Duga ili kratka kosa (za muškarce)

poruka: 111
|
čitano: 50.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Srednje duga, preko usiju (do pola) i mrvicu preko obrva/ociju.... najvise me zivcira kada moram fenirati uff, vise i ne susim po ljeti, sama se osusi... a kako govore, bolje je da se na prirodni nacin osusi. Ne smeta meni kratka na drugim ljudima ako im dobro stoji, al meni duza bolje stoji

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
odjavljen

Kosa 30 cm, nosim ju tak od kad znam za sebe, nekad malo kraće. Poruka svim kratkokošcima i čelavima: Kosa nečemu služi, ja se ne moram brinuti za kape ili slično, imam kosu.

Duga kosa FTW.

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 21:58 (bobica257).
15 godina
neaktivan
Re: Duga ili kratka kosa (za muškarce)
angel of fire kaže...

Ja imam max do 3-4 cm, sve dižem s gelom i voskom u zrak, da bude čupavo...

Al ja to i dalje smatram kratkom kosom...

Kosa koja  prekriva uši je duga kosa...

Il bar tu negdje počinje...{#}

U najboljem slučaju je to poluduga...Mislim bzvz mi je kada muškarci za to imaju strože standarde nego žene...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan

evo...se šišal na kratko! :D 

I NIKAD VIŠE :O 

16 godina
protjeran
kad je jacqueline kenedy umirala dala je na samrti dva savjeta svom najboljem prijatelju: nemoj se udebljati i nemoj pustiti kosu.

nosim kratko.
HDZ = SDP
16 godina
neaktivan

Kolko vi često kratite vrhove? Meni je sad dosta ispod ramena kosa i mogu si lijepo rep svezat,al strah me ić vrhove kratit jer se bojim da će mi previše odrezat :S

Znam ono što treba da znam,moja snaga je u tome što sam to što jesam!
17 godina
neaktivan
Rocker kaže...

Kolko vi često kratite vrhove? Meni je sad dosta ispod ramena kosa i mogu si lijepo rep svezat,al strah me ić vrhove kratit jer se bojim da će mi previše odrezat :S

Ja sam si skratio vrhove oprilike prije 4 mj , malo mi se kovrča kosa pa se nit ne primjeti i sad puštam do druge godine . Ima onih loših frizerka koje ne shvačaju što znači skratiti  2cm ili 4 cm vrhova ... uzmu škare i samo odrežu {#}  ,  rade po svome .

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 23:37 (nixXxa).
16 godina
neaktivan
nixXxa kaže...
Rocker kaže...

Ja sam si skratio vrhove oprilike prije 4 mj , malo mi se kovrča kosa pa se nit ne primjeti i sad puštam do druge godine . Ima onih loših frizerka koje ne shvačaju što znači skratiti  2cm ili 4 cm vrhova ... uzmu škare i samo odrežu {#}  ,  rade po svome .

Ja sam zadnji put bio isto prošle godine :D pa i mislim da je već i vrijeme,toga me i je strah da me neće shvatiti kaj hoću,kolko je tebi odrezala? Mislim da mi netreba puno,oko cm-2 najviše...

17 godina
neaktivan

Otprilike 2cm , prvo sam joj pokazao slike nekih rokera sa dugom kosom i rekao da bi ja htio tak imat , i onda mi je rekla neka si samo pustim kosu , ali ipak sam skratio i sada puštam . Samo joj sve detaljno objasni xD

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 23:48 (nixXxa).
16 godina
neaktivan
Rocker kaže...

Ma kakva frizerka, zagnjavi neku frendicu da ti to napravi. Cure si to stalno rade jedna drugoj pa imaju iskustva s time. Btw. kosa ti raste nesto vise od jednog centimetra mjesecno, pa si po tome racunaj koliko bi ju cesto trebao kratiti da odrzavas neku duljinu.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
Rocker kaže...

Ma kakva frizerka, zagnjavi neku frendicu da ti to napravi. Cure si to stalno rade jedna drugoj pa imaju iskustva s time. Btw. kosa ti raste nesto vise od jednog centimetra mjesecno, pa si po tome racunaj koliko bi ju cesto trebao kratiti da odrzavas neku duljinu.

Ma da,al opet bolje da je napravljeno kak se spada,inače imam gustu kosu tak da se baš i ne kuži da je jako spucala al nisam se šišal godinu dana već tak da je sigurno već i vrijeme,moram se pomirii s time kolko god mi to teško palo... :D

15 godina

Jel valja ista ić na četvorku?(mašina)

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 0:05 (KKristijan).
17 godina
nixXxa kaže...
Rocker kaže...

Uff suti samo, koliko znam takvih, oko mene sve takve (bar 5 frizerki)... pa jeb*** led komu ja to trebam ici da mi napravi ono sto ja zelim damn it.... tako da, sad mi kosa vec oko 5 mjeseci raste i nisam niti jednom kratio, ali problem je sto cu uskoro trebati skratiti vrhove a ne znam komu otici {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan

LoL .. " koliko vi cesto kratite vrhove " xdxd

Osisaj se ko covjek -.- duga kosa je za cure i uvijek ce bit :)

Inace ja furam bekemicu :)

I inace, inace :D ne kuzim svrhu ovakvih tema na ovom forumu , al oke :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 21:18 (fakEEE).
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

LoL .. " koliko vi cesto kratite vrhove " xdxd

Inace ja furam bekemicu :)

Oprosti ali koliko godina imaš? Te fore da je duga kosa za cure ili da je roza boja za cure sam prerastao sa 10. Osobno nemam dugu kosu (pre dugo traje sušenje kose), ali me smeta kada neko kaže da je duža kosa za cure, stvar odabira.

Ontopic: Imam ajmo reći srednje dugu kosu, ne pokriva uši u potpunosti i ne prelazi obrve/oči. Duže nebi imao nikada, samo zato što održavanje i sada traje predugo.

16 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Duga kosa je za prave muskarce, Atila Bic Bozji koji je sijao smrt i strah sigurno nije imao  bekemicu.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
fakEEE kaže...

Duga kosa je za prave muskarce, Atila Bic Bozji koji je sijao smrt i strah sigurno nije imao bekemicu.

To je moj čovjek. {#}

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
fakEEE kaže...

Duga kosa je za prave muskarce, Atila Bic Bozji koji je sijao smrt i strah sigurno nije imao bekemicu.

to care, moja zurka baca(čit. identična) na lika s avatara :)

i da, sad mi je u planu šišanje, ali nemam pojma kako se ošišat ... i strah me jbt nisam navikao na kratku kosu. dugu kosu imam vec 5+ god.

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
fakEEE kaže...

Naposlijetku, ISUS je imao dugu kosu, end of discussion...

15 godina
neaktivan

Hahah .. a jeste mi se ulovili :D

Pa mene uzasava kad vidim da musko ima dugu kosu ( pod " duga kosa " mislim na tipa da ju mozes svezat u rep il kao ovaj gore kaj ima 30 cm {#} ) .. Jednostavno mi to nikako ne moze sjesti :/

Za kosu da je duza, da ide preko usiju il da ima neko siske nemam kaj za rec, al ovo mi je nekak za divljake i zapustene momke :D ( iako je potrebno vise njege, al svejedno tak izgleda )

I imam 17g btw :)

15 godina
neaktivan

Šta kosa stvarno raste samo 1cm mjesečno? {#} Nema šanse xD

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Pa ?

Ni Hitler nije nosio kosu 30cm {#}

17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Moguce je, oko 5 mjeseci se nisam sisao, a prije toga sam imao oko 6 cm.... sad imam oko 10

15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ovisno o čovjeku.Ja bih volio da mi sporije raste.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan

Također, raste nenormalno brzo. 

Mes que un Club! FCBarcelona!
18 godina

Meni u 3 tjedna naraste barem 2 cm.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

1.25 centimetara je prosjek. Ali naravno varira od covjeka do covjeka, a cak i kod iste osobe moze varirati u odnosu na zdravstveno stanje i prehranu. Ovo si uzmi kao nekakvu okvirnu brojku...

Evo ako bas moras znati vise:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hair_follicle#Hair-follicle_cycling

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 23:28 (rustweaver).
17 godina
neaktivan

Iz iskustva prije nekih 2 godine sam imao frizuru onako mogu reći duga kosa do ramena, malo manje, i onda samo šaltam kako hoću, razdjeljak sa sredine, desne, preko oka...

Sad imam kratku frizuru, pa puštam opet na dugo, ko Kurt Cobain..

14 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...
Mentalist kaže...
fakEEE kaže...

to care, moja zurka baca(čit. identična) na lika s avatara :)

i da, sad mi je u planu šišanje, ali nemam pojma kako se ošišat ... i strah me jbt nisam navikao na kratku kosu. dugu kosu imam vec 5+ god.

imas kosu kao slash? i tako da ti moze prekrivat cijelu facu ko njemu? kolko treba da tako naraste?

17 godina
neaktivan

kratka ftw.

sve "mrcine" imaju kratku kosu.

hitler, chuck norris, ja :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice