da bi se koristilo za svjetleci vent...
:
Samo da znas da sam i ja vidio.
Hahaha, šta te stvarno stari ne pušta da igraš TF2?
Majke ti mile i s tim egipatskim muzikalijama... Na takvu muziku se kobra iz kosare dize... A taj vent je Boze sacuvaj... Kolko mi se cini, mislim da je na njega namontirao ampulice koje ribici koriste u nocnom ribolovu da vide dal je riba zagrizla... Vijek trajanja je prekratak da bi se koristilo za svjetleci vent...
Lik je talenat najveci
Nedaj se Mentalist. Samo nek te oni zaje.avaju. Pa sta ako se nemozes igrat na kompu. Za to vrijeme dok oni se igraju na kompu ti se igraj s curama, pa da vidimo tko je veca faca...
guess who :
De ti meni reci koliko je teško to kučište bez ijedne komponente unutra? ja mislim kad bi vlasnici I7 stavili unutra svoju mašinu da bi bio teži iznad 15kg! baš me zanima prazno kučište koliko teži??
necu vise jer nije u redu ismijavat ali skoro svaki post je ovakav... u neku ruku bar je dosljedan
guess who :
De ti meni reci koliko je teško to kučište bez ijedne komponente unutra? ja mislim kad bi vlasnici I7 stavili unutra svoju mašinu da bi bio teži iznad 15kg! baš me zanima prazno kučište koliko teži??
necu vise jer nije u redu ismijavat ali skoro svaki post je ovakav... u neku ruku bar je dosljedan
Čiji je to post? Link moze :)?
Hahahahahahahahah.... Taman sam se ponadao da to nije Mato ;) Kao ono opet mato.... jao koji kreten.
stari dobri zvuk PS1
stari dobri zvuk PS1
Hvala care!! Prvo se pojavio onaj Sony logo pa za koju sekundu onaj PS1 logo.. Kao da je jučer bilo!
Nije baš humor, ali nema veze 
Opet mato, i dalje ne čita naslove poruka
neda mi se vise prtsc radit, citajte sami u toj temi naše naslove poruka http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/skuter-baotian-50ccm-problem/58749.aspx?page=1&jumpto=1044738&sort=asc&view=flat
u zivotu se nisam ovoliko zabavljao kao sa matom, stvarno ce nas admini pobit sve skupa @ http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/skuter-baotian-50ccm-problem/58749.aspx?jumpto=1044777&sort=asc&view=flat&page=1
Nimalo mi nije zao sto ce nas admini pobit ;) Volim pokupit 10 crvenih nego za ovoliku količinu smjeha... Krepo sam.
slazem se, nastavit cemo mi njega hebat i po drugim temam, btw. valjda nece svratiti vamo i u smijesne slike pa nam svim hebati majku
Meni stari sere iz dnevnog koji se ku*ac hihoćem stalno!! 
Neka netko ovo printscreena ako modovi pobrišu!! Ova tema,
mi se od smijeha zbog nje.
Ja ne znam kako Mato izdrži sve ovo 
Ja ne znam kako Mato izdrži sve ovo 
Ja ne znam da li nas uopće konta šta mu pišemo, ba..
Meni stari sere iz dnevnog koji se ku*ac hihoćem stalno!! 
Neka netko ovo printscreena ako modovi pobrišu!! Ova tema,
mi se od smijeha zbog nje.
evo ja sam sve prtsc svima kojima treba uploadam negdje, pa me trazite link na pm
edit: evo link http://rapidshare.com/files/401341127/Desktop.zip, a ostale stizu u slijedecim uploadima
Zaključali nam temu :D
Slijede ka(u)rtoni.
dok sam jos tu, ziv i nesuspendiran, stize upload, kontakt na mind_challenge@hotmail.com, javite se pa vam link mailom posaljem(ako me ne suspendiraju ili bannaju)
Hahaha, šta sam jedini dobio žutog!? :DDD