Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.173.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
Humor

evo kaj sam sad vidio na rtl-u u filmu čuvar zakona (air marshall)

Svaki kraj ovisi o početku!
17 godina
neaktivan
RE: Humor
fifiX kaže...

evo kaj sam sad vidio na rtl-u u filmu čuvar zakona (air marshall)

LOL, baš sad gledam film..

Malo su usrali Istru i Kvarner.. Izlanuo se

PSN: filip99
17 godina
neaktivan
Humor

NESPRETNO SRO?ENE ŽUPNE OBAVIJESTI:

* Župljanke su odbacile raznovrsne odjevne predmete. Možete ih vidjeti u suterenu župnog dvora u petak popodne.

* U nedjelju se daju prilozi za novi sag. Svi koji žele nešto napraviti na sagu neka se jave u župni ured da im damo papir.

* Marija Jeli? i Vinko Magdi? vjen?ali su se 24. listopada u nasoj crkvi. Tako je završilo prijateljstvo koje je trajalo od školskih klupa.

* Danas popodne sakupit ?emo se na sjevernoj i južnoj strani crkve. Djeca ce biti krštena na oba kraja.

* Za one koji imaju djecu, a to ne znaju, u prizemlju imamo dje?ji vrti?.

* Župnik ?e održati oproštajnu propovijed, nakon ?ega ?e zbor zapjevati 'Radujte se, narodi'.

* Budu?i da je sljede?e nedjelje Uskrs, zamolit ?emo gospo?u Anu da na oltar položi jaje.

* U utorak u pet popodne održat ?e se sastanak Kluba mladih majki. Sve one koje žele postati mlade majke neka se jave u ured sve?eniku.

* Druge nedjelje na jutarnjoj misi solistica ?e biti gospo?ica Stani?. Nakon toga ?e župnik govoriti 'O tom strašnom iskustvu'.

* Zahvaljuju?i župnikovoj bolesti, nedjeljne mise za ozdravljenje ne?e se održavati do daljnjeg.

* U svojim molitvama sjetite se onih koji su bolesni od naše crkve i zajednice.
* U?enici osmih razreda u petak popodne u 17:00h u crkvi ?e izvesti 'Hamleta'. Poziva se pu?anstvo da prisustvuje ovoj tragediji

Steam account: OutOfSp4c3 EPIC FACEPALM:http://www.youtube.com/watch?v=wjLgekyOZA0#t=0m58s
16 godina
neaktivan
Humor

meni je smišniji ?

EDIT:

bug bug bug bug
BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 21:42 (P4k1).
15 godina
neaktivan
Humor

16 godina
Humor

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2838022&id=49444523426&fbid=181173373426#!/marino.bogdan

Gledajte ovog tranvestita,(pogledajte slike)  kakvi ljudi sve ne zive u bosni

Bio jednom jedan kralj i imao je cerku 
princezu. Princeza je htela da se uda za crnca Dzekija ali joj to otac 
nije dozvoljavao. Dzeki je molio kralja a on je rekao da moze ali ako 
ispuni 3 uslova. Prvi uslov je da napravi istu vilu kao njihovu, ali
potpuno istu. Dzeki kaze:''Dzeki voli, Dzeki pati, Dzeki ce da napravi'...'. I
posle 6 meseci vila napravljena. Drugi uslov je da napravi ladju istu 
ka njihovu. Tacno 18m i 29 cm dugacku i tacno 6m i 15cm siroku.Dzeki 
kaze:''Dzeki voli, Dzeki pati, Dzeki ce da napravi''. I posle 2 meseca 
ladja napravljena. Kralj se vec naljutio i hteo je da mu zada nesto 
nemoguce. Kaze treci uslov je da imas kitu od 1m!!! Dzeki kaze:''Dzeki voli, Dzeki pati, Dzeki ce da skrati''

Google IS your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 22:54 (passat).
17 godina
neaktivan
Humor

I onda je on normalan...

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
17 godina
neaktivan

Najbolji su mi od onog Joevog posta...

Marijana Jeli? I Vinko Ma gdi?

Life taker and heart breaker
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 21:53 (The Geek).
17 godina
neaktivan
Humor

@Check

Kapa dolje!

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
16 godina
calypso kaže...

@Check

Kapa dolje!

Gdje si ti bio kad je Ožujsko-PC pokazao svoj hardver?Cool

Death has a thousand faces,evil only one.
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
calypso kaže...

@Check

Kapa dolje!

Gdje si ti bio kad je Ožujsko-PC pokazao svoj hardver?Cool

LolW00t?!

Nisam znao za to :)

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
16 godina

Bilo bi dobro da modovi naprave temu u kojoj bi svi trebali kliknuti TU, da se vidi koliko od 26 692 autora jos ima aktivnih..

Pa bi se mogli i kladit, tko pogodi, dobiva 1 zvjezdicu Smijeh

Google IS your friend!!!
16 godina
passat kaže...

Bilo bi dobro da modovi naprave temu u kojoj bi svi trebali kliknuti TU, da se vidi koliko od 26 692 autora jos ima aktivnih..

"1.Nitko ne uklanja niti dodjeljuje zvjezdice. Stvar ide automatski. Čak štoviše, niti ne može se ručno. Sukladno tome, nema vas tko što obavještavati o uklonjenoj ili dobivenoj zvjezdici."

Toliko o tome.

Death has a thousand faces,evil only one.
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
passat kaže...

"1.Nitko ne uklanja niti dodjeljuje zvjezdice. Stvar ide automatski. Čak štoviše, niti ne može se ručno. Sukladno tome, nema vas tko što obavještavati o uklonjenoj ili dobivenoj zvjezdici."

Toliko o tome.

dobro neka dobije majicu

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
passat kaže...

Toliko o tome.

Ne pušim te priče ;)

16 godina
luckyluke kaže...
passat kaže...

Toliko o tome.

Teme se u "aktivnim temama" nikako ne mogu same refrešat, čak štovište, morat cete pritisnuti f5 da bi se to ostvarilo..

Ali ipak donedavno i to je omoguceno... Zelim reci da bi nam netko od moderatora ipak mogao ucinit iznimku

Google IS your friend!!!
17 godina
neaktivan
Humor
The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
16 godina
neaktivan

dobar! (73) loš! (14) UKUPNO (59)

dobar! (29) loš! (13) UKUPNO (16)

17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

dobar! (73) loš! (14) UKUPNO (59)

dobar! (29) loš! (13) UKUPNO (16)

LOL, piše usprkos curenju fotografija prototipa. Meni se čini da je sam prototip iscurio ne samo njegove fotografije. Hahaha.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
17 godina
neaktivan
Humor

Svete sličice

Došla časna sestra kod ginekologa na pregled sva uznemirena. Pita je on u čemu je problem i ona počne:
- "Pa, doktore, eto... mislim.....ono...mislim da sam ozbiljno bolesna. Znate, primjetila sam da mi iz one moje stvari ispadaju neke čudne svete sličice!"
Ginekolog joj kaže da se skine da je pregleda.

Nakon nekih 10 minuta on joj kaže da se obuče. i da ide doma:
- "Draga sestro, Vi ste potpuno zdravi, nisu to nikakve svete sličice već naljepnice sa Bonita banana!"

Peace and Love _ Frankenstein Build
15 godina
protjeran
Humor
Trči slon pustinjom 100/h. S koliko će metara skočiti u palačinke ako žvaka košta 1 euro? 0, jer jogurt nema kičmu...:D
How yes no.
17 godina
EZY-E kaže...
Trči slon pustinjom 100/h. S koliko će metara skočiti u palačinke ako žvaka košta 1 euro? 0, jer jogurt nema kičmu...:D

Zašto u tim besmislenim vicevima jogurt nikad nema kičmu?

Diskriminacija Osmijeh

17 godina
neaktivan
Bichanich kaže...

Diskriminacija Osmijeh

Ma nemaju ni burek ni baklava:)

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Bichanich kaže...

Diskriminacija Osmijeh

Ma nemaju ni burek ni baklava:)

MMMMMTM Baklava

TM owned by Homer Simpson.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan
Humor

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
neaktivan
Humor

Nakon dugog nagovaranja, muž je odveo ženu na prvu partiju golfa u njenom životu i njen prvi udarac je završio u prozoru predivne kuće u blizini golf igrališta. Muž je poludio:

- Upozorio sam te da budeš oprezna, sad ćemo morati otići tamo, ispričati se i platiti štetu na prozoru.

I tako je par otišao do kuće i pokucao na vrata. Iznutra se začuo ugodan glas.

- Uđite.

Kad su ušli, imali su što vidjeti; ne samo da je prozor bio razbijen i staklo posvuda po podu, nego se razbila i predivna antikna vaza. Na naslonjaču je ležao mlađi muškarac...

- Jeste li vi par koji je razbio prozor?

- Da, gospodine, strašno nam je žao.

- Oh, ne trebate se ispričavati. Zapravo, ja sam vam vrlo zahvalan. Vidite, ja sam duh i bio sam zarobljen u toj vazi više od tisuću godina. Sad kad ste me oslobodili, mogu vam ispuniti tri želje. Ako vam ne smeta, svakome bih ispunio po jednu želju, a zadnju bih ostavio za sebe.

- Oh, to je odlično, kaže muž. Razmislio je na trenutak i rekao:

- Želim milijun dolara svake godine do kraja svog života.

- Nema problema, - rekao je duh, - to je najmanje što mogu učiniti, uz to vam garantiram dug i zdrav život. A sad vi gospođo, što Vi želite?

- Želim ogromnu kuću sa slugama u svakoj državi na svijetu, - kaže ona.

- Računajte da je sređeno, - kaže duh. - I ne samo to, vaš dom će uvijek biti siguran od požara, provalnika i drugih prirodnih katastrofa. - A sada, - kažu muž i žena zajedno, - koja je tvoja želja?

- Pa dobro, kako sam bio zarobljen više od tisuću godina, moja želja je seks sa Vašom ženom.

Muž pogleda ženu i kaže:

- Pa draga, znaš da smo oboje bogati, imamo sve te kuće, što kažeš?

Ona je razmišljala trenutak i rekla:

- Znaš, nije mi svejedno, ali s obzirom na sve, mogla bih to podnijeti, ali što je s tobom dragi?

- Draga, znaš da te volim, - kaže suprug.

I tako duh i žena otiđu uz stepenice, gdje su proveli ostatak dana uživajući jedno u drugom. Duh je bio nezasitan. Nakon neka tri sata non-stop seksa, duh se okrene i pogleda ženu direktno u oči:

- Koliko godina imate ti i tvoj muž?

- Pa, oboje imamo po 35 godina. - odgovori žena.

- Bez zafrkancije, 35 godina i još oboje vjerujete u duhove?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hajduk ce na ljeto u kupnju i dovest ce sljedeca pojačanja:

-Nizozemci Van Forme i Van Der Neide, turčin Nikaj Nemre i jedan nigerijac Obe Lewe

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaže zeko zmiji:

- "Izvini što sam te neki dan zezao sto nemaš noge."

Na to će zmija:

- "Ma nema veze, bilo pa prošlo."

Na to će zeko:

- "E svaka ti čast! Evo ruka!"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 1:37 (F1-IVO).
17 godina
passat kaže...

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2838022&id=49444523426&fbid=181173373426#!/marino.bogdan

Gledajte ovog tranvestita,(pogledajte slike)  kakvi ljudi sve ne zive u bosni

Uf kako ne volim ovo.

Informiraj se prije nego napises nesto. Ne postoji bosna, koliko ja znam, nego samo Bosna i Hercegovina. a ako vec hoces dijeliti onda Marino nije u bosni nego u Hercegovini, tocnije u Mostaru.

OT:

Žali se Fata susjedi:

- Mujo postao 300% impotentan.

- Kako 300%, jucer si rekla 100%?

- Pao sinoc niz stepenice, slomio prste i jos se ujeo za jezik!

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
Humor

Slavonska abeceda

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
16 godina
neaktivan
Humor

moja stranica u imeniku(u školi) je crni humor

ispravite me ako sam u krivu
17 godina
Humor

Smijeh

Obavezno pogledat Belji se

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice