Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.172.849
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
neaktivan
Humor

Evo što sam jučer našao na forumu Smijeh:

Imao sam još jednu sliku, ali nemrem naći.

EDIT: Dodao još jednu sliku

Pažljivo promotrite prijedlog za konfu i usporedite sa 2. slikom :) ; odrezao sam malo jer bi slika bila preširoka, ali sam je spojio.. Prije edita je napisao " 2x GTX580 SLI" :D Pažljivo promotrite prijedlog za konfu i usporedite sa 2. slikom :) ; odrezao sam malo jer bi slika bila preširoka, ali sam je spojio.. Prije edita je napisao " 2x GTX580 SLI" :D
Primjećujete li razliku? :D Samo što je ovaj barem pravilno napisao naziv kartice :S Primjećujete li razliku? :D Samo što je ovaj barem pravilno napisao naziv kartice :S
Hahaha, Mentalist, moj PC, prejak je.. Plavo označeno Hahaha, Mentalist, moj PC, prejak je.. Plavo označeno
Opet Mato, multikartoning, mislim da je jednom imao čak i 3 žuta odjednom. Opet Mato, multikartoning, mislim da je jednom imao čak i 3 žuta odjednom.
PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM! // In Soviet Russia treadmill walk on you! // In Soviet Russia, the car drives you!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 15:12 (AlienWare1).
15 godina
protjeran
17 godina
RE: Humor
Weky kaže...

Mato strikes again... Novi video od njega;

Ako išta skužite šta je u videu napravio svaka čast, a i poslušajte muziku u videu... Koji fail.

Majke ti mile i s tim egipatskim muzikalijama... Na takvu muziku se kobra iz kosare dize... A taj vent je Boze sacuvaj... Kolko mi se cini, mislim da je na njega namontirao ampulice koje ribici koriste u nocnom ribolovu da vide dal je riba zagrizla... Vijek trajanja je prekratak da bi se koristilo za svjetleci vent...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
16 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

Evo što sam jučer našao na forumu Smijeh:

Imao sam još jednu sliku, ali nemrem naći.

EDIT: Dodao još jednu sliku

Samo da znas da sam i ja vidio.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan
Humor

Hahaha, šta te stvarno stari ne pušta da igraš TF2?

PSN: filip99 // Meanwhile, in North Korea: NOM, NOM, NOM! // In Soviet Russia treadmill walk on you! // In Soviet Russia, the car drives you!
15 godina
odjavljen
Batista kaže...
Weky kaže...

Mato strikes again... Novi video od njega;

Ako išta skužite šta je u videu napravio svaka čast, a i poslušajte muziku u videu... Koji fail.

Majke ti mile i s tim egipatskim muzikalijama... Na takvu muziku se kobra iz kosare dize... A taj vent je Boze sacuvaj... Kolko mi se cini, mislim da je na njega namontirao ampulice koje ribici koriste u nocnom ribolovu da vide dal je riba zagrizla... Vijek trajanja je prekratak da bi se koristilo za svjetleci vent...

Lik je talenat najveciNamigiva

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
15 godina

Nedaj se Mentalist. Samo nek te oni zaje.avaju. Pa sta ako se nemozes igrat na kompu. Za to vrijeme dok oni se igraju na kompu ti se igraj s curama, pa da vidimo tko je veca faca...

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
17 godina
neaktivan
Humor
Citat godine nosioca Nobelove nagrade za medicinu
Drauzija Varelle, brazilskog onkologa :
----------------------------------------------------------------------------------

"U danasnje doba se pet puta vise investira u medikamente za musku potenciju i silikone za zene, nego za lijecenje Alzhajmerove bolesti.Tako cemo za par godina imati stare babe s ogromnim sisama i stare dede s tvrdim penisom, ali se niti jedan od njih nece sjetiti za sto je to dobro i cemu sluzi."
Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
16 godina
Humor

Trebala je drzati jezik za zubima...

