Eurosong

poruka: 18
|
čitano: 2.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Eurosong

Evo kako i sam naslov govori ova tema se tiče eurosonga 2008.Naši su prošli kako su prošli(koliko para toliko muzike).Moj favorit je bila ukrajinaSmijeh,a onaj Dima Bilan je sasvim nezasluženo pobjedio....

17 godina
RE: Eurosong

\\\\\\\eurosong = Gay parade

Nije da imam nes protiv gayeva ali nije moj dzir Cool

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
neaktivan
Eurosong

Ani Lorak je bila najbolja u "pjevanju"  Iznenađen

17 godina

taj eurosong je zadnjih 7-8 godina žešća debilana..

ne znam zakaj naši uopće troše lovu na organizaciju za izbor naše pjesme i to kaj i šalju tamo.. :S

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2008 11:57 (nixass).
17 godina
neaktivan
ya-sam-ya kaže...

Slažem se najbolja izvedbaNeodlučanUostalom Rusija je dobila zahvaljujući politici i da imaju najgoru pjesmu bili bi među prve 3 zemlje
pogleč    https://www.youtube.com/watch?v=4K3ujAZ8qW0
              https://www.youtube.com/watch?v=eRF94MGwCmU

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2008 12:10 (tandara).
17 godina
neaktivan
Eurosong

pa gdje ce drugo eurosong iz srbije nego u rusiju

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
moderator
Alen kaže...

Jel ovo pocetak flejmanja u ovoj temi? Sad ce skociti svi nacionalisti i reci: tako jeee!!!
Meni je Eurosong toliko bitan da nisam znao ni kad se odrzavao, ni ko je pobijedio.
Komentirajte (ne)kvalitet pjevaca al zasto petljate nacionalnost?

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
17 godina
neaktivan
tandara kaže...
ya-sam-ya kaže...

Slažem se najbolja izvedbaNeodlučanUostalom Rusija je dobila zahvaljujući politici i da imaju najgoru pjesmu bili bi među prve 3 zemlje
pogleč    https://www.youtube.com/watch?v=4K3ujAZ8qW0
              https://www.youtube.com/watch?v=eRF94MGwCmU

Vidio 200 puta Cool
17 godina
Eurosong

Jedino dobro što se je dogodilo Eurosongu prošlih godina bili su pokojni Toše Proeski i Lordsi.

Sve ostalo miriše na pokvarena jaja.

Neka pati koga smeta.....
17 godina
neaktivan
Eurosong

Nadam se da će naši drugi put malo bolje birati koga će poslati na Eurosong, jer ovo je bila katastrofa, još su dobro i prošli...užas!!!Viče

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
neaktivan
Eurosong

od tolko pjesma na Eurosongu su uvijek najgore i taj show ne volim gledat jer je glupo i besmisleno

http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan
Eurosong

Eurosnog je najveca glupost nema veze sa pjevanjem samo kako bi određeni ljudi dobili pare, i jeste vidjeli bili su sve neki komadi ovo ono a mi na Eurosong posljemo ulične pjevače nisko smo pali.

Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Alen kaže...

Jel ovo pocetak flejmanja u ovoj temi? Sad ce skociti svi nacionalisti i reci: tako jeee!!!
Meni je Eurosong toliko bitan da nisam znao ni kad se odrzavao, ni ko je pobijedio.
Komentirajte (ne)kvalitet pjevaca al zasto petljate nacionalnost?

Eurosong je jedno obično smeće. Sustav bodovanja je smiješan (susjedi se daruju šakom i kapom),a nije mi jasno zašto neke države imaju direktan upad u finale (Francuska,Španjolska itd..) ?? A kvaliteta samih izvođača....katastrofa.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
PROTECTOR kaže...

Eurosong je jedno obično smeće. Sustav bodovanja je smiješan (susjedi se daruju šakom i kapom),a nije mi jasno zašto neke države imaju direktan upad u finale (Francuska,Španjolska itd..) ?? A kvaliteta samih izvođača....katastrofa.

Pa zbog gledanosti naravno, 4 najvece zemlje imaju izravan upad (Fr,Esp,Ger i Eng), najvise stanovnika te reklame. Naravno onda nije jasno zasto Rusi nemaju izravan upad. Eurosong zeljezna zavjesa :). Ma uglavnom pare ko i u svemu su u pitanju. Srbi su zaradili mac para :(:)
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
17 godina
neaktivan
Dermentor kaže...
PROTECTOR kaže...

Pa zbog gledanosti naravno, 4 najvece zemlje imaju izravan upad (Fr,Esp,Ger i Eng), najvise stanovnika te reklame. Naravno onda nije jasno zasto Rusi nemaju izravan upad. Eurosong zeljezna zavjesa :). Ma uglavnom pare ko i u svemu su u pitanju. Srbi su zaradili mac para :(:)
 Zato sam i pitao jer mi nije logično da je zbog gledanosti kad Rusija nema izravan upad. Eurosong živa sramota.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Eurosong

Mi smo bili 21. i to je jako loše Viče .

Meni je najbolja bila Latvija .

I am King of the world !
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

od tolko pjesma na Eurosongu su uvijek najgore i taj show ne volim gledat jer je glupo i besmisleno

potpisujem
17 godina
protjeran
Eurosong

meni je bila najbolja španjolska (čičiki čičiki) to je ismijavanje shakire , ako ne vjerujete poslušajte  na you tubu te obratite pažnju na to

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice