Mama, idem ja!
- I kad' se vraćaš?
Iduće godineee!
Mama, idem ja!
- I kad' se vraćaš?
Iduće godineee!
Docek nove u discu,ili u obliznjoj birtiji :D
evo sretna nova godina svima,ja odlazim sa bug-a idem se ludo opijat i partijat
u prijevodu: idem pucat petarde s prijateljima :D
Posto sam u Sisku, isao sa drustvom na vlak za Zagreb(Kawasaki 3p) i nisam stigao. Slijedeći krece prekasno. Ostajem doma. Smola. :(
Ali druzim se s vama forumasima 
Daj gubite se van, 2-3 litre pive, i možete i sami proslavit.
*ebo vas forum.
Sretna svima Nova, uživajte svi :)
Upravo odlazim u noć,
pozdrav svima koji su forever alone lvl. 43 
Imao vrhunski dogovor za Novu i jučer dok sam igrao nogomet dobio po mišiću(listu). Nateka skroz, nemogu odat uopće, tako da laptop na kauču, filmovi i BUG forum. 
Ma ja ću s dragom kod frenda u stan. Tamo nas čekaju ostali sa par litra dobrog terana i bit će i koja frulica za kruženje. 
Vama svima želim da se šta bolje provedete i sve najbolje u novoj 2012 godini.
Ljudi,ja neću moć na Skype ni ništa,moram ić nećakinju pazit pa ne mogu biti na kompu :/
ovo mi je najgori doček nove do sad .
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaj oce neko nešto online :(
BFH?
BFH?
To ili CoD2 :)
COD2 FTW join me triplex667 xf
COD2 FTW join me triplex667 xf
Imam te već aj javi za 10 min,pa ces me opet razguzit ko prošli put 
Evo nas dva vjerna citatelja Bug-a sa zenama cekamo Novu i lagano pijuckamo i klopamo i pjevamo itd...pozz svima i Sretna 2012 god.
Evo nas dva vjerna citatelja Bug-a sa zenama cekamo Novu i lagano pijuckamo i klopamo i pjevamo itd...pozz svima i Sretna 2012 god.
Imate tu sreću da ste u društvu, još sa ženama, ma pustite nas da trunemo na forumu, idite u krevete
.
Sad još moram trčat do birca na kraju sela da uzmem party hous rizle,došla draga prije sat vremena i laganini smo jednu frulicu ispušili i sad krenem novu smotat kad ono šipak nema rizli,bit će zabavno :D draga i sestrična s svojim dragim je tu very najs.
Evo ima i nas penzića, cura i ja odlučili proslaviti kod kuće - hrana i filmovi uz zvučnu kulisu susjedove pirotehnike
. Uglavnom, lijepo se provedite, bilo vani ili uz forum ili nešto treće, i sve najbolje 
Jel samo mene pecka savjest i zelim se negdje ludo provest al mi se ne da izlazit ili sta? :))
Jel samo mene pecka savjest i zelim se negdje ludo provest al mi se ne da izlazit ili sta? :))
ista stvar :D
ista stvar :D
Također isto i kod mene ista stvar,novci nisu problem,treba imat volje,svake godine sam negdje bio na novu godinu i uvjek se s nekim zakačio(pijanim budalama) i zato mi se ove nejde nigdje jer mi je dosta toga.
Šta je ekipa zaspali? napili se? najeli se? Nema nikog vamo?
napili se? najeli se?
Sam si rekao :).
Šta je ekipa zaspali? napili se? najeli se? Nema nikog vamo?
U bircu smo.