Jel? xD Jel? xD
Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
odjavljen
Humor

guess who :

De ti meni reci koliko je teško to kučište bez ijedne komponente unutra? ja mislim kad bi vlasnici I7 stavili unutra svoju mašinu da bi bio teži iznad 15kg! baš me zanima prazno kučište koliko teži??

necu vise jer nije u redu ismijavat ali skoro svaki post je ovakav... u neku ruku bar je dosljedan 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 15:26 (skank666).
15 godina
odjavljen
skank666 kaže...

guess who :

De ti meni reci koliko je teško to kučište bez ijedne komponente unutra? ja mislim kad bi vlasnici I7 stavili unutra svoju mašinu da bi bio teži iznad 15kg! baš me zanima prazno kučište koliko teži??

necu vise jer nije u redu ismijavat ali skoro svaki post je ovakav... u neku ruku bar je dosljedan

Čiji je to post? Link moze :)?

16 godina
odjavljen
Humor
would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
odjavljen
skank666 kaže...

Hahahahahahahahah.... Taman sam se ponadao da to nije Mato ;) Kao ono opet mato.... jao koji kreten.

17 godina
neaktivan
Humor

Mato Again! FAIL!

17 godina
Humor

stari dobri zvuk PS1

Dajem demonoid pozivnicu na pm
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

stari dobri zvuk PS1

Hvala care!! Prvo se pojavio onaj Sony logo pa za koju sekundu onaj PS1 logo.. Kao da je jučer bilo!

Nije baš humor, ali nema veze Smijeh

17 godina
Humor

Opet mato, i dalje ne čita naslove poruka

neda mi se vise prtsc radit, citajte sami u toj temi naše naslove poruka http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/skuter-baotian-50ccm-problem/58749.aspx?page=1&jumpto=1044738&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 16:00 (mind_challenge).
16 godina
Humor

Manipulation key Cool

Wow :P   xD Wow :P xD
Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
odjavljen
Humor

Mato priznaje da voli jest kondome;

16 godina
neaktivan
Humor

Nisam mogao odoleti :D

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
17 godina
Humor

u zivotu se nisam ovoliko zabavljao kao sa matom, stvarno ce nas admini pobit sve skupa @ http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/skuter-baotian-50ccm-problem/58749.aspx?jumpto=1044777&sort=asc&view=flat&page=1

15 godina
odjavljen

Nimalo mi nije zao sto ce nas admini pobit ;) Volim pokupit 10 crvenih nego za ovoliku količinu smjeha... Krepo sam.

17 godina
Humor

slazem se, nastavit cemo mi njega hebat i po drugim temam, btw. valjda nece svratiti vamo i u smijesne slike pa nam svim hebati majku

17 godina
neaktivan
Matov leteći overclockani Zetor iz 3. koljena

Meni stari sere iz dnevnog koji se ku*ac hihoćem stalno!! Smijeh

Neka netko ovo printscreena ako modovi pobrišu!! Ova tema, Plač mi se od smijeha zbog nje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 16:18 (AlienWare1).
15 godina
neaktivan
Humor

Ja ne znam kako Mato izdrži sve ovo Smijeh

zakon
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Ja ne znam kako Mato izdrži sve ovo Smijeh

Ja ne znam da li nas uopće konta šta mu pišemo, ba..

17 godina
RE: Matov leteći overclockani Zetor iz 3. koljena
AlienWare1 kaže...

Meni stari sere iz dnevnog koji se ku*ac hihoćem stalno!! Smijeh

Neka netko ovo printscreena ako modovi pobrišu!! Ova tema, Plač mi se od smijeha zbog nje.

evo ja sam sve prtsc svima kojima treba uploadam negdje, pa me trazite link na pm

edit: evo link http://rapidshare.com/files/401341127/Desktop.zip, a ostale stizu u slijedecim uploadima

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 16:35 (mind_challenge).
17 godina
neaktivan
Humor

Zaključali nam temu :D

Slijede ka(u)rtoni.

17 godina
Humor

dok sam jos tu, ziv i nesuspendiran, stize upload, kontakt na mind_challenge@hotmail.com, javite se pa vam link mailom posaljem(ako me ne suspendiraju ili bannaju)

Zajebavanje mate ivanovca sc-ovi http://rapidshare.com/files/401341127/Desktop.zip
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 16:37 (mind_challenge).
17 godina
neaktivan
Humor

Hahaha, šta sam jedini dobio žutog!? :DDD

PSN: filip99 // http://rapidshare.com/files/401341127/Desktop.zip Matove gluposti, skidajte!! :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice