Ne razumijem koje to dadatne zahtjeve donosi duga kosa?
Osim naravno dužeg feniranja, da li koristite i enke preparate za kosu ili?
Jer ja i svoju 2cm dugu kosu perem svaki dan...
Ja koristim normalni šampon za kosu , regenerator i masku za kosu , fen ne koristim.
koliko sam čuo, nije dobro prati kosu svaki dan jer može doči do "kvarenja" i ispadanja
nije sad da vjerujem u to al ono...
Lol, ja je svaki dan dva puta operem šamponom... Ali dobro mlad sam jos, vidjet cemo posljedice kasnije.
pranje, sušenje i češljanje...nije to grozno već vrijeme dok to sve obavljaš. Umireš od dosade... Zna potrajat od 20min do sat vremena :/
pranje, sušenje i češljanje...nije to grozno već vrijeme dok to sve obavljaš. Umireš od dosade... Zna potrajat od 20min do sat vremena :/
Meni je najveći problem što namačem kosu u juhu dok jedem,
a previše sam lijen da zavežem rep.
ROFL 
Ja ponekad u kavu i pivo ..nit ne primjetim , neda mi se nosit rep jer mi ne stoji baš kul xD
Pravi muškarci, kao ja, imaju ćelavu glavu i dlake po prsima... Roooar!
Mene malo hebe brada , po licu mi je normalne boje ali okolo usnica mi je onako bijela 
Prije sam imao kratku kratku kosu (razdoblje osnovne skole :D) i na kraju osnovne sam je poceo pustati, sada joj malo fali do polovice leda. U zdanje vrijeme sam poceo nositi mobitel u WC dok se kupam i perem kosu :D.
Ma samo na nulu, jedina prava frizura. Dugu kosu nemogu zamislit
Ćelavost (prirodna) je zakon!
Evo je jedna jutarnja slika, nekada davno, ovo je vjerovatno najduza koju sam imao, mozda maksimalno 3-5cm je duza bila.
Stvar je u tome sto ja stalno pustam kosu i onda se osisam na neku prosjecnu, 6-7 cm dugu.
Duga kosa nije zahtjevna, potrebno ju je samo prati samponom i to je to. Muskarci se ne cesljaju, a nismo prljavi amerikanci da se peremo svaki dan.
Ima dosta zahtjeva poput pranja kose,češljanja..Ja sam imao malo dužu oko 3-4 cm prije par godina kad se redovito šišam na kratko em što ti ne strši kosa kad se zbudiš,em što je netrebam prat redovito,em što što netrebam češljat,em što mi nije pakleno vruče po ljetu..Ima dosta prednosti za kratku kosu.
Po zimi malo pustim dužu dok po ljetu uvijek gotovo ide na 2-3 cm i svakih 2 mjeseca šišanje.Evo frizura koju ima Damir Markovina na tak ja idem po ljetu i onda malo pustim i onda opet šišanje.
odlučio sam i šišat ću se na kratko! :D al sad mi frend počne govorit da si i obrijem jednu crtu na obrvi šta je sad to neki novi trend il šta? i obrijane crte onako sa strane pokraj uha :/ 2 ili 3 njih
odlučio sam i šišat ću se na kratko! :D al sad mi frend počne govorit da si i obrijem jednu crtu na obrvi šta je sad to neki novi trend il šta? i obrijane crte onako sa strane pokraj uha :/ 2 ili 3 njih
To je gay nekako.
Dugu kosu jednostavno ne mozes prati svaki dan osim ako nisi nekakav model :D Previse je posla.
Pazi sada postupak u mom slucaju (imam kovrcavu kosu, to automatski znaci i suhi tip kose):
Kosu perem jednom tjedno, jer zbog suhe kose uopce se na njoj ne moze skuziti da joj je vrijeme za pranje. Ravne kose se onako uljepe i pocnu sjajiti zbog masti, kod mene nista od toga nema. Dok sam imao kratku kosu, pranje i susenje sve skupa nije trajalo 15 minuta, pa sam to mogao i svaki dan raditi ako sam bas htio (iako pranje kose svaki dan nije preporucljivo, tjeme se moze nadraziti a kosa isusiti i ispucati).
S time da regenerator donedavno nisam koristio. Koristim ga tek nekih mjesec dana na nagovor sestre. Naime ja tvrdim da nece biti nikakve razlike od uporabe regeneratora, ona tvrdi suprotno, pa je pala oklada. Za sada se cini kako cu dobiti okladu. A sto se sampona tice, rijec je o najobicnijem palmolive samponu za suhu kosu, dakle nista ekstravanatno po pitanju preparata.
Joj koje fantazije oko kose. Ja je operem običnim šamponom svaki 2. dan, protrljam ručnikom i sušim 5 minuta sad po ljeti, dok po zimi oko 15. Bez regeneratora, češljanja i sl.
Zato sto mozes, budi sretan s takvom kosom :P
Meni treba jedan sat bez feniranja :P
Meni treba jedan sat bez feniranja :P
Pa zapamti di ti tamponi stoje, tako da ih ne moraš toliko dugo tražiti...
Hahhahaha, kakvih vi fantazija imate...
Kosu operem uspt kad se kupam, svaki drugi dan, istrljam ručnikom da se ne cijedi po podu, i nek se sama suši, ko ju yebe...
Oko 10 min mi vrijeme u kupaoni traje kaj se tiče kupanja i kose...i to zato jer se volim polijevat vodom...xD
Hladna voda po ljeti, nema niš bolje...
Hahhahaha, kakvih vi fantazija imate...
Kosu operem uspt kad se kupam, svaki drugi dan, istrljam ručnikom da se ne cijedi po podu, i nek se sama suši, ko ju yebe...
Oko 10 min mi vrijeme u kupaoni traje kaj se tiče kupanja i kose...i to zato jer se volim polijevat vodom...xD
Hladna voda po ljeti, nema niš bolje...
Slažem se nisam opsjednut kosom kao neki ovi.Tuširam se svaka dva dana i operem kosu s šamponom i to je to bez ikakvog češljanja,feniranja.Po ljeti kad sam na moru(4 puta idem u vodu na oko pola sata)jednostavno pustim da se sama usuši i to je to bez ikakvih regeneratora i sličnih gluposti imam lijepu crnu kosu.
Ali vi nemate duge kose. Prvo pustite kosu decki pa onda pricajte...
Znate ono: sit gladnom ne vjeruje :D
Ja se tuširam svaki dan, pa onda usput i kosu operem uvijek, kad mi je to sve skupa 10min, i sad po ljeti je isto ne sušium, samo protrljam ručnikom.
Inače, ako je jedan dan ne operem kosa mi se odmah umasti i ne mogu živit sam sa sobom.
Ali vi nemate duge kose. Prvo pustite kosu decki pa onda pricajte...
Znate ono: sit gladnom ne vjeruje :D
Pa nitko te ne tjera 
Ja da imam dugu kovrčavu bih si napravio epic afro frizuru 
Duga,da se moze headbengat kako spada.A i da imam kaj prat svaki 2. dan :D.