El Clasico (Barcelona vs. Real) Vasa nagađanja!!!

poruka: 143
|
čitano: 21.716
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo upravo maloprije 2:0...zabio Pedro Morales,bar mislim da se tak zove...bolje da je Messiju dodao koji je bio sam na drugoj pa bi lakše zapamtioSmijeh

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -
16 godina
neaktivan
RE: El Clasico (Barcelona vs. Real) Vasa nagađanja
ring4ping kaže...

Evo upravo maloprije 2:0...zabio Pedro Morales,bar mislim da se tak zove...bolje da je Messiju dodao koji je bio sam na drugoj pa bi lakše zapamtioSmijeh

Pedro Rodriguez mu je ime Namigiva

15 godina
neaktivan
Pero kaže...
Ovako. Barca će pokosit Real barem 2:1. Realovi se igrači bas ne dodaju pa će Puyol to sve rješiti expresno. Ronaldo će više ležati i bacati se nego igrati, a Messi će zakucavati. Realno gledajući tak ja mislim.

taj rezultat se stvarno može nazvati košenjem Smijeh

16 godina
odjavljen

Na atdhe.net mi ne otvara utakmicu, a na t-portalu stalno zastaje i loša je slikaMršti se

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan
SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
odjavljen

Ne mogu nigdje gledat  Mršti se

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Ne mogu nigdje gledat Mršti se

http://www.atdhe.net/17017/watch-real-madrid-vs-barcelona

16 godina
neaktivan

Evo,završila tekma 2:0 za Barcelonu.Za one koji ne znaju,golove su dali Messi u 33. i Pedro u 54.minuti igre.Nije bila baš napeta tekma.Real nije toliko loše igrao,ali je Barca to rutinski riješila.

alrighty then
17 godina

Pusa realovci Poljubac više sreće u ligi prvaka.... slijedeće godine! Namigiva

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
16 godina
neaktivan

barca,barca,baaaarca!

jesam lijepo rekao da onaj derpe prepotentni ne može igrati kad igra protiv nekog tko mu krade reflektore,za razliku od skromnog genijalca messija.

mislim da jedino chelsea,barem dok ga je vodio hiddink,može igrati presing barci,jer to kako se oni igraju izgleda nestvarno i frustrira.stvarno su najjača ekipa ikad.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
17 godina

BARCA!!!!!!!

Messi je zabio a ronaldo nije kaj bu taj sad plakal

Svaki kraj ovisi o početku!
16 godina
neaktivan

btw,vidim da je dosta ljudi imalo problema s prijenosom.na "p2p4u" redovno gledam sve utakmice koje nisu na našim televizijama i uvijek ima više streamova za svaku utakmicu,a večina rade bez greške.tako je i većeras bilo,a i svaki vikend gledam barcu.Cool

15 godina
neaktivan

zbog istočnjaka nismo mogli gledati na TV-u EL Clasico

mama mi je gej a otac lezbijka
16 godina
protjeran

Kristiano kad igra na jaci klub i ne igra...Nijedan gol nista...Ko potplacenŠutim

CAPETAN PRICE
17 godina
ahuramazda kaže...

zbog istočnjaka nismo mogli gledati na TV-u EL Clasico

Bilo je na MaxTV na kanalu 8.

16 godina
neaktivan

ne znam zašto se ne bi otvorila tema sve o nogometu,za sve one koji gledaju,prate i vole komentirati,bilo bi puno lakše nego ovo raštrkano i za svaku utakmicu ili natjecanje po tema.ovkao bi bili bolje "umreženi" o svemu tome,a da ne govorim kad dođe svjetsko prvenstvo,tu će onda isto biti svega.u svakom slućaju,ja je neću potezati ako sam jedini u ovj ideji,ali ako ima još zainteresiranih,onda možemo.

17 godina
neaktivan
shimano kaže...

ne znam zašto se ne bi otvorila tema sve o nogometu,za sve one koji gledaju,prate i vole komentirati,bilo bi puno lakše nego ovo raštrkano i za svaku utakmicu ili natjecanje po tema.ovkao bi bili bolje "umreženi" o svemu tome,a da ne govorim kad dođe svjetsko prvenstvo,tu će onda isto biti svega.u svakom slućaju,ja je neću potezati ako sam jedini u ovj ideji,ali ako ima još zainteresiranih,onda možemo.

i ja sam za.

16 godina
neaktivan

trojica dosad,ima još netko pa da spojimo to sve u jednu nogometnu cjelinu?Namigiva

samo da bude zdrave sportske rasprave,a ne kao ovi nazovi navijači što nogomet ni ne gledaju već idu na utakmicu da rade s.anja.ne znam da li bbb još uvijek onako navijaju da okrenu leđa terenu i skaču,ali to mi je bilo nešto naj tupavije što možeš izmisliti.dođeš na utakmicu i onda okreneš leđa i ne gledaš.zanimljivo kako poslije ti isti znalci koji nisu ni gledali tekmu,kritiziraju nekog kako je igrao.smiješno,pa nisi ni vidio ništa konjino.

15 godina
neaktivan
shimano kaže...

Ja sam također za...A sad cekamo finale lige prvaka Barca-??? u Madridu.Te naravno trijumf Barce.

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
17 godina
Hexler4 kaže...

Ja sam također za...A sad cekamo finale lige prvaka Barca-??? u Madridu.Te naravno trijumf Barce.

ne bih se bunio da bude bayern. čisto radi naših dečki, onako navijački Osmijeh

15 godina
neaktivan
nixass kaže...
Hexler4 kaže...

ne bih se bunio da bude bayern. čisto radi naših dečki, onako navijački Osmijeh

Naravno.Tom se ogledu i nadam,a najvise prizeljkujem da Olic da jos koji gol u LP.

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
15 godina
neaktivan

Dao bi desnu ruku da barca ispadne od intera, i nebi bilo loše da bayern bude prvak

Mrog
16 godina
neaktivan
shimano kaže...

trojica dosad,ima još netko pa da spojimo to sve u jednu nogometnu cjelinu?Namigiva

samo da bude zdrave sportske rasprave,a ne kao ovi nazovi navijači što nogomet ni ne gledaju već idu na utakmicu da rade s.anja.ne znam da li bbb još uvijek onako navijaju da okrenu leđa terenu i skaču,ali to mi je bilo nešto naj tupavije što možeš izmisliti.dođeš na utakmicu i onda okreneš leđa i ne gledaš.zanimljivo kako poslije ti isti znalci koji nisu ni gledali tekmu,kritiziraju nekog kako je igrao.smiješno,pa nisi ni vidio ništa konjino.

Otvori temu i tamo smo al mislim da imaju teme tipa nogomet sezona 2009/2010 i ista stvar za HNL i Europa ligu i Ligu Prvaka

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice