ponukan konstantnim lupanjem td po forumu imao ja,netko drugi ili treci nvidiju ili amd graficku karticu ili amd ili intel proc odnosno bilo kakvo komentiranje da nesto nije u redu s tuđom doticnom karticom/cpu-em ili nesto slicno eto ti odma hrpa TD-ova i to bez ikakvih pravih razloga!
Ma da bi itko iskomentirao ili potvrdio suprotno...nego samo tiho udri po td!
evo prikazat cu svoj primjer od prije koji sat kako to zgleda na bug forumu:
covjek veli ima phenoma II x4 na 3.6ghz i uzeo je novu gtx770(ok rekao je da bi moga jednom nadograditi proc na fx ili neki i5 ali vidjet ce jos..) i veli bf3 mu se vrti average oko 50fps-a ali da mu BN. nije bas tako velik kako se tvrdi!!( a gpu mu okrljasten za 50% u perfomansama)
javi mu se kolega i kaze da ima teski bootleneck s tim procom i nitko nista ne veli jer kolega ima naravno nvidija gpu..
nakon toga ja se javim i kazem da s svojom 7950 imam average 75+(jednostavno dajem mu primjer koliko mu je los frejmret" s grafom od 3000+kn)
u bf3 i da bi definitivno trebao promijeniti jaci proc jer mu je grafa u teskom bootlenecku..
i eto ti hrpa TD-ova! zasto pobogu? pa nisam i zaista mi nije bila nikakva namjera nekavog "flejmwara" moj je tata jaci od tvoga niti se to igdje u mom tekstu moze vidjeti!
nakon toga kolega s x4+gtx770 posta rezultat iz 3dmarku11 i ono rezultat teska koma na razini gtx660...
u istoj toj temi sam trazio da usporedimo perfomanse gtx 760/770 vs 7950 onako cisto informativno jer je poprilican broj forumasa to zatrazilo i ja rekao ajde ja cu jer tome i sluzi forum i potrudio se staviti ss i rezultate i gle cuda javilo se "0" (slovima NULA) forumasa( da budem tocniji javio se samo kolega vlasnik, doticne teme i rekao ma vrti mi se cca oko 65-70fps-a)
ubi boze truda
..
evo pa ako jos neko zeli iskazati svoje misljenje o doticnom problemu jer zaista nismo svi fanbojevi, pogotovo ja!(ok svi nekad znamo pretjerati:) jer kad sebi uzimam HW uzimam trenutno onaj koji najvise nudi za one novce koje imam trenutno u ruci!
eto toliko i svima fanbojevima zelim reci komentirajte nemojte samo stiskati td(a tako ce i dalje biti) ucinite ovu zajednicu bogatijom komentarima i kvalitetnim informacijama i naravno natjecanjima medu njima. LP svima
(ps. nemojte da se netko nade uvrijeden jer mi to nije namjera ove teme
)

,...LP

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
hihi,LP