Evo kako i sam naslov govori ova tema se tiče eurosonga 2008.Naši su prošli kako su prošli(koliko para toliko muzike).Moj favorit je bila ukrajina
,a onaj Dima Bilan je sasvim nezasluženo pobjedio....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
\\\\\\\eurosong = Gay parade
Nije da imam nes protiv gayeva ali nije moj dzir 
Ani Lorak je bila najbolja u "pjevanju" 
taj eurosong je zadnjih 7-8 godina žešća debilana..
ne znam zakaj naši uopće troše lovu na organizaciju za izbor naše pjesme i to kaj i šalju tamo.. :S
Uostalom Rusija je dobila zahvaljujući politici i da imaju najgoru pjesmu bili bi među prve 3 zemljepa gdje ce drugo eurosong iz srbije nego u rusiju
pa gdje ce drugo eurosong iz srbije nego u rusiju
Uostalom Rusija je dobila zahvaljujući politici i da imaju najgoru pjesmu bili bi među prve 3 zemlje
Jedino dobro što se je dogodilo Eurosongu prošlih godina bili su pokojni Toše Proeski i Lordsi.
Sve ostalo miriše na pokvarena jaja.
Nadam se da će naši drugi put malo bolje birati koga će poslati na Eurosong, jer ovo je bila katastrofa, još su dobro i prošli...užas!!!
od tolko pjesma na Eurosongu su uvijek najgore i taj show ne volim gledat jer je glupo i besmisleno
Eurosnog je najveca glupost nema veze sa pjevanjem samo kako bi određeni ljudi dobili pare, i jeste vidjeli bili su sve neki komadi ovo ono a mi na Eurosong posljemo ulične pjevače nisko smo pali.
pa gdje ce drugo eurosong iz srbije nego u rusiju
Mi smo bili 21. i to je jako loše
.
Meni je najbolja bila Latvija .
od tolko pjesma na Eurosongu su uvijek najgore i taj show ne volim gledat jer je glupo i besmisleno
meni je bila najbolja španjolska (čičiki čičiki) to je ismijavanje shakire , ako ne vjerujete poslušajte na you tubu te obratite pažnju na to