Da li je gaming sport?

poruka: 29
|
čitano: 2.629
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Da li je gaming sport?

Ovako sada razgovaram sa jednim likom iz klana on kaze da je gaming sport ja kazem da nije uglavnom, salje mi neke linkove cpl sta ja znam http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_sports nesto ovakog.

ja ono razmisljam kako gaming moze biti sport imali koji zakon koji je gaming proglasio sportom. Razmisljam logicki kako nesto sta steti zdravlju nije fizicki napor moze biti sport, a onda opet pogledam  ŠAH i to je sport.

Pa eto molio bih vas da se izjasnite.

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
neaktivan
RE: Da li je gaming sport?
ah po meni nije...al ce neki gamer reci da jeste....to ti je sport 21/22veka ...ja nisam ljubitelj takvih sportova...ja sam vise staromodniji tip :P
K'eni pa te vat' ;)
17 godina

Ma i ja sam gamer i kazem da nije sport bar ne jos. Tek kada cu se moci izmucit kada cu igrat onda ce biti sport i to mozda....

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
neaktivan

Pa na neki nacin moze se reci hehe...

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
neaktivan
Da li je gaming sport?

ja bi čak reko da je...

kad pogledaš za sve sportove imaš natjecanja, a tako i tu imaš....

za svaki spor trebaš imat trening, a tu treniraš doma i to kad god hoćeš, upališ igricu i šibaj...xd

makar nisam neki gamer, al mislim da je to stvarno na neki način sport (al možda čak s navodnim znakovima) ;)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Ha ... , ako šah ide pod sport, ako bilijar, pikado, pucanje iz puske i ostale stvari  idu pod sport onda je i gaming sport - mada je po meni sport samo gdje se trci za loptom, bez uvrijede ostalim sportovima :D

17 godina
Da li je gaming sport?

Gaming nije sport,to je samo zabava.Igranje igara je čista zabava.A case modding je umjetnost.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Maximus kaže...

Ha ... , ako šah ide pod sport, ako bilijar, pikado, pucanje iz puske i ostale stvari  idu pod sport onda je i gaming sport - mada je po meni sport samo gdje se trci za loptom, bez uvrijede ostalim sportovima :D

da nisi spomenuo sah sad bi cutao :D al ovako moram da odgovorim...
Razlika u ovim sportovima sto si spomenuo i gamingu je sto gaming nije opipljiva stvar(ne racunaju ci mis,tastaturu,volan i sl.... ) dok je sahovska figura,puska,pikado...opipljivo ;)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Gaming nije sport,to je samo zabava.Igranje igara je čista zabava.A case modding je umjetnost.

Kako je zabava?
Kada zarađuješ novac to je zabava? ( mislim na ove pro)
Malo razmisli šta si napisao!

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
Pa ako šah može biti sport onda i gaming može biti :D
What makes a good soldier, Is it his heart, or his maind?
17 godina
Da li je gaming sport?

Istina. Velika se lova okreće oko toga. Pa pogledajte samo neke malo jače turnire i njihove sponzore... Pro igrači dobivaju opremu od sponzora, lovu od osvojenih turnira i tako... ali opet, cijeli život tako provesti igrajući igrice....ne znam....mora i tome doći nekada kraj...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
neaktivan
Da li je gaming sport?

ja mislim da jest neka vrsta sporta, i na tome se zarađuju pare, konkurencija je velika kao u svim sportovima.....

17 godina
neaktivan
Da li je gaming sport?

pa sada teško je to točno odredit. po meni to se može uspoređivat isto kao malo napucavane loptom s dečkima na po kvartu i profesionalni nogomet. Ovo prvo bi spadalo pod zabavu, popunjavanje dana a ovo drugo bi ja nazvao sportom jer se odje uzima ozbiljno.   Sad isto je po meni s igranjem na pc u. stoga profesionalno igranje bih prozvao sportom

17 godina
neaktivan
Da li je gaming sport?

Ma kada piljenje i cjepanje drva može  biti sport zašto ne i gaming.

Na Eurosportu možete gledati i jedno i drugo.

Prošli tjedan sam gledao turnir, pobjednička ekipa odnesla 50 000$.

Igralo se na Xboxu 5-6 igara, nisam siguran, ali nisu bili pro igrači.

17 godina
neaktivan
gaming nikad nece bit sport!isto koda igras šah mozes past sa stolca razbit kičmu,natuc bubrege,strgat glavu...

sam da se zna volim igrat igrice ali da je sjedenje za kompom sport to stvarno lol onda je sport i dr*anje
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Da li je gaming sport?

Po meni gaming nije sport, jer nije opipljiv (kao što je netko već rekao) i iz razloga što postoje sportske simulacije - šta ti treniraš sport koji oponaša neki sport ili sport u sportu? WTF

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Da li je gaming sport?

Pa kad su i ostale igre kao šah,pikado biljar  sport zašto ne bi i gaming bio sport? samo zato što se ne razbijaju glave ili nekog ne udariš ne znači da to nije sport. pa na šahu se možeš više psihički i fizički umoriti nego u nekom klasičnom sportu.

17 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Pa kad su i ostale igre kao šah,pikado biljar  sport zašto ne bi i gaming bio sport? samo zato što se ne razbijaju glave ili nekog ne udariš ne znači da to nije sport. pa na šahu se možeš više psihički i fizički umoriti nego u nekom klasičnom sportu.

kod mog frenda likovi se u bosn potukli jel mu  ovaj maznuo kripove u doti ahhaha nebi vjerovo
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Da li je gaming sport?

Jos malo i gaming ide na olimpijadu Cool

Necu zvaku , hocu kusur !!!
16 godina
neaktivan
Da li je gaming sport?

da uz drkanje u dalj i prcanje s preprekama

17 godina
protjeran
Da li je gaming sport?

ako svakakve budalastine idu na olimpiadu moze i gaming

17 godina
Maximus kaže...

Šah je nešto kaj gaming nikad neće biti-SPORT, drevni sport.
unknown kaže...
Pa ako šah može biti sport onda i gaming može biti :D
Gaming nikako ne može biti sport.
Čemu ga uspoređivati sa plemenitom discilipinom, šahom.
Pa i u igri, on je najteža igra/program koju možeš zaigrati.
Probaj igrati Fritz nastavke (11) najnoviji) ili Chessmaster pa ako netko od vas pobijedi-naravno glavni program, ne one slabije varijante, dajem mu sve iz svoje sobe.
I prvaci svijeta(najbolji velemajstori) obično gube ili jedva izvuku nerješeno od tih programa (Fritz,Chessmaster,Junior,Shredder,Rybka,Fruit itd. a da ne spominjem Deep Shredder, Deep Fritz i šahovska superačunala kao Deep Blue).

Tako da nemojte miješati te dvije različite pojave.
Osobno, za mene gaming nikad neće biti sport.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan

Ako igranje igrica proglase sport u hrvatskoj puca cu si u glavu ,ja sto treniram ufc nisu proglasili u hrvatskoj kao sport nego jos se razmislja da ga proglase ili ne ,ako igranje igrica bude sport onda ovaj svijet je krenuo u krivom smjeru .Igrice bi trebale biti za dosadu ono nemam kaj raditi danas nema treninga ili borbi za mene ili za neke skolu ili posao  i idemo si malo zaigrati ali po tome svijet se promjenio kada klinci ili ozbiljni ljudi cube za kompom po 12 i vise sati da bi bili pro-gameri .Ali ja opet kazem tko voli nek izvoli kad takvi ljudi zele oglupiti i biti bez svog obrazovanja kao sto sam gledao u americi da klinci ostavljaju skolu zbog igrica pa to treba tuci dok se ne opameti .Protiv igrica nemam nista protiv dapace igram ih i ja kada sam slobodan, igrice su i trebale bi ostati samo za zabavu .

17 godina
neaktivan
Da li je gaming sport?

...već sam napisao ne drugu temu al mogu opet... pogledajte si dokumenarac "Frag" koji će vam približit temu pro gaminga ... i kako to zapravo izgleda ... i da definitivno je sport ... Riječ sport nekad je označavala svaku igru i zabavu. ... evo neki sportovi koji graniče sa tradicionalnim shavaćanjem sporta ... golf , karting , bridge , dvoransko streljaštvo , skijanje na vodi?!? curling :) ... brzo hodanje ... ima tih sportova koji su nekak čudni al eto sport je i dugo su sport već ... malo budite open minded pa 21 stoljeće ovo ono ... a ne ko 1. razred osnovne kad učiteljica pita šta je to sport a cijeli razred : to je ono kad mi loptu šutamo i bacamo i trčimo i onda i onda padne neko pa se mi smijemo pa onda skačemo malo... :D

-d[°˛˛°]b-
17 godina
neaktivan
Da li je gaming sport?

gaming spada pod  elektronički sport...

Kao što ima extremni sport tako može bit i elektronički sport... gaming ne upada u kategoriju sporta gdje je nogomet, košarka, atletika.. itd. jer se tu zahtjeva snaga, kondicija i bla bla bla.. ali zasigurno upada u sport(elektronički)

Share a message or link with contacts.
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Gaming nije sport,to je samo zabava.

Potpisujem, kakav sport...
17 godina
ProG kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Kako je zabava?

Ajde usporedi igranje nogometa i igranje igara na pc-u.To da se lova zarađuje znam (na natjecanjima).Da je sport baš i nije al može se svrstat pod natjecanja.Nisu sva natjecanja sportovi :  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sports
92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...
ProG kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Kako je zabava?

Ajde usporedi igranje nogometa i igranje igara na pc-u.To da se lova zarađuje znam (na natjecanjima).Da je sport baš i nije al može se svrstat pod natjecanja.Nisu sva natjecanja sportovi :  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sports
 Ne pogrešno si me shvatio!
Ti si rekao da je zabava, a ja sam rekao da NIJE samo zabava ;)

17 godina
neaktivan
zlo kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Gaming nije sport,to je samo zabava.

Potpisujem, kakav sport...
 Da slažem se,gaming nije sport već čista zabava na kojoj možeš izgubiti sate i sate...Namigiva
ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice