Barca je pošteno nadigrala real čak i sa igračem manje je igrala svoju igru pasova kojoj je Real očito nije dorasao! Samo mi je još žao messija što nije zabio!!!!! Inače svaka čast Barceloni na 1:0 i zahvale Ibri, Puyolu i ostatku ekipe!!
Nemoraš 3 posta zaredom, imaš tipku uredi!
:)))))))))))
Pohvale i Realu igrali su pravo dobro.....
Dobra utakmica, čestitke Barci.
Bolje drugo poluvrijeme, sve u svemu, ukupno odlična tekma, bez obzira na samo 1 gol!
Vidjeli smo i dvije situacije koje se mogu protumačiti dvostruko ali većina će ipak reći dva promašena zicera dvije najveće zvijezde - C. Ronaldo u 1. poluvremenu i Messi u 2.
Naravno, druga strana ogledala su fantastične obrane Valdeza i Casillasa.
Uvjek se radujem El Classicu, to je za mene najveći nogometni događaj u kojem svaki put uživam u atraktivnom i vrhunskom nogometu, bez ikakavog pritiska.
Ma ovaj real je smeh, fraeri bolje da nisi ni dolazili, zaslužena pobjeda Barce, makar to nije bio onakav el clasico kakav sam ja naviknut gledat.
Kakva asistencija Dani the dog-a i ibra završava volejom.Dobra tekma!
Ma ovaj real je smeh, fraeri bolje da nisi ni dolazili, zaslužena pobjeda Barce, makar to nije bio onakav el clasico kakav sam ja naviknut gledat.
Sta pricas ti? Real je imao 2-3 ocigledne sanse prije gola Barcelone.
Solidna tekma. Nista specijalno...
Onoliko koliko je Barca zasluzila pobjedu, isto toliko ju je i Real zasluzio.
Cak mi se cini da je Real za zeru bio bolji. Vise cistih prilika.
Ako cemo po zasluzenosti, onda bi nerijesno bilo najpravednije.
Ali govorimo o nogometu, gdje se nikad ne zna.
Ajde da je i Alves imao jedan dobar ubacaj, kako ga je krenulo ne bi čovjek rekao da će ubaciti onako hehe!
Imali su i jedni i drugi prilika samo je Barca bila ta koja je imala više sreće i preciznosti.
Ali neka, drago mi je
Da si gledo utakmicu ne bi nikad takvo nesto izvalio ... Da, barca je imala vise loptu u posjedu i MOZDA bila nesto bolja, ali mislim da je puno pravednije da je zavrsilo neodluceno jer je real imao 3-4 super prilike i kaka je pokazao da je ekstra igrac i da ne zaostaje nista za messijem, ronaldo je ostao duzan ...
Mislio sam da bi već mogli početi sa nagađanjima za slijedeći El Clasico.Za one koji ne znaju,igra se 11.4. na Santiago Bernabeu.Meni je svejedno,samo da bude odlična tekma.
Nikako ne mogu vjerovat da su poravnati na tablici... Barca si je zbilja zakuhala, ali tim bolje za tekmu. Još uvijek mislim da Barca ima malo više šanse, ali sve je moguće. Ne navijam ni za jedne ni za druge tako da se samo nadam dobroj tekmi.
Da si gledo utakmicu ne bi nikad takvo nesto izvalio ... Da, barca je imala vise loptu u posjedu i MOZDA bila nesto bolja, ali mislim da je puno pravednije da je zavrsilo neodluceno jer je real imao 3-4 super prilike i kaka je pokazao da je ekstra igrac i da ne zaostaje nista za messijem, ronaldo je ostao duzan ...
ma nisi normalan, da ne zaostaje ništa za messijem
očigledno ne gledaš nogomet, a niti ne pratiš ništa kad
to kažeš...
2:2 ili eventualno 3:2 za Barcu.....
Ovaj Messi je paranormalan...
ali Barca mi je lipše prošle godine igrala.
Messi ne bi bio fenonem da mu nema ostalih koji mu otvaraju prilike (Alves, Pedro, Krkić, Keita itd.) i daju loptu u prostor ili još bolje u noge. Jako je nizak i ima nisko težište pa lako i vrlo brzo mijenja smjer a stoperi i ostali se boje fizičkog duela s njim jer sudac je na njegovoj strani kada padne i izvali se (pogotovo u Ligi prvaka gdje se stvarno pazi na brojanje kartona - moglo se vidjet da trojica igrača Arsenala odustaju od ulaženja u noge upravo zbog ovog). Usto Barca bez njega je ko ManU bez Rooneya zato mu svaka čast, ali ne znam kada i ako đođe do nekog transfera kako će se snaći ((pogotovo u Engleskoj zbog drukčijeg (čitaj muškog) suđenja)) u novom okruženju jer Barca ima jako specifičan način igre.
Bit ce puno golova vjerovatno,moja prognoza 4:2 za Real M.
1x, 3 ili više golova
Ako Leo Messi bude igrao kao i protiv Arsenala, Real Madrid nema šanse!
Hoće li HRT otkupiti prava na tekmu? Jer na programu još nema ništa... Nisu valjda tako glupi pa da im netko drugi kupi prava? Ustvari, tko god da prenosi imat će najveću gledanost. Samo da prenosti netko, bilo tko...
Hoće li HRT otkupiti prava na tekmu? Jer na programu još nema ništa... Nisu valjda tako glupi pa da im netko drugi kupi prava? Ustvari, tko god da prenosi imat će najveću gledanost. Samo da prenosti netko, bilo tko...
Od nasih nitko nece prenosit tekma se igra u 22 navecer.. sva sreca pa imam hayat tv tamo ce biti prijenos a i imaju bolje komentatore
I prošli El Classico su tek u zadnji tren dogovorili da će prenositi pa se nadam da će tako biti i ovaj puta...
Forza Extramadura
A od ovih iz "classica", ipak za Katalonce
:S
Sada u sub, 10.4. u 22h.... mene samo zanima hoće li HRT prenositi...
HRT ne prenosi, ako itko zna gdje ce(na kojem programu biti prijenos)
Hvala
Prijenos će biti na tportalu uz Božu Sušeca!
MESSI vs REAL