Duga ili kratka kosa (za muškarce)

poruka: 111
|
čitano: 50.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Ne razumijem koje to dadatne zahtjeve donosi duga kosa?

Osim naravno dužeg feniranja, da   li koristite i enke preparate za kosu ili?

Jer ja i svoju 2cm dugu kosu perem svaki dan...

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan

Ja koristim normalni šampon za kosu , regenerator i masku za kosu , fen ne koristim.

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 21:37 (nixXxa).
14 godina
neaktivan

koliko sam čuo, nije dobro prati kosu svaki dan jer može doči do "kvarenja" i ispadanja {#} nije sad da vjerujem u to al ono...

15 godina
neaktivan

Lol, ja je svaki dan dva puta operem šamponom... Ali dobro mlad sam jos, vidjet cemo posljedice kasnije.

Mes que un Club! FCBarcelona!
18 godina
Re: Duga ili kratka kosa (za muškarce)
FlyBoy kaže...

pranje, sušenje i češljanje...nije to grozno već vrijeme dok to sve obavljaš. Umireš od dosade... Zna potrajat od 20min do sat vremena :/

17 godina
neaktivan
Morag kaže...
FlyBoy kaže...

pranje, sušenje i češljanje...nije to grozno već vrijeme dok to sve obavljaš. Umireš od dosade... Zna potrajat od 20min do sat vremena :/

Meni je najveći problem što namačem kosu u juhu dok jedem,

a previše sam lijen da zavežem rep.

ROFL {#}

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
neaktivan

Ja ponekad u kavu i pivo ..nit ne primjetim  , neda mi se nosit rep jer mi ne stoji baš kul xD

17 godina

Pravi muškarci, kao ja, imaju ćelavu glavu i dlake po prsima... Roooar!

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
neaktivan

Ma nabacit devilock
ili bolje ono sta Michale Graves ima. em je kratko em je dugacko :D

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
17 godina
neaktivan

Mene malo hebe brada , po licu mi je normalne boje ali okolo usnica mi je  onako bijela {#}

18 godina
neaktivan
ja imam kurt cobain dužinu samo mi brada ne raste tako da ju ne mogu pustit :(
It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
15 godina

Prije sam imao kratku kratku kosu (razdoblje osnovne skole :D) i na kraju osnovne sam je poceo pustati, sada joj malo fali do polovice leda. U zdanje vrijeme sam poceo nositi mobitel u WC dok se kupam i perem kosu :D.

15 godina
protjeran

Ma samo na nulu, jedina prava frizura. Dugu kosu nemogu zamislit

18 godina

Ćelavost (prirodna) je zakon!

Smrt kapitalizmu. Sloboda narodu.
16 godina
protjeran
FlyBoy kaže...

Evo je jedna jutarnja slika, nekada davno, ovo je vjerovatno najduza koju sam imao, mozda maksimalno 3-5cm je duza bila.

Stvar je u tome sto ja stalno pustam kosu i onda se osisam na neku prosjecnu, 6-7 cm dugu.

Duga kosa nije zahtjevna, potrebno ju je samo prati samponom i to je to. Muskarci se ne cesljaju, a nismo prljavi amerikanci da se peremo svaki dan.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
18 godina
FlyBoy kaže...

Ima dosta zahtjeva poput pranja kose,češljanja..Ja sam imao malo dužu oko 3-4 cm prije par godina kad se redovito šišam na kratko em što ti ne strši kosa kad se zbudiš,em što je netrebam prat redovito,em što što netrebam češljat,em što mi nije pakleno vruče po ljetu..Ima dosta prednosti za kratku kosu.

Po zimi malo pustim dužu dok po ljetu uvijek gotovo ide na 2-3 cm i svakih 2 mjeseca šišanje.Evo frizura koju ima Damir Markovina na tak ja idem po ljetu i onda malo pustim i onda opet šišanje.

14 godina
neaktivan

odlučio sam i šišat ću se na kratko! :D al sad mi frend počne govorit da si i obrijem jednu crtu na obrvi šta je sad to neki novi trend il šta? i obrijane crte onako sa strane pokraj uha :/ 2 ili 3 njih

16 godina
protjeran
Worgen000 kaže...

odlučio sam i šišat ću se na kratko! :D al sad mi frend počne govorit da si i obrijem jednu crtu na obrvi šta je sad to neki novi trend il šta? i obrijane crte onako sa strane pokraj uha :/ 2 ili 3 njih

To je gay nekako.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Dugu kosu jednostavno ne mozes prati svaki dan osim ako nisi nekakav model :D Previse je posla.

Pazi sada postupak u mom slucaju (imam kovrcavu kosu, to automatski znaci i suhi tip kose):

• Izmedu dva pranja kose nema cesljanja, jer ako ju cesljam razje*** kovrce, kosa se naelektrizira i dobije na volumenu pa izgledam ko klaun.
  • Prije pranja, detaljno rascesljavanje kose. To se samo po sebi moze oduziti i vise od pola sata (koristim nekakvu cetku za to, koliko mi je jaka kosa govori i cinjenica da sam znao par puta izgubiti zube od ceslja u njoj, dakle to je vise borba nego cesljanje)
  • Za pranje koristim poseban sampon za suhu kosu nakon cega ide regenerator. Za vrijeme ispiranja vadim preostale mrtve vlasi koje su pukle za vrijeme rascesljavanja (toga nekada bude za punu saku, pa si ti misli)
  • Kosu nikada ne feniram, jer mi fen razje** kovrce, kosa se naelektrizira i dobije na volumenu (efekt isti kao kod cesljanja). Dakle susenje ide iskljucivo prirodnim putem, prakticki mokru kosu ostavljam na miru da se osusi takva kakva jest (formirana u kovrce).

Kosu perem jednom tjedno, jer zbog suhe kose uopce se na njoj ne moze skuziti da joj je vrijeme za pranje. Ravne kose se onako uljepe i pocnu sjajiti zbog masti, kod mene nista od toga nema. Dok sam imao kratku kosu, pranje i susenje sve skupa nije trajalo 15 minuta, pa sam to mogao i svaki dan raditi ako sam bas htio (iako pranje kose svaki dan nije preporucljivo, tjeme se moze nadraziti a kosa isusiti i ispucati).

S time da regenerator donedavno nisam koristio. Koristim ga tek nekih mjesec dana na nagovor sestre. Naime ja tvrdim da nece biti nikakve razlike od uporabe regeneratora, ona tvrdi suprotno, pa je pala oklada. Za sada se cini kako cu dobiti okladu. A sto se sampona tice, rijec je o najobicnijem palmolive samponu za suhu kosu, dakle nista ekstravanatno po pitanju preparata.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 17:35 (rustweaver).
15 godina

Joj koje fantazije oko kose. Ja je operem običnim šamponom svaki 2. dan, protrljam ručnikom i sušim 5 minuta sad po ljeti, dok po zimi oko 15. Bez regeneratora, češljanja i sl.

O tempora, o mores !
16 godina
neaktivan

Zato sto mozes, budi sretan s takvom kosom :P

17 godina
neaktivan

Ja se mislim ošišat ko Eddie 2004.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
neaktivan

Meni treba jedan sat bez feniranja :P

17 godina
nixXxa kaže...

Meni treba jedan sat bez feniranja :P

Pa zapamti di ti tamponi stoje, tako da ih ne moraš toliko dugo tražiti...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina
neaktivan

Hahhahaha, kakvih vi fantazija imate...{#}

Kosu operem uspt kad se kupam, svaki drugi dan, istrljam ručnikom da se ne cijedi po podu, i nek se sama suši, ko ju yebe...

Oko 10 min mi vrijeme u kupaoni traje kaj se tiče kupanja i kose...i to zato jer se volim polijevat vodom...xD

Hladna voda po ljeti, nema niš bolje...

Psssssst Zecovi spavaju
18 godina
angel of fire kaže...

Hahhahaha, kakvih vi fantazija imate...{#}

Kosu operem uspt kad se kupam, svaki drugi dan, istrljam ručnikom da se ne cijedi po podu, i nek se sama suši, ko ju yebe...

Oko 10 min mi vrijeme u kupaoni traje kaj se tiče kupanja i kose...i to zato jer se volim polijevat vodom...xD

Hladna voda po ljeti, nema niš bolje...

Slažem se nisam opsjednut kosom kao neki ovi.Tuširam se svaka dva dana i operem kosu s šamponom i to je to bez ikakvog češljanja,feniranja.Po ljeti kad sam na moru(4 puta idem u vodu na oko pola sata)jednostavno pustim da se sama usuši i to je to bez ikakvih regeneratora i sličnih gluposti imam lijepu crnu kosu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 20:03 (jpelko2).
16 godina
neaktivan

Ali vi nemate duge kose. Prvo pustite kosu decki pa onda pricajte...

Znate ono: sit gladnom ne vjeruje :D

18 godina
neaktivan

Ja se tuširam svaki dan, pa onda usput i kosu operem uvijek, kad mi je to sve skupa 10min, i sad po ljeti je isto ne sušium, samo protrljam ručnikom.

Inače, ako je jedan dan ne operem kosa mi se odmah umasti i ne mogu živit sam sa sobom.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
odjavljen
rustweaver kaže...

Ali vi nemate duge kose. Prvo pustite kosu decki pa onda pricajte...

Znate ono: sit gladnom ne vjeruje :D

Pa nitko te ne tjera {#}

Ja da imam dugu kovrčavu bih si napravio epic afro frizuru {#}

15 godina
neaktivan

Duga,da se moze headbengat kako spada.A i da imam kaj prat svaki 2. dan :D.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice