Film za ovisnike...e da...

poruka: 7
|
čitano: 1.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Mozda je ovo malo cudna tema ali mi treba par svajet.a Znaci treba mi za nekog nesto da ga barem krenem odgovarat od alkohola. Vec je poceo malo vise piti a vozac je i ima obitelj. Pa sam mu mislio skinuti neki film da pogleda ako ima od nekih organizacija koji se time bave. Da vidi sta se sve moze desiti i da mu ukratko maknem volju za cugom.

Eto bilo bi dobro da je na nasem jeziku ali moze i na stranom. Zahvaljujem se svima unaprijed

16 godina
neaktivan

Daj mu nek pogleda Requiem fo a dream i reci mu: "E tako kako su oni prošli sa svojom ovisnišću, e tako ćeš i ti proći sa svojom ako nastaviš..." Namigiva

Ne diraj bubamaru dok spava!
16 godina
neaktivan
RE: Film za ovisnike...e da...

Ti vjerojatno trazis neki strucni (edukacijski) film,a takav tesko da ces naci na netu.Preporucam ti da potrazis "Leaving Las Vegas"

sa Nicholasom Cageom i Tildom Swinton.Film iz 95-te,mislim da je dobio i Oscar.Ko odgleda taj film garantirano gubi svaku volju za cugom.

Eventualno je dobije za Tildom.Ali salu na stranu ,odlican film koji se isplati pogledati.

Ukratko, propali scenarista odluci otici u Vegas ubiti se alkoholom,ali...

17 godina
neaktivan
Lestat kaže...

Ti vjerojatno trazis neki strucni (edukacijski) film,a takav tesko da ces naci na netu.Preporucam ti da potrazis "Leaving Las Vegas"

sa Nicholasom Cageom i Tildom Swinton.Film iz 95-te,mislim da je dobio i Oscar.Ko odgleda taj film garantirano gubi svaku volju za cugom.

Eventualno je dobije za Tildom.Ali salu na stranu ,odlican film koji se isplati pogledati.

da tako neki edukacijski film trazim i nisam bas puno nasao jos. a trebao bi postojati ako ne na nasem onda na eng. jeziku. pa valjda su ameri napravili barem 1 film o tome =) a thnx za preporuku vidjet cu ovaj film isto

16 godina
Lestat kaže...

Kakva Tilda??? Mislis na Elizabeth Shue...

17 godina
protjeran

neka pogleda "Fear and Loathing in Las Vegas"

pa ce se prebaciti sa alkohola na drogu

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 12:30 (abraham).
16 godina
neaktivan
DarK.xy kaže...
Lestat kaže...

Kakva Tilda??? Mislis na Elizabeth Shue...

Ma naravno!!Moja greška.Post sam pisal malo u žurbi, a Tildu Swinton sam zapamtil vjerojatno jer je tak ružna.

Malo sam zabrinut za sebe kaj sam se sjetil nje a ne Elizabet Shue.

Ali opet,da citiram jednog frenda:"Nijedna nemre biti tak ružna kak ja morem biti pijan".

"Why flying?Cose for tennis or football you need only one ball."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice