norveska ce osvojit...bjezi 100bodova od drugog mjesta.......zna li netko link da pratim skompa samo glasanje....ne mora biti video
norveska ce osvojit...bjezi 100bodova od drugog mjesta.......zna li netko link da pratim skompa samo glasanje....ne mora biti video
ma kad susjedi daju susjedima bodove...to se vjerojatno odrzava jer jos netko dobru paru mlati na tome...ja evo nazalost gledam jer sam na poslu a kolega bleji li bleji...koma
Norveška je najlošija poslje onog našeg idiota koji ne zna pjevati.
sta kazete na pjesmu BiH - Bistra Voda?
Po meni od ovih u finalu bio je najbolji Azarbejđan.
jbmti ova međususjedska glasovanja!
ma više nije glasanje za pjesmu. sada bi trebali nazvati to EuroSusjed.
estonija tako oko 50 država i dobije 1000 glasova.
rekli su da će norvežani dobro proć i eto tako i ispalo. ima i boljih pjesama od norveške.
ne kužim jedino kaj izrael radi na eurosongu...i onaj krajnji istok....neki si naprave svoje natjecanje
ne kužim jedino kaj izrael radi na eurosongu...i onaj krajnji istok....neki si naprave svoje natjecanje
Slazem se sa svima koji kazu da je Azerbaijan imao najbolju pjesmu.
Kako mi je zao sto nisu pobijedili.
A ova Norveska pjesma, svasta.
Ne znam, ali cini mi se da bi tu moglo biti namjestanja.
Zasto gotovo svaki puta mora pobijediti neka drzava od tamo?
Prosle godine Rusija, oni Lordi iz Finske, Ruslana iz Ukrajine (valjda).
Eto jedino sto je bila ona iz Grčke.
Jbt, u zadnje vrijeme obavezno mora tamo neka od tih drzava dobit.
jurosong seli na istok :D
Lova,lova,lova i samo lova.Netko da više,a netko manje.I onaj tko da najviše je pobijednik.Šanse da u svim državama ljudi glasuju za istog izvođača su vrlo mizerne.
Bilo bi mi jasno da je uvijek bilo gusto i da se do zadnjek trena nije znalo tko če pobijediti.Ali ovako su samo pokazali da je i Eurosong samo krava za mužnju love.
A isto neznam koji bi pametan Hrvat glasao da na Eurosong ide Igor Cukrov sa pijesmom Tena koju je napisao ludi Huljič koji izgleda obožava ciganski štih.
Sve u svemu jedna velika sramota.
Ajme majko moja i mila!!!
Norveska je pobedila!
Nisam nista gledao od ovogodisnjeg izbora ali stvarno predpostavljam da je bilo puuuuno boljih od ove
[censured] pesme :)
Pa dobro gde im je bila pamet? Dok ovo pisem u pozadini mjauce njegova violina ili sta je vec i hvata me ocaj! Zar su spali na ovo?
Sada definitivno Italija je u pravu sto ne zeli ucestvovati u ovu,ovu...
Ajde nek mi neko kaze da se ovi sale. Jel da se sale? Ne..ozbiljno!
"Na tamburu sam metio kljuc do zadnje epizode ovog ruznog sna. Odroni se sa srca komad nisam pevo' odonomad..."
Balasevic
Ajme majko moja i mila!!!
Norveska je pobedila!
Nisam nista gledao od ovogodisnjeg izbora ali stvarno predpostavljam da je bilo puuuuno boljih od ove
[censured] pesme :)
Pa dobro gde im je bila pamet? Dok ovo pisem u pozadini mjauce njegova violina ili sta je vec i hvata me ocaj! Zar su spali na ovo?
Sada definitivno Italija je u pravu sto ne zeli ucestvovati u ovu,ovu...
Ajde nek mi neko kaze da se ovi sale. Jel da se sale? Ne..ozbiljno!
"Na tamburu sam metio kljuc do zadnje epizode ovog ruznog sna. Odroni se sa srca komad nisam pevo' odonomad..."
Balasevic
Evo da i ja prokomentiram pošto nisam sinoć, barem ne ovdje.
Ne znam koje pjesme iz polufinala su trebale proći u finale jer nisam gledal polufinala.
No osvrnimo se na finale koje sam gledal cijelo.
Kad je već tema Eurosong, onda su tu i neke pjesme jel?
Sad, koliko su dobre ili loše stvar je procjene pojedinog slušatelja.
Moji favoriti (prije glasanja) bile su pjesme:
Island - kao moj najveći kandidat za prvo mjesto kojeg je i pjesma po meni trebala osvojiti
Azerbejđan - također lijepa pjesma za koju sam očekival vrlo visoki plasman - kaj se je i ostvarilo
Norveška - pjesma mi se odma dopala, no nisam mislil da bude 1.
GB - kao što je neko rekel opera, no bolja pjesma od većine drugih
Eto to su bili moji favoriti, pogodil sam, samo ne baš pravim redoslijedom
Kaj se tiče glasovanja i davanja bodova susjeda susjedima, to je oduvijek bilo tako.
Čudi me jedino da od Mađarske nismo dobili ni jedan bod.
Svaka čast Bosni i Hercegovini, Srbija nam je mislim dala 6, a Crna Gora 4 boda (nisam siguran- ko bi to sve popamtil...)
Ne znam za Sloveniju niti kolko smo mi dali pojedinim zemljama - moram to još jednom pogledati.
Natjecanje ko natjecanje, to je tradicija, a kvalitetu procjenjuje svaki na svoj način.
To je tak uvjek bilo i bit će...
Ma 2006. je bilo najbolje....Trebalo bi više grupa poput Lorda biti....Ma Norveška je bila dobra,ali najbolja je bilo Ujedinjeno Kraljevstvo po meni...
Inace ne slusam rock, ali su Lordi s tom pjesmom rasturili sve po redu, pjesma se nenormalno puno vrtila po glezbenim postajama diljem Europe, cak i nekoliko mjeseci prije Eurosonga 2006. Slusao sam tu pjesmu nebrojeno puta na njemackom MTV-u, a nisam znao da je za Eurosong. Kad sam vidio da ce oni predstavljat Finsku, znao sam da ce poderat! Jedina pjesma koja je na nesto slicila u zadnjih nekoliko godina. Ali ni "Molitva" nije bila losa, kao ni "Lejla" (bas su se potrudili za tu pjesmu..., u BiH je bilo veliko razocarenje jer je zavrsila "samo" treca). A hrvatski predstavnici su vec tradicionalno losi, pa ne vrijedi ni raspravljat uopce o tome.
Ajme, Norveška će dobiti Eurosong. To mi je najmršća pjesma na Eurosongu.
Ajme, Norveška će dobiti Eurosong. To mi je najmršća pjesma na Eurosongu.
Fairytale
ma više nije glasanje za pjesmu. sada bi trebali nazvati to EuroSusjed.
estonija tako oko 50 država i dobije 1000 glasova.
rekli su da će norvežani dobro proć i eto tako i ispalo. ima i boljih pjesama od norveške.
A jeste li vidjeli kako onaj svira violinu? Ko električnu gitaru! XD Još da može riffove na njoj raditi.
Mislim na onoga iz Norveške.
Eurosong, kao smetlište glazbe na kojem se izvlače najbolji od najgorih. Čast iznimkama.
Lordi su bili frajeri jer su pobjedili pjesmom koja kompletno odudara od standarda i kosom do koljena, makar ne volim metal, svaka im čast.
Ove godine su ok pjesme imali Island i UK, najnormalnije.
Albancima je bio prejak onaj lik obučen u plavo s disko kuglom na glavi xD
A Ukrainska pjesma je isto djelovala normalno, dok s onih kotača nisu skočili legionari s nauljenim bradavicama, kacigom i minicama.
A jeste li vidjeli kako onaj svira violinu? Ko električnu gitaru! XD Još da može riffove na njoj raditi.
Mislim na onoga iz Norveške.
Sto se tice vrtenja po radio postajama. Ne bih da se pravim pametan ali svi znaju i uverili smo se da 1 mijesto ne znaci i popularnost.
Ne znam koliko se sijeca ovdasnji "auditorij" na izbor za Eurosong u tadasnjoj Jugoslaviji koji se odrzavao u Zagrebu u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski (prekrasna dvorana) prvi za izvedbu su bili Azúcar Moreno sa Bandido pijesmom.
Ovo je bilo 1990 godine
Spanjolci izasli i...shebali im matricu za play back :) Ovi su ljutito napustili podium a ostao je samo njihov gitarista koji je je poceo aplaudirati prema publici...da ne duzim ovi se vratili,odpevali i koliko se secam osvojili su 5 ili 6 mijesto.
Od tada pa do dan danas ova pijesma ne prestaje se izvoditi. Dozivela je milijun remixeva i remixe remixeva :))
Na primjer pijesma Romanije je potencijalni kandidat za remixiranje i umetanje drum&bass sekvenci ili sta vec ne.