Dizanje sustava na windows 7

poruka: 9
|
čitano: 2.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Gotovo svaki treći put kada palim računalo,ponudi mi se da napravim restore računala,piše ono "launch setup wizard(recommended)" a ispod piše "start windows normally".I ako ne prebacim na "start windows normally" počet će se izvršavati onaj drugi proces u roku od 30 sek.Zanima me da li se može nešto napraviti da mi se to ne pojavljuje. nego da se odmah normalno digne sustav?

16 godina
neaktivan
RE: Dizanje sustava na windows 7
lebron kaže...

Gotovo svaki treći put kada palim računalo,ponudi mi se da napravim restore računala,piše ono "launch setup wizard(recommended)" a ispod piše "start windows normally".I ako ne prebacim na "start windows normally" počet će se izvršavati onaj drugi proces u roku od 30 sek.Zanima me da li se može nešto napraviti da mi se to ne pojavljuje. nego da se odmah normalno digne sustav?

Zavisi kako si ugasio računar, tj da li na power button, zatim sam restart, nestanak struje i sl. to se i meni dešava, ali samo ako se desi navedeno.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
neaktivan

Problem je u tome što mi računalo tokom normalnog rada stane(zamrzne se) i jedino što mogu je restart.Mjesecima tražim što bi moglo biti problem i nikako ne uspijevam.Znate li vi?

15 godina
protjeran

piratizirana 7

jogurt nema kičmu
16 godina
neaktivan

Ne bih baš rekao,prije sam imao xp pa je i onda tako stajalo,zamrzavalo se.Ali,nitko mi nije još dao konkretan odgovor da li se može ukinuti ono pri dizanju sustava.

16 godina
neaktivan
lebron kaže...

Ne bih baš rekao,prije sam imao xp pa je i onda tako stajalo,zamrzavalo se.Ali,nitko mi nije još dao konkretan odgovor da li se može ukinuti ono pri dizanju sustava.

Ne može se ''ukinuti'' ,jel na silu restartaš PC ,a u Sedmici je normalno da se nakon takvog restarta odmah nudi system restore ili system repair!

Možda bi bilo pametno probati napraviti baš system restore ,vidjet ćeš na koji datum te želi vratiti ,ili ,druga opcija je napraviti system repair.

Ako ti se to događa od početka (prve instalacije Sedmice) ,a veliš da se događalo isto i na XP-u ,vjerojatno je problem u nekom hardveru.

Probaj otići u Administrative Tools -> Event Viewer i tamo pod Windows Logs u rubrikama potražiti u čemu je problem (slika 1).

Trebalo bi biti zapisano ,a imat će Label error i u donjem dijelu opis i lokaciju ili uređaj koji je ''kriv'' (slika 2).

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 21:06 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

Šta nakon što otkrijem error u tim popisima ?

15 godina
neaktivan

Jesi probao update-ati drivere od cjelokuonog racunala / laptopa ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 20:37 (xXxBIMBOxXx).
15 godina
lebron kaže...

Šta nakon što otkrijem error u tim popisima ?

Napiši ovdje njihov Source i Event ID pa ćemo ti reći u čemu je problem.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice