Donacije hardwarea za PC zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.066
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Donacije hardwarea za PC

Budući da dosta forumaša ima"poneki"komad hardwarea viška ili se negdje doma povlači,moglo bi se organizirati prikupljanje tog hardwarea i eventualno slaganje pojedinih PCa koji bi se donirali pojedinim udrugama,obiteljima i onima koji si nemogu priuštiti PC.Naravski da nebi bilo nekakovih egzibicija sa time(pa da nebi nešto nestalo,pa onda nekakva optuživanja)bilo bi možda najbolje da tu opciju darivanja preuzme naš Bug koji bi predao taj PC pojedinim osobama ili udrugama(mogu ga oni i preuzeti).Takođe da ne bude to uz nekakvo pompozno oglašavanje stvar bi trebala biti samo"dobra volja"nas sa foruma.Ova ideja nije samo moja,puno puta su se čule ovakve stvari na forumu al nitko nije pokrenuo ovakvu akciju,pa sam se ja olučio pokrenuti"lavinu"Osmijeh.Naravno uz opciju da se i Bug složi sa time da preuzme taj dio tereta.Eto,toliko...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
Donacije hardwarea za PC

Heh, poveća tema o ovome već postoji Smijeh

16 godina
neaktivan
Donacije hardwarea za PC

Nažalost,nisam vidio,pridružio bih se da sam ju pronašao...

16 godina
RE: Donacije hardwarea za PC
General Zed kaže...

Budući da dosta forumaša ima"poneki"komad hardwarea viška ili se negdje doma povlači,moglo bi se organizirati prikupljanje tog hardwarea i eventualno slaganje pojedinih PCa koji bi se donirali pojedinim udrugama,obiteljima i onima koji si nemogu priuštiti PC.Naravski da nebi bilo nekakovih egzibicija sa time(pa da nebi nešto nestalo,pa onda nekakva optuživanja)bilo bi možda najbolje da tu opciju darivanja preuzme naš Bug koji bi predao taj PC pojedinim osobama ili udrugama(mogu ga oni i preuzeti).Takođe da ne bude to uz nekakvo pompozno oglašavanje stvar bi trebala biti samo"dobra volja"nas sa foruma.Ova ideja nije samo moja,puno puta su se čule ovakve stvari na forumu al nitko nije pokrenuo ovakvu akciju,pa sam se ja olučio pokrenuti"lavinu"Osmijeh.Naravno uz opciju da se i Bug složi sa time da preuzme taj dio tereta.Eto,toliko...

Ako tako nešto bug i organizira, vjerojatno će završit na vijestima...=)

Dobra reklama..

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
17 godina
Donacije hardwarea za PC

Sjećam se da je bila velika tema, ali je sada nemrem naći. Zasad sam našao samo ovo

link obrisan, nije vodio na pravo mjesto

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 20:58 (denix).
16 godina
protjeran
Donacije hardwarea za PC

hoče meni tko donirati još 3 gb rama ?

16 godina
protjeran
Donacije hardwarea za PC

Skupiti hardware, onda ga treba rastaviti (što se da.. ventilatori, napajanje itd), očistiti i sastaviti.

Evo dajem ja P4 na 2,6Ghz, Grafičku ATI radeon nešto sa 128Mb rama (AGP), napajanje od 300W, celeron na 1,7 Ghz, 512 Mb DDR..

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
17 godina
Donacije hardwarea za PC

Evo ga, našao sam!

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/akcija-pomoci-siromasnijima-sklopu-bug-foruma/10615.aspx?page=0&jumpto=134157&sort=asc&view=flat

Tak da bi bilo bolje da se tamo prebacite sa raspravom, bar ja tako mislim

16 godina
neaktivan
RE: Donacije hardwarea za PC
denix kaže...

Evo ga, našao sam!

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/akcija-pomoci-siromasnijima-sklopu-bug-foruma/10615.aspx?page=0&jumpto=134157&sort=asc&view=flat

Tak da bi bilo bolje da se tamo prebacite sa raspravom, bar ja tako mislim

Neka nas modovi slobodno prebace,koliko vidim i tamo je bilo problema oko sastavljanja i ostalog.Možda se ipak nekako može usaglasiti to.Mogu se pojedini PC složiti i u drugim gradovima.Primjera radi ako ima dosta ljudi sa područja dalmacije skupi se hardware tamo negdje,složi i posredstvom Buga preda nekome na tom području(dao sam samo jedan primjer to isto tako može biti i slavonija i istra i bilo koji drugi dio lijepe naše)...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice