Covjek se promjenio odjednom ! zaključana tema

poruka: 28
|
čitano: 2.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Covjek se promjenio odjednom !

ovo je malo cudan naziv teme ali radi se o mome drugu,znaci uvijek smo se zahebavali,pricali o trebama,sve je bilo uredu,danas je bio nekakv sav sheban i govorio mi je kako je odjednom posto pobozan,da nije slajfo nekoliko dana,inace se on u drustvu najvise istice od svih po zahebancij a sad mi je govorio kako se promjenio,posto je nekakav cudan,citavo vrijeme je prico o vjeri,stvarno cudno nikad ga nisam vidio takvogg i sorry mozda je ovo malo glupa tema za vas ali stvarno nisam znao dje da postavim ovakvo pitanje

The Wicker Man
17 godina
neaktivan
Re: Covjek se promjenio odjednom !
The Wicker Man kaže...

ovo je malo cudan naziv teme ali radi se o mome drugu,znaci uvijek smo se zahebavali,pricali o trebama,sve je bilo uredu,danas je bio nekakv sav sheban i govorio mi je kako je odjednom posto pobozan,da nije slajfo nekoliko dana,inace se on u drustvu najvise istice od svih po zahebancij a sad mi je govorio kako se promjenio,posto je nekakav cudan,citavo vrijeme je prico o vjeri,stvarno cudno nikad ga nisam vidio takvogg i sorry mozda je ovo malo glupa tema za vas ali stvarno nisam znao dje da postavim ovakvo pitanje

I koja je poanta ove teme?

Nigdje nisam vidio pitanje?

I kaj ti znači danas, čudno bi bilo da je takav mjesec dana, ovo može biti da se samo zahebava lol xD

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
17 godina

{#} {#} {#} {#}

uljepsao si mi dan...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
13 godina
neaktivan

ok znam da je glupo al lik me ne zahebaje odjednom mi je poceo govorit kako ne treba gledat zenske(musliman sam al to sad nije tolko bitno)klanja sve namaze,ozbiljan sam majke mi nzm koji mu je racKu al stvarno ga nikad nisam vidio takvog,lik koji je ufatio bog zna kolko zenski za guz sad odjednom akze da je zabranjeno gledat zene,da ne psuje vise nikako(a prije je bogaro) i pitanje je koji se njemu racku desilo pa je odjednom takav postao.

The Wicker Man
16 godina

Mozda ga je djavo zaposjeo, Mentalist bi to mogao rijesiti...

13 godina
The Wicker Man kaže...

ok znam da je glupo al lik me ne zahebaje odjednom mi je poceo govorit kako ne treba gledat zenske(musliman sam al to sad nije tolko bitno)klanja sve namaze,ozbiljan sam majke mi nzm koji mu je racKu al stvarno ga nikad nisam vidio takvog,lik koji je ufatio bog zna kolko zenski za guz sad odjednom akze da je zabranjeno gledat zene,da ne psuje vise nikako(a prije je bogaro) i pitanje je koji se njemu racku desilo pa je odjednom takav postao.

Musliman si, ali glupo ti je kad ti se prijatelj, koji je također musliman, ponaša kao musliman.

Ljudi su čudesna stvorenja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 16:29 (Onjegin).
14 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Mozda ga je djavo zaposjeo, Mentalist bi to mogao rijesiti...

malo sale, a proci ce ga, to je valjd neko razdoblje :)

14 godina
protjeran
Onjegin kaže...
Musliman si, ali glupo ti je kad ti se prijatelj, koji je također musliman, ponaša kao musliman.

Ti opet ništa ne kontaš.

Momak reče da mu se kolega "odjednom" promijenio (znači u kojih par dana) te je postao ortodoksni vjernik u tom kratkom vremenu te više ne radi mladenačke gluposti po gradu, više ne pije, ne "šlajfa", stalno je po Džamijama itd.

Čitaj s razumijevanjem.

13 godina
Budokai kaže...
Onjegin kaže...

Ti opet ništa ne kontaš.

Momak reče da mu se kolega "odjednom" promijenio (znači u kojih par dana) te je postao ortodoksni vjernik u tom kratkom vremenu te više ne radi mladenačke gluposti po gradu, više ne pije, ne "šlajfa", stalno je po Džamijama itd.

Čitaj s razumijevanjem.

Pravi musliman nikad ne izlazi iz vjere.

U tome nije ništa čudno.

13 godina
neaktivan

al sve ja ti svatam da on odjednom kreno tim nekim"vjerskim putem"al ne razumijem da covjek koji mi je svaki dan prico koje je sve trebe isfato danas govori kako po islamu mi netrebamo gledat zenama u guzove(sto je recimo meni cista glupost)

The Wicker Man
13 godina
neaktivan
tako nekako otprilike(do prije neki dan smo cugali kod njeg a danas mi citav dan prica o islamu)
The Wicker Man
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Pravi musliman nikad ne izlazi iz vjere.

U tome nije ništa čudno.

xD Kvalitetno trolaš, ali poanta je da dotični očito nije bio "pravi" musliman a sada je odjednom postao.

@autor teme, a što ja znam koji su razlozi (ako nije zahebancija). Da nije bolestan (ili netko iz obitelji mu)? Odnekuda to dolazi otkrij odakle (obitelj? neki novi prijatelj?), sigurno nije otkrio Alaha dok je hvatao ženske za guzicu :D

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 16:48 (rustweaver).
13 godina
neaktivan

al nesvatam kako neko moze postat druga osoba odjednom(sto se tice njegove porodice niko nije neki pravi vjernik,njegova stara nam neki dan donjela bocu rakije da probamo kakva im je ove godine i sad on meni prica kako alkohol nevalja,a sto je najgore kaze da je presto slajfat evo vec 5 dana i da vise nikad nece jer je to kao zabranjeno,muslim nije zdravo da covjek tolko ne slajfa,vise mi je dokurchio i on i njegov islam)

The Wicker Man
18 godina
neaktivan

Droga, lock teme.. kad se čovjek naglo promjeni samo jedno može biti utjecaj ili početak korištenje iste ili nagli prestanak.

https://www.g2a.com/r/mnik987
18 godina
odjavljen

Iili jednostavno uvucen u neku sektu ili vrbovan od strane vehabija . 

Head.Fi-er
14 godina
protjeran

..........a možda su ga Ickeovi entiteti iz drugih dimenzija preobratili, jer dolazi novo doba, doba osviješćivanja i prelaska u vantjelesnu četvrtu dimenziju. {#}

14 godina
protjeran

To se nekak i meni čini, možda ga pripremaju za olimpijske igre.

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
neaktivan

zakaj radite tak blesave teme na informatičkom forumu.. imaš forum.hr za to

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
17 godina

pa čekaj malo šta ta njegova ( sa stajališta muslimana, što ti tvrdiš da isto jesi kao i on) pozitivna promjena nije super?, šta nije bolje da poštuje božje zakone nego da ih ne poštuje? Pa očito je pronašao boga, nasao smisao života trebali bi bit užasno sretni jer ovo sad znači da će ić u raj, zašto se ti ne povučeš za njegovim primjerom? ( SVE OVO KAŽEM SA STAJALIŠTA MUSLIMANA ja nisam musliman)   Ako te ovakvo nešto šokira, mislim da na žalost ne da nisi vjernik, nego nikada nisi ni bio.

Rage Against the Machine i Limp Bizkit <3
17 godina
neaktivan

Možda se sprema dole u Siriju. Upoznao neke "zanimljive i dobre" ljude pa ga oni malo podučili.

Mislim,svi znamo da je jako puno mudžahedina ostalo i dobilo državljanstvo (ako si u Bosni) pa se ne bih začudio da je ovo gore istina.

