Fakultet Organizacije i Informatike zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.756
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Fakultet Organizacije i Informatike
pitanje

Namjeravam upisati fakultet organizacije i informatike.

Zanima me gdje mogu nabaviti primjere zadataka iz matematike koji se pojavljuju na prijemnom.

K tome me još zanima koja literatura bi mi potencijalno mogla pomoći da lakše prebrodim taj prijemni.Osmijeh

17 godina
neaktivan
RE: Fakultet Organizacije i Informatike
prihvaćeno rješenje

Nabavi zbirku zadatak s prijemnih ispita koja se moze nabaviti na faxu, to preradi i ne bi trebalo biti problema.

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Maximus kaže...

Nabavi zbirku zadatak s prijemnih ispita koja se moze nabaviti na faxu, to preradi i ne bi trebalo biti problema.

To košta...a ja trenutno skupljam pare za novi komp...tak da mi je i svaka kuna bitna.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Stvarno ste od nikakve koristi...samo jedan reply

Kolko moraš biti član na forumu(i kolko postova nakupiti) da te poštuju i da se udostoje zaviriti u tvoju temu.Mršti se

17 godina
moderator
Jerkenovski kaže...

Stvarno ste od nikakve koristi...samo jedan reply

Kolko moraš biti član na forumu(i kolko postova nakupiti) da te poštuju i da se udostoje zaviriti u tvoju temu.Mršti se

Odakle ti znas da ljudi nisu zavirivali na ovu temu? Sto bezveze navaljujes? Forumase prakticki optuzujes da ti ne zele pomoci. Odi na FOI-ev forum pa se tamo probaj raspitat.
17 godina
neaktivan

Pa što ti misliš da svi na ovom forumu idu na FOI? I poštovanje sigurno nećeš steći time da govoriš da ne želiš kupiti knjigu jer skupljaš za komp. Pa što ti je važnije - faks ili Crysis?

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...
Maximus kaže...

To košta...a ja trenutno skupljam pare za novi komp...tak da mi je i svaka kuna bitna.
 Ako ti je puno dati 100kn onda se netribaš ni upisivati na fax.
Kada bih ja zbrojio koliko sam uložio u svoje školovanje moga bih uzeti extra dobar comp.
I šta ti očekuješ da ti drugi naprave, oćeš li da ti ja skeniram sve svoje skripte pa pošaljem ili da ti poštom pošaljem novce da možeš kupiti tu zbirku???????
Maximus ti je dao koristan savjet i nema tu sad nekog ogovaranja da ti nitko neće pomoći.
Pomozi sam sebi, kupi zbirku zadataka!!!!!!
17 godina
neaktivan
 Hebiga sad, sta hoces ... ? Da ti izdiktiram koja ce pitanja biti na prijemnom?  Zbirka je mislim 50 kn, ako ti je toliko zao dati onda ne znam ...
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Hvala vam...hvala vam za ništa...ključ na ovu temu.

btw...ne bavim se gamingom i novi komp će mi prvenstveno služiti za 3d modeliranje i animaciju.Mršti se

Ovu temu sam otvorio jer sam mislo da bi netko mogao imati skripte itd...jer ipak je ovo IT forum.

Ispravite me ako sam u krivu.

Bug forum mi je na prvom mjestu i zato sam odlučio upravo tu prvo potražiti pomoć.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 0:46 (Jerkenovski).
17 godina
moderator
Jerkenovski kaže...

Hvala vam...hvala vam za ništa...ključ na ovu temu.

Cemu ovaj cinizam? Objasni mi kako ti moze pomoci netko tko ne zna nista o tome? Nit zapravo nisi dao priliku da se nadje netko tko ti moze dati informacije - nekoliko sati nakon otvaranja teme vec jadikujes kako ti nitko ne zeli pomoci. Bezobrazan si.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice