Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.325.804
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
picajzla0707 kaže...
toxic kaže...

Kad smo već kod tvoje osvježene pile, prava bi šteta bilo sad da ne uzmeš Destiniy 2 i vidiš divotu igre, ja sam na par mjesta zastao i buljio u predivni okoliš.

Predivno iskustvo, predivna grafika, po meni odlična optizmizacija, zbog ovavkih naslova vrijedi imati dobar HW i još bolji monitor.

jel valja što ta igra u smislu sp-a, osim te "divote" koju ću vidjeti kad zastanem

...jer kad vidim ovakve opise u recenziji, odmah mi se prisere

Welcome to the era of the lifestyle game, where products are conceived, crafted and sold as persistent experiences intended to become a cornerstone of your leisure time....Destiny 2 is your next lifestyle game

da lifestyle game 

samo još fali marko grubnić da je reklamira na domaćem tržištu

Odigrao sam trenutno cca 1 i pol h do 2h sp-a.

Sadržaja ko u prici, sviđa mi se sve.

Preko stranica : https://howlongtobeat.com/

Kažu da treba cca 80h za kompletiranje cijele igre, 23 i pol za prolaženje naslova.

Fora je što grindaš/farmaš bolja oružja opremu itd kao što je to kod Divisiona samo u prvom licu, futuristička oružja.

Na kraju krajeva pogledaš na twitchu

14 godina
protjeran
toxic kaže...

ne znam ja sam uzeo preko humble bundlea s popustom destiny 2 i jos hrpu drugih igara 10.80 dollara.

DLCovi ne znam koliko koštaju jer tek sam na početku tek kad prođem ću uzeti koji DLC ali mislim da igra vrijedi kako god okreneš minimalno 30 eura.

Imaš i odličan MP, co op itd..

Gledam na sluzbenim stranicama kaze base game + expansion pass dode 39 eura. Kolko sam shvatio do sada su izasla 2 DLC-a, al nikako da konkretno skuzim dal taj expansion pass znaci da se dobiju obadva dlc-a tj ekspanzije.

picajzla0707 kaže...

jel valja što ta igra u smislu sp-a, osim te "divote" koju ću vidjeti kad zastanem

...jer kad vidim ovakve opise u recenziji, odmah mi se prisere

Welcome to the era of the lifestyle game, where products are conceived, crafted and sold as persistent experiences intended to become a cornerstone of your leisure time....Destiny 2 is your next lifestyle game

da lifestyle game 

samo još fali marko grubnić da je reklamira na domaćem tržištu

Oko te igre postoji dosta podijeljenih misljenja... Najbolje ti je skinuti igru preko bnet appa pa isprobati free trial. Meni se svidjelo, a mislim da bi co-op bio jos puno zanimljiviji i zabavniji.

12 godina
toxic kaže...

Na kraju krajeva pogledaš na twitchu

ha, bumo pogledali

war3_tft kaže...

Najbolje ti je skinuti igru preko bnet appa pa isprobati free trial

to je dobro da se može probati

trenutno sam na pillarsima koji su iz-vr-sni, ali mi treba nešto aktivnije jer pomalo upadam u monotoniju

17 godina
war3_tft kaže...
toxic kaže...

ne znam ja sam uzeo preko humble bundlea s popustom destiny 2 i jos hrpu drugih igara 10.80 dollara.

DLCovi ne znam koliko koštaju jer tek sam na početku tek kad prođem ću uzeti koji DLC ali mislim da igra vrijedi kako god okreneš minimalno 30 eura.

Imaš i odličan MP, co op itd..

Gledam na sluzbenim stranicama kaze base game + expansion pass dode 39 eura. Kolko sam shvatio do sada su izasla 2 DLC-a, al nikako da konkretno skuzim dal taj expansion pass znaci da se dobiju obadva dlc-a tj ekspanzije.

Season pass znači da ćeš dobiti svaki idući DLC koji izađe za tu igrum rekao bih da je Expansion pass ista stvar

9 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

moram vam ja prvo posnimiti kako izgleda akcija na 240Hz u BF1 na najjačem, najboljem i najskupljem kompjuteru istočno od Japana, zapadno od USA, balans svih balansa, rapsodija HW umijeća i znanja..... pa ću se onda prebaciti na nove izazove sa novim igrama 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2018 10:01 (lav1000).
14 godina
protjeran

Malo mi to predobro zvuci da bi bilo tako, jer kad pogledas ekspanzije su dosta skupa, a ovako kako si ti objasnio bi sve dobio za samo 40 eura...

Budem pitao preko ekipu u Destiny 2 temi tako da ne bi bilo zabune.

17 godina
war3_tft kaže...

Malo mi to predobro zvuci da bi bilo tako, jer kad pogledas ekspanzije su dosta skupa, a ovako kako si ti objasnio bi sve dobio za samo 40 eura...

Budem pitao preko ekipu u Destiny 2 temi tako da ne bi bilo zabune.

Ne, moraš imati Origigi igru + uzmeš Expansion pass i imaš sve

to je to

Imaš na bnetu opis.

Mene će doći svega 30 :)

14 godina
protjeran
Ja sam gledao ovo "base game + expansion pass bundle" za 39 eura. Po tome ne moram otiginalni prvi dio uzimati ako vec pise base game?
17 godina
war3_tft kaže...
Ja sam gledao ovo "base game + expansion pass bundle" za 39 eura. Po tome ne moram otiginalni prvi dio uzimati ako vec pise base game?

uzmi to

17 godina

Eto, popuniše Threadrippera da ne zjapi poluprazan :)

https://www.windowscentral.com/amd-unveils-threadripper-2-32-cores-64-threads-250w-tdp

17 godina
14 godina
protjeran

Ovo bi navodno trebao biti sistem koji je gonio onaj 28 core Intel. Hladenje je simpaticno. 

9 godina
protjeran

evo jedan video na 200Hz, na 240Hz ne drži lock, iz kojeg razloga ne znam, niti je proc na nekom extra loadu niti se GPU znoji previše, ali šeće fps 200-210-230....

no i ovo je fina demonstracija 

17 godina
odjavljen

Skoro sam se izrigao, video mi ima crne crte sa starne, 16:9 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Čestitke na top 10 gaming PC-a na forumu i šire

12 godina
XXX kaže...

Skoro sam se izrigao, video mi ima crne crte sa starne, 16:9 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

treba ti to povremeno, manje ćeš razrok biti 

10 godina

Ovi likovi iz adm-a mi ukrali lim iz kućišta, sad ne mogu stavit hard diskove 

17 godina

I kaj ima? jel treba malo primirit ove entuzijastične huligane()

?

Jeste vidli zvijer koju najavljuje AMD? Amd antiboy kaj ti veliš na to?

(G)jokaCRO ingame
14 godina
protjeran
rambox kaže...
hrvooje kaže...

:)

To su očekivanje tehnikalije, prostora za nabit još 16 CPU jezgri je bilo od samog početka prvih Thredripanera.Ali nisi odradil posel do kraja(Googlati), jer da jesi onda bi okačio i video ili novi AMD CPU hladnjak za Threadripaner procove.

Guess whos back, Flomasterko is back.

9 godina
protjeran
XXX kaže...

Čestitke na top 10 gaming PC-a na forumu i šire

Hvala Deda 

8 godina
protjeran
lav1000 kaže...

evo jedan video na 200Hz, na 240Hz ne drži lock, iz kojeg razloga ne znam, niti je proc na nekom extra loadu niti se GPU znoji previše, ali šeće fps 200-210-230....

no i ovo je fina demonstracija 

Koliko's to puta pustijo goluba, majketi? Zaochi grize, choche! Kabele mi izjelo...

Jel se vi isto uzbudite dok brojite ovce da bi zaspali?
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2018 8:14 (Gorstak79).
14 godina
protjeran
toxic kaže...
war3_tft kaže...

Ne treba nikakva voda za 8600k, dovoljan je neki malo jaci air cooler, a takvih vec imas za 400k...

EDIT: Tj ima i za 330kn kolko dode Fortron Windale npr.

ma okey ali ovisi koji takt zar ne ?

Uglavnom da ne idemo u rasprave bilo koja druga kombinacija bi bila vise love i to je to.

Budem ti ovdje odg da ne spamam preko temu.

Napon sve diktira, ali cak i na 1.35v (sto losijim primjercima treba za 5.0) ti temp nece biti visoke u gamingu. Ja imam aio koji je u rangu malo jaceg zracnog hladnjaka pa mi temp nisu presle 65 stupnjeva na 1.34v sad po ljetu u sobi bez klime.

9 godina
protjeran
war3_tft kaže...
toxic kaže...
war3_tft kaže...

Ne treba nikakva voda za 8600k, dovoljan je neki malo jaci air cooler, a takvih vec imas za 400k...

EDIT: Tj ima i za 330kn kolko dode Fortron Windale npr.

ma okey ali ovisi koji takt zar ne ?

Uglavnom da ne idemo u rasprave bilo koja druga kombinacija bi bila vise love i to je to.

Budem ti ovdje odg da ne spamam preko temu.

Napon sve diktira, ali cak i na 1.35v (sto losijim primjercima treba za 5.0) ti temp nece biti visoke u gamingu. Ja imam aio koji je u rangu malo jaceg zracnog hladnjaka pa mi temp nisu presle 65 stupnjeva na 1.34v sad po ljetu u sobi bez klime.

8700k govnasti primjerak ko moj,  nema šanse bez vodice na 5.0Ghz pogotovo u ovo doba godine 

14 godina
protjeran

Da, 8700k na tim naponima vuce vise i samim time se i vise grije.

17 godina
war3_tft kaže...

Da, 8700k na tim naponima vuce vise i samim time se i vise grije.

Fora je u tome što ja ne bih bio miran sve do 8700k tj sada bih iskreno uzeo ovog novog.

Druga otezana okolnost je sto sam i za ovaj trosak trazio blagoslov kojeg sam ovaj puta dobio na jedvite jade.

14 godina
protjeran

Onda se nemas kaj misliti, a taj 2600 ce biti dovoljan za 100hz monitorcinu kojeg imas u kojem ces uzivati jos godinama. Nego reci mi, sta je 1600 koji imas tolko bottleneckao na 100hz?

17 godina
war3_tft kaže...

Onda se nemas kaj misliti, a taj 2600 ce biti dovoljan za 100hz monitorcinu kojeg imas u kojem ces uzivati jos godinama. Nego reci mi, sta je 1600 koji imas tolko bottleneckao na 100hz?

Prisutan je negdje više negdje manje.

Ovisi od naslova do naslova.

U prvilu su to MP naslovi.

12 godina
toxic kaže...
war3_tft kaže...

ma zajebo si se čim si uzeo taj monitor, sad te samo navodi na dodatni trošak 

17 godina
picajzla0707 kaže...
toxic kaže...
war3_tft kaže...

ma zajebo si se čim si uzeo taj monitor, sad te samo navodi na dodatni trošak 

Ma nisam ja zbog BN-a uzeo ovaj procesor.

Neke druge stvari me vise zivciraju a to su gdje vecina moze na 3.9ghz ili 4.0ghz ja nisam niti s vodenim mogao gdje vecini ram radi najmanje na deklariranoj brzini kod mene to ne sljaka.

U nadi da ce to oboje proradit sam uzeo ovo sto sam uzeo uz naravno benefit stabilnijeg fpsa iako realno da bi neku razliku uocio mi treba 1080ti na ovoj rezoluciji i i7 8700k

15 godina

Do koje voltaže se može DDR4 RAM gurati, za 24/7 use, a da nije previše?

14 godina
protjeran
Promster kaže...

Do koje voltaže se može DDR4 RAM gurati, za 24/7 use, a da nije previše?

Evo sta covjek kaze na 7:16 min 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice