Ernie ball zice

poruka: 10
|
čitano: 3.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ernie ball zice

ee moze mi ko rec koja je razlika izmedju ernie ball zica 9 i 10?

16 godina
RE: Ernie ball zice
Covjek kaže...

ee moze mi ko rec koja je razlika izmedju ernie ball zica 9 i 10?

U debljini. Tanje imaju veći attack, dok su deblje glasnije. Vjerojatno si (kao većina) razmažen tanjima. Moj savjet je da kupiš deblje, ali pazi da ti ne ispadaju iz onog plastičnog na vrhu vrata.

17 godina
Ernie ball zice

A koje se mogu više spuštati (tonski)?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
crystal6 kaže...

Pa, kolko ja znam, ne bi trebalo biti neke razlike... tak da... devetku ti je lakše svirat, jer su tanje i mekše, al ako dereš po rocku i metalu (što pretpostavljam, kad pitaš za niže štimove) uzmi desetku.

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
1domagoj1 kaže...
crystal6 kaže...

Pa, kolko ja znam, ne bi trebalo biti neke razlike... tak da... devetku ti je lakše svirat, jer su tanje i mekše, al ako dereš po rocku i metalu (što pretpostavljam, kad pitaš za niže štimove) uzmi desetku.

Trenutno sviram na devetci, i da sviram rock i metal, ali nemam pravo pojačalo (nego na kompu). Desetke će valjda doći kasnije.

Hvala na odg.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 21:16 (crystal6).
16 godina
crystal6 kaže...
1domagoj1 kaže...
crystal6 kaže...

Trenutno sviram da devetci, i da sviram rock i metal, ali nemam pravo pojačalo (nego na kompu). Desetke će valjda doći kasnije.

Hvala na odg.

Ma ajde iskreno. Sve ti je to isti k*rac. Ništa ne mrzim više nego kad se nas*re 100ak muzicara (gitarista) i krenu razglabat kako su dobili ovaj saund, pa onaj pa kakva distorzija...

Sviraj za dusu i veselje, a ne za neznam ja šta... Uzmi koje su ti draže...

17 godina

Ma kad su kupim pravo pojačalo ću čisto radi sebe probati devetke i desetke.

I meni isto ide na živce kad ljudi počnu pametovati o zvuku, no ako je bolji zvuk (distorzija) na debljim žicama onda uzimam njih.

17 godina
neaktivan
Ernie ball zice

Ma samo uzmi koje voliš...ja znam lika koji svira na .13 žicama i koristi Floyd samo za držanje štima xD(Heavy Metal OFC xD)...Ja osobno sviram na devetkama...manje se brukam na probama :-)...Sviro sam prije na .11 žicama i otkad imam .9 uživam...znači sve je subjektivni doživljaj...

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
17 godina
neaktivan
Ništa ne mrzim više nego kad se nas*re 100ak muzicara (gitarista) i krenu razglabat kako su dobili ovaj saund, pa onaj pa kakva distorzija...

Isto tako ja mrzim kad se nađu geekovi koji za nekoliko FPS overclockiraju sve komponente i razglabaju koju memoriju koju grafičku,pa kako si ovo dobio,zašto meni ovo ne radi bla bla....vidiš to je isto kao i sa glazbom...

16 godina
Zdravko kaže...
Ništa ne mrzim više nego kad se nas*re 100ak muzicara (gitarista) i krenu razglabat kako su dobili ovaj saund, pa onaj pa kakva distorzija...

Isto tako ja mrzim kad se nađu geekovi koji za nekoliko FPS overclockiraju sve komponente i razglabaju koju memoriju koju grafičku,pa kako si ovo dobio,zašto meni ovo ne radi bla bla....vidiš to je isto kao i sa glazbom...

Okončat ću ovu beskonačnu raspravu stihovima pjesnika: "Nek se pjeva i neka se pije, zajedno smo, ko nam išta smije! Cool"

P.S. To s FPSovima nikad neću shvatit...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice