Slazem se da ima puno boljih tehnicara od Claptona, ali takav ti ih je pu YT i to za mene nije glazba, nego strebanje. Danas svaki drugi balavac okine solazu brze od zvuka i najvece dostignuce mu je svirka u svojoj (njegovoj) sobi. Sama tehnika bez emocije, talenta za stvaralatvom, timskog rada je kap u moru i to se ne naziva glazbom..
e vidiš, ja sam kad sam počeo svirati nakon godine i pol svirao neke claptpnove stvari i knopflerov sultan of swing
ali i dan danas ne znam još uvijek šredati jer nemam još dovoljno iskustva i osiječaja u prstima
nek taj sa youtube šreda sam u svojoj sobi ali on se više potrudio da šreda nego se trudi clapton da tamo čeprka melodijice na fenderu
to što on svira na youtube i nema bend. nema veze, on osiječaja ima ako je dobro u ritmu odšredao
i ja mrzim šredere, baš ih mrzim, ali ta tehnika je neophodna ako želiš ići dalje sa gitarom
nisi budala poput nekih da šreda po 2 minute u pjesmi
gitarist se gleda po onome sa koliko tehnika vlada i hormoniji koju time dobiva
zato će satriani i steve vai ostati najbolji ( u blues, rock, metal kategoriji) jer su to gitaristi koji koriste najviše tehnika, i one hendrixove, i claptonove i na kraju sami svoje
dobar gitarist sigurno njie neko poput knopflera koji je naučio 3 osnovne tehnike i koristio ih cijelu svoju karijeru, ostavši zauvjek u vremenu kad ih je savladao
to je ograničen gitarist jednako kao i oni koji samo šredaju