Gitare i sve vezano uz njih izdvojena tema

poruka: 4.970
|
čitano: 1.007.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gitare i sve vezano uz njih

Start pakete ni u kojem slučaju ne kupuj. Fenderi i Gibsoni su kvalitetni al skupi u vražju ............... Ibanez je dobar izbor, jer je em kvalitetan, al i jeftin. Tj. od 3000kn iz trgovine, al i na njuškalu vidim lika koji prodaje za 1.500kn Ibaneza a vrijedi mislim 3000 u dućanu. Evo link: 

http://www.njuskalo.hr/elektricne-gitare/prodajem-ibanez-rg-350-ex-koferom-oglas-4528895

ili ova skupa s pojačalom, btw, gitara je odlična http://www.njuskalo.hr/gitare/ibanez-rg-370dx-pojacalo-oglas-3779214

Btw, kaj bi sviral? koji stil? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 23:50 (N. Ohm).
13 godina
neaktivan
Re: Gitare i sve vezano uz njih

Za fendere imas pravo skupi su ko vrag, ali zato postoje dosta dobre kopije cak 7,8X jeftinije.Ibanez je kvalitetan i zato sam ciljao na njega.Hahaha sto bi svirao..... Pa vise sam bio blues tip na pocetku (a koliko znam nije ibanez za to bas) ipak sam odlucio malo na solazu, ali sad mi je samo vazno uvjezbati elektricnu pa cemo vidjeti dalje..... Dobro izgleda ova druga ako se ne varam 24 polja su na njoj :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 23:52 (Johnny4286).
15 godina
odjavljen

Za što ti treba pojačalo?

Rabljeni ibanez 350 i neki manji lampaš bi upali u budžet, ili neki ibanez s serije, ili malo jača yamaha pacifica, treba vidjeti šta ima u oglsniku. Možda i neki cort.

Evo sad vidim i kolega je stavio 350, to je to, samo nipošto ovo govno od tone blastera, pogledaj kakvih lampaša ima do 2000kn. Samo nemoj laney lc seriju ili peavey classic 30.

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 23:56 (Jakovp).
17 godina
neaktivan

Pusti priče, ja sviram jazz na Ibanezu, sve se može svirat samo ak se zna podesiti sound prek gitare, pojačala. Za blues ti je neckpickup bitan. A ovaj Ibanez (u donjem linku) još bolji izbor za blues, ubiti i za clean sound, provjerio sam od frenda- PREDOBAR CLEAN! A ima i splitanje humbuckera u single coil. Jedino za onu masnu metal distorziju nije baš. A mislim, može se i to svirat, al ne zvuči mi onak "potpuno",ko da fali nekaj. Al opet, kao što kažem, sve se da namjestit, pa da ak nije skroz isto, da je bar vrlo blizu. http://www.njuskalo.hr/elektricne-gitare/ibanez-260fm-pojacalom-fender-mustang-ii-oglas-5178016

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 23:59 (N. Ohm).
13 godina
neaktivan

ok super znaci ovaj zadnji link koji si postavio je najbolji (kad sve uzmes u obzir), a i cijena je ok ? Uglavnom ja mozda odmaglim sada :) Nemoj se ljutiti ako ti se koji put javim preko pp-a u vezi gitare heheh

17 godina
neaktivan

Meni je ta gitara preodlična za clean, kao što rekoh, za blues isto može proći, a još više za neki texas style, kaj inače volim. Al kaj se tiče ovog Fender pojačala koji se prodaje uz gitaru, to fakat neznam, jer ne kužim se baš u pojačala. Al mislim ak sviraš za po doma, valjda bude dobro. A i 30w je čist oke za kakve probe s bendom.

17 godina
neaktivan

http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_amplifiers/fender/mustang_ii/index.html evo ti review za to pojačalo. Uglavnom su dobra mišljenja

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 0:09 (N. Ohm).
17 godina
Jakovp kaže...

Ovaj drugi se koristi kad radiš sam pedalu od nule, a drivemaster ima ovakav prvi koliko vidim sa slike. Najbolje bi bilo da ga poslikaš unutra, i donju stranu pločice.

evo slikano,nzn jel treba i onaj dio di je lemljeno poslikat il se od tuda da vidjet

http://i49.tinypic.com/154zvnr.jpg

You got to lose to know how to win
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 14:24 (R4zOR229).
13 godina
neaktivan

Hmm eto mene danas u music shopu {#} i pitam lika za ibanez gitaru, on kaze da nema frke pokaze ih i kaze da ako hocu moze nabaviti bilo koju.....

Ali rekao je da ima jednu gitaru da ako sam zainteresiran da ce mi dati za 1.900kn.Uglavno gitara je LTD mh-50.... pa kaj vi mislite o tome ?

15 godina
odjavljen
R4zOR229 kaže...

evo slikano,nzn jel treba i onaj dio di je lemljeno poslikat il se od tuda da vidjet

http://i49.tinypic.com/154zvnr.jpg

Da, to bi trebalo biti to s prvog linka.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan

Opet ja znam da sam postao naporan ali tako je to kod početnika totalno sam neodlučan evo imam izbora između dvije gitare:

-Yamaha F310 evo link:http://www.njuskalo.hr/gitare/akusticnu-gitaru-yamaha-f-310-prodajem-oglas-5169411?list_return_url=http%3A%2F%2Fwww.njuskalo.hr%2Findex.php%3Fctl%3Dsearch2%26f_keywords%3Dyamaha%2Bf310%235169411

-Ibanez V50NJP evo i link : http://www.njuskalo.hr/gitare/ibanez-v50njp-oglas-5140860?list_return_url=http%3A%2F%2Fwww.njuskalo.hr%2Fgitare%3Ff_price_limit_to%3D800%26page%3D9%235140860

Stvarno nezz koju bih uzeo a i u mojoj okolini nema baš ljudi za posavijetovat se Hvala u naprijed {#}

Ivan
15 godina
odjavljen

Ne znam baš za akustične, ali uzeao bih yamahu jer ne može biti loša.