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
18 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Možda se sprema dole u Siriju. Upoznao neke "zanimljive i dobre" ljude pa ga oni malo podučili.

Mislim,svi znamo da je jako puno mudžahedina ostalo i dobilo državljanstvo (ako si u Bosni) pa se ne bih začudio da je ovo gore istina.

Samo nek nam ne vrbuju Mentalista.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina
neaktivan

Postujem sve vjere to sto je musliman to mi nista ne znaci covjek je covjek.

A to sto se promjenio i bolje ionako imamo previse ludaka po gradu mozda je konacno shvatio da od alkohola nema nista osim propasti i to sto se okrenuo vjeri zar je to lose?

Regen Servis Reball Akcija 250kn
12 godina
protjeran

Popricaj s njim a ne s nama hahahahahaha

HOW ABOUT NO
15 godina
neaktivan

Možda je vidio twerking od miley cyrus....

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
14 godina
protjeran
dis4st3r kaže...

zakaj radite tak blesave teme na informatičkom forumu.. imaš forum.hr za to

Poslije "teških" informatičkih tema o tome koliko grafička ima ropova, ima li crni ili ružičasti black plate itd... pa u kojem nanometarskom procesu je proizvedena, je li bolji osmojezgreni AMD od Intelovog i7 na jedno četristo stranica rasprave, ovo dođe kao ispušni ventil. {#}

To shvaćaju i moderatori pa puste ljude da se malo ispušu.

Svejedno će ovu temu danas zatvoriti. :D

18 godina

Ovdje izgleda ima psihologa koji smatraju da je za mladog covjeka zdravo da od jednom ne gleda zene (a da nije gay), ne pije i prestane masturbirati.
Na svu srecu, ti su psiholozi limitirani na ovaj forum i takve savjete i recenice podrske nece dijeliti u stvarnom svijetu ljudima.

Ovaj lik je vjerojatno jedan od onih, koje su ljudi poznavali kao dobrog decka, a onda je jedan dan odlucio raznijet sebe i nekolicinu drugih nevinih ljudi ili pak otisao umrijeti i ubiti za neciji cilj u Siriju gdje je aktualan sveti rat.

U civiliziranom svijetu i nekom imaginarnom funkcionalnom drustvu, ovog decka bi okolina i drustvo usmjerili ka psihijatru.

Mladi um je povodljiv, lako iskvaren glupostima koje se daju procitati na internetu, a i u okolini.

- Psiho246
13 godina
Onjegin kaže...
The Wicker Man kaže...

Ljudi su čudesna stvorenja.

Pa je,glupo je.Da li je normalno da nesmijes gledat zene?Da li je normalno da zene nemaju nikakva prava???Ja mislim da nije...

Burazeru,vodi ga na psihijatriju xD

16 godina
Psiho246 kaže...

Ovdje izgleda ima psihologa koji smatraju da je za mladog covjeka zdravo da od jednom ne gleda zene (a da nije gay), ne pije i prestane masturbirati.
Na svu srecu, ti su psiholozi limitirani na ovaj forum i takve savjete i recenice podrske nece dijeliti u stvarnom svijetu ljudima.

Ovaj lik je vjerojatno jedan od onih, koje su ljudi poznavali kao dobrog decka, a onda je jedan dan odlucio raznijet sebe i nekolicinu drugih nevinih ljudi ili pak otisao umrijeti i ubiti za neciji cilj u Siriju gdje je aktualan sveti rat.

U civiliziranom svijetu i nekom imaginarnom funkcionalnom drustvu, ovog decka bi okolina i drustvo usmjerili ka psihijatru.

Mladi um je povodljiv, lako iskvaren glupostima koje se daju procitati na internetu, a i u okolini.

A ima i psihologa koji daju dijagnoze preko interneta na temelju podataka iz druge ruke
Potpis!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice