Strašni događaj desio se prije 17god.
Mora se odati poštovanje hrabrim braniteljima
Strašni događaj desio se prije 17god.
Mora se odati poštovanje hrabrim braniteljima
Vječna im slava.
Svaka im čast što su dali svoj život za svoju zemlju,Hrvatsku,da su bar znali za što su dali živote ! (ne trebate komentirat podebljane riječi zna se jako dobro na sto sam mislio).
Bez uvrede ali ja bi rađe da smo ostali u Jugoslaviji.
Hvala braniteljima koji su dali svoje živote za Vukovar, i za Hrvatsku.
Počivale u miru sve žrtve rata....
P.S. volio bih da ljudi imaju malo časti, i dostojanstva prema braniteljima, pa da ne pokvare ovu temu svojom svađom... ali nekako mislim da sam ovo uzalud rekao....
Premalo se cijeni te junake, zaslužili su poštovanje koji ne bi smjelo biti ograničeno samo na 1 dan...
P.S. volio bih da ljudi imaju malo časti, i dostojanstva prema braniteljima, pa da ne pokvare ovu temu svojom svađom... ali nekako mislim da sam ovo uzalud rekao....
I, jos mi nije jasno zasto ova tema ima tako malo postanih poruka, a budimo realni zaista je aktualna tema.
Dajte ljudi malo..
ja sam u zadnje vrijeme dosta često u vukovaru.. i mora se priznat da je trebalo hrabrosti ljudima nakon sveg sranja vratit se tamo živjet.. grad se fizički sporo obnavlja, nek se vlada sjeti njega malo češće a ne samo na godišnjice.. al lijepo je vidjeti da se život polako vraća u normalu (ali ožiljak, psihički i fizički, će zauvijek ostati).
poštovanje, empatije i simpatije za hrabrost svim vukovarcima!
mislim da sve to i nije imalo previše smisla-tak i tak bi izašli kad.tad iz juge, jer nas EU hoće samo za sebe (da nas iskoriste).
a bilo je glupo ratovat, zato jer smo sa tim ratovanjem potrošili JAKO važenih 10 godina - kompjuterizaciju smo praktički prespavali.
I, jos mi nije jasno zasto ova tema ima tako malo postanih poruka, a budimo realni zaista je aktualna tema.
Dajte ljudi malo..
Dajte ljudi malo..
Baš zbog tog 'mirisa nelagode', grad se nemože oporaviti i razviti u nešto što je nekad bio.
R.I.P. svi branitelji HV-a.
mislim stvarno kako mozes u ove dane takvu nebulozu napisati???? dal si ti uopce tog svjestan???
nemogu vjerovati!!!!! samo da ti kazem da zivis u Hrvatskoj.. i malo se informiraj o stvarima koje su se dogodile.. ako u 93' godistu neshvacas neke stvari
vjecna vam slava !!!!!!!! VUKOVAR!!!!
R.I.P. žrtvama!
mislim stvarno kako mozes u ove dane takvu nebulozu napisati???? dal si ti uopce tog svjestan???
nemogu vjerovati!!!!! samo da ti kazem da zivis u Hrvatskoj.. i malo se informiraj o stvarima koje su se dogodile.. ako u 93' godistu neshvacas neke stvari
ljudi imate gumbić "nadporuka" kod njegovog posta... (nadam se da sam ga pogodio sa svojom strelicom :)
l
l
V
These mist covered mountains
Are a home now for me
But my home is the lowlands
And always will be
Some day you'll return to me
Your valleys and your farms
And you'll no longer burn
To be brothers in arms
Through these fields of destruction
Baptisms of fire
I've witnessed all your suffering
As the battle raged higher
And though they did hurt me so bad
In the fear and alarm
You did not desert me
My brothers in arms
There's so many different worlds
So many different suns
And we have just one world
But we live in different ones
Now the sun's gone to hell
And the moon's riding high
Let me bid you farewell
Every man has to die
But it's written in the starlight
And every line on your palm
We're fools to make war
On our brothers in arms
R.I.P Vi koji ste zivot dali za Lijepu nasu!
mislim da sve to i nije imalo previše smisla-tak i tak bi izašli kad.tad iz juge, jer nas EU hoće samo za sebe (da nas iskoriste).
a bilo je glupo ratovat, zato jer smo sa tim ratovanjem potrošili JAKO važenih 10 godina - kompjuterizaciju smo praktički prespavali.
Ajde zašto nebi bio normalan. Stvarno ne razumijem ekipe koja je zaluđena imenom Hrvatska. Najbolje gledat sebe. Šta biš ti fizički izgubio da smo ostali u jugi?