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
neaktivan

nikakvi savjeti za taj LTD  ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 20:15 (Johnny4286).
15 godina
odjavljen

Nije to loše, ali smatram da je bolje uzeti rabljenog ibaneza. rg ili sa, oba su super.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
Jakovp kaže...

Nije to loše, ali smatram da je bolje uzeti rabljenog ibaneza. rg ili sa, oba su super.

Ja mislim da mu je SA 260FM dobar izbor. Cijena je ista (polovnog), možda za par sto kuna višlja, a gitara je jako dobra za te novce.

13 godina
neaktivan

Ok vjerojatnu cu uzeti 260FM pitao sam u music-shopu rekao je covjek da ju proda za 2900 kn + pojacalo 500-600 = 3550, a ova na njuskalu je za 3200 polovna hmm

15 godina
odjavljen

Pa dobro se zna da se cijena u oglasniku još dosta smanji ako si siguran kupac... To je dosta kvalitetna gitara, ltd je par razina ispod.

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
neaktivan

a da ali ipak je rekao da ce dati za 1.800-1,900 sat za 1200kn manje nebih znao, ali "zaljubio" sam se u taj ibanez i uzimam njega :)

16 godina
Johnny4286 kaže...

Ok vjerojatnu cu uzeti 260FM pitao sam u music-shopu rekao je covjek da ju proda za 2900 kn + pojacalo 500-600 = 3550, a ova na njuskalu je za 3200 polovna hmm

Ima na Njuškalu gdje čovjek prodaje SA 260FM i Fender Mustan II pojačalo, ali kaže da ide samo u kompletu za 3200KN... Pitaj ga bi li prodao samo gitaru, iako sam po videima koje sam gledao zaključio da je Mustang II sasvim ok pojačalo za svirati po kući...

15 godina
odjavljen

Nije taj mustang za baciti, za po kući sasvim dovoljno.

To što piše u oglasu nemojte uzimati zdravo za gotovo, jer je sad teška situacija, stvari se prodaju debelo ispod cijene, znam jer prodajem svoje pojačalo i ne ide, a dajem za smiješne pare.

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
neaktivan

Postavio ne N.omh link gore (tnx na tome) ali pise iskljucivo uz pojacalo.To su oni likovi koji kupe tek toliko da mogu reci da imaju elektricnu, a niti ne probaju dva tri akorda :) (makar nemora biti mozda financijski problemi)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 21:17 (Johnny4286).
13 godina
neaktivan

Gle meni je covjek (u shopu) rekao da gitara, sama po sebi kosta oko 2900 kn, sad kolko taj mustang vrijedi neznam.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 21:19 (Johnny4286).
16 godina
Jakovp kaže...

Nije taj mustang za baciti, za po kući sasvim dovoljno.

To što piše u oglasu nemojte uzimati zdravo za gotovo, jer je sad teška situacija, stvari se prodaju debelo ispod cijene, znam jer prodajem svoje pojačalo i ne ide, a dajem za smiješne pare.

I mislim da će tako ostati duži period nažalost.{#}

15 godina
odjavljen

Taj mustang košta sam po sebi preko 1000 kn, ali kao što sam rekao, prodat će ti odvojeno sigurno, samo kažeš kupiti ću gitaru i nudim tolko i tolko.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina

Samo Džoni, ako si očekivao neku pravu tešku agresivku od gitare, ova to nije, da ne bude kasnije...

13 godina
neaktivan

Nope nista agresivno, nikakav metal.Samo da je clean sound, da se nesto bluesa nabiti nekakve solaze i ja sam sretan.

16 godina
Johnny4286 kaže...

Nope nista agresivno, nikakav metal.Samo da je clean sound, da se nesto bluesa nabiti nekakve solaze i ja sam sretan.

U tom slučaju biti ćeš zadovoljan! {#}

13 godina
neaktivan

hahah a kad sam ja sretan onda je to uff nebudem niti pricao hahah. Uglavnom kaj mi se onda vise isplati kupovati ovu s njuskala sa pojacalom ili novu iz shopa plus pojacalo?

Ja mislim da mi je bolje iz njuskala sa pojacalom kaj ne ?

15 godina
odjavljen

Kod glazbene opreme je definitivno bolje rabljeno.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
Johnny4286 kaže...

hahah a kad sam ja sretan onda je to uff nebudem niti pricao hahah. Uglavnom kaj mi se onda vise isplati kupovati ovu s njuskala sa pojacalom ili novu iz shopa plus pojacalo?

Ja mislim da mi je bolje iz njuskala sa pojacalom kaj ne ?

Ma ovu s Njuškala. Ja osobno nikad ne bih razmišljao o kupnji u nekoj glazbenoj trgovini. Tamo sve što kupim je kabal za gitaru, trzalice i to je to...

Ova SA 260FM + Mustang II = bullseye! Mislim da bi lako mogao spustiti još koju stotinu kuna...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice