Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.325.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
dreadmoore kaže...

Dere guzove thredriperu 

za mene svejedno TR ili ovo, ne mogu si priustit niti jednog niti drugog tak da.

meni su vise ovi do 3000 kn zanimljivi i jedva cekam nove generacije.

14 godina
protjeran
ansha kaže...

Ma ovo nije stock, ovo je overclockano, vjerojatno vrm treba vodom hladit...

Evo i slika. Ovo gore mi se cini kao dva 8 pina za cpu kako si rekao, cak nije niti monoblock nego ventilatorcici na vrm-u. 

16 godina
protjeran
war3_tft kaže...
ansha kaže...

Evo i slika. Ovo gore mi se cini kao dva 8 pina za cpu kako si rekao, cak nije niti monoblock nego ventilatorcici na vrm-u. 

A i cinebench jako kratko traje pa nije zagrijavanje vrm-a problem. Ploca je neki teski custom, nema veze s icim, a i voda je mozda ohladjena 

17 godina
Chat tema ljubitelja hardvera

LGA 3647 je puno veći nego 2011/2066 (sličan TR4/SP3), tako da ih se ne može baš direktno uspoređivati, ali svakako impresivan rezultat.

Možda je vrijeme da Threadripper više ne zjapi poluprazan :).

17 godina
ansha kaže...
war3_tft kaže...
ansha kaže...

A i cinebench jako kratko traje pa nije zagrijavanje vrm-a problem. Ploca je neki teski custom, nema veze s icim, a i voda je mozda ohladjena 

Mozda su ubacili aparat koji u rezervoar spusta kockicu po kockicu leda :)

btw cini mi se kao ne losa ideja :) samo sto bi onda ovaj visak vode kada se rastopi led mora negdje otic... u paru ili nest slicno.

16 godina
protjeran
toxic kaže...

Mozda su ubacili aparat koji u rezervoar spusta kockicu po kockicu leda :)

btw cini mi se kao ne losa ideja :) samo sto bi onda ovaj visak vode kada se rastopi led mora negdje otic... u paru ili nest slicno.

Ohlade vodu prije benchanja na 3-4C i odmah imas 20-25C nize temperature.. 

14 godina

Jel ima ovo HT ?

14 godina
protjeran
17 godina
odjavljen

Jel može taj 28 jezgreni gurati prvi Crysis na 60 fpsa?

12 godina
neaktivan
lav1000 kaže...
toxic kaže...
lav1000 kaže...

ovo dušu dalo za naše virtualka gurue 

citam komentar i onda sam vidim 2.75ghz a ovo je boost?

kako god, impresivno.

bit će impresivno kad povuče preko kilowatt sa svim jezgrama na 5.0Ghz 

Sa twittera

PSU MAKERS: SHIT! Mining is dying and we have all these high wattage PSUs to sell

Intel: we gotchu fam https://t.co/8v15ErpW0R

http://hwbot.org/signature/u135800.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2018 21:30 (mirzet1976).
16 godina
odjavljen

Evo netko je tražio superposition (@ansha), ovo je na brzinu dok ne stavim LC bios tj uzmem jače napajanje. Budem stavio i u temu kad stignem.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
14 godina

Dečki ne mogu vjerovat da nitko nije pitao...

KOLIKI MU JE SINGLE CORE SCORE !!!???

P.S. 10/10 da bi našli bottleneck

14 godina
protjeran

Stigle nove igracke. 

17 godina
war3_tft kaže...

Stigle nove igracke. 

koji je to monitor ?

9 godina
protjeran
toxic kaže...
war3_tft kaže...

Stigle nove igracke. 

koji je to monitor ?

neki crno-bijeli bi rekao 

14 godina
protjeran

Crno-bijeli predator sa 180hz i g-syncom. 

xb241h

17 godina
war3_tft kaže...

Crno-bijeli predator sa 180hz i g-syncom. 

xb241h

Dakle prebacujes se na Nvidiu?

14 godina
protjeran

Jedini razlog za prebacivanje je bio sto nisam imao zivaca vise cekati da se cijene Vege padnu i nista vise, i dalje mislim da je Vega 56 na koju sam mislio ici odlicna kartica.

Pratio sam mindfactory gdje su cijene Vege bile mozda 200-300kn nize nego kod nas i kod njih su Vege 56 (dobri modeli) prije nekih 2 tjedna pale na cca 4k kn, ponadao sam se da ce se o dooditi i kod nas, ali nista od toga...

Na kraju je upala odlicna kombinacija (sve to zahvaljujuci kolegi kralju dzungle) pa mi se sve skupa cak i sa zamjenom monitora isplatilo.

9 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Evo netko je tražio superposition (@ansha), ovo je na brzinu dok ne stavim LC bios tj uzmem jače napajanje. Budem stavio i u temu kad stignem.

dobro je to Jakove, pala je 1070, ajde još središ napajanje neko 2.5kW i custom BIOS pa se možda približiš i 1070ti, nije loše 

17 godina
lav1000 kaže...
Jakovp kaže...

dobro je to Jakove, pala je 1070, ajde još središ napajanje neko 2.5kW i custom BIOS pa se možda približiš i 1070ti, nije loše 

Kad smo već kod tvoje osvježene pile, prava bi šteta bilo sad da ne uzmeš Destiniy 2 i vidiš divotu igre, ja sam na par mjesta zastao i buljio u predivni okoliš.

Predivno iskustvo, predivna grafika, po meni odlična optizmizacija, zbog ovavkih naslova vrijedi imati dobar HW i još bolji monitor.

16 godina
protjeran
toxic kaže...

Kad smo već kod tvoje osvježene pile, prava bi šteta bilo sad da ne uzmeš Destiniy 2 i vidiš divotu igre, ja sam na par mjesta zastao i buljio u predivni okoliš.

Predivno iskustvo, predivna grafika, po meni odlična optizmizacija, zbog ovavkih naslova vrijedi imati dobar HW i još bolji monitor.

Nije to osvjezena pila nego jedan od najjacih kompijutera sta lova moze kupiti s ovu stranu rio granjdea i koji si je priustio vlastitim radom! Tako molit cu lijepo!

Ja npr. to nikad necu postici jer sve kupujem tudjim novcima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2018 9:12 (ansha).
9 godina
protjeran
ansha kaže...
toxic kaže...

Nije to osvjezena pila nego jedan od najjacih kompijutera sta lova moze kupiti s ovu stranu rio granjdea i koji si je priustio vlastitim radom! Tako molit cu lijepo!

Ja npr. to nikad necu postici jer sve kupujem tudjim novcima...

pa i ja bi to volio postići, onda bih možda kupio i onakav stolić kakav si pokazao...onda uopće nebi bilo rasprave o snazi mog kompa 

evo i Casperić se probudio, došao prvo na forum da privikne oči za malo gaminga na svom SP monitoru i vidjeti što ima novog u svijetu elitnog HW-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2018 9:25 (lav1000).
9 godina
protjeran
toxic kaže...
lav1000 kaže...
Jakovp kaže...

hvala na preporuci

14 godina
protjeran

Kolko taj Destiny 2 ispadne evra sa svim ekspanzijama?

9 godina
protjeran
war3_tft kaže...

ja koliko vidim atm 20ak eurića

14 godina
protjeran

To samo prva ekspanzija? Kolko sam ja skuzio ostale dvije ekspanzije se dodatno naplacuju...

9 godina
protjeran
war3_tft kaže...

To samo prva ekspanzija? Kolko sam ja skuzio ostale dvije ekspanzije se dodatno naplacuju...

meni izbacuje neke 3-4 ekspanzije po 0.59Eura.... po tome nekih 25eura max cijela igra...

14 godina
protjeran

Podijeli link.

17 godina
war3_tft kaže...

ne znam ja sam uzeo preko humble bundlea s popustom destiny 2 i jos hrpu drugih igara 10.80 dollara.

DLCovi ne znam koliko koštaju jer tek sam na početku tek kad prođem ću uzeti koji DLC ali mislim da igra vrijedi kako god okreneš minimalno 30 eura.

Imaš i odličan MP, co op itd..

12 godina
toxic kaže...

jel valja što ta igra u smislu sp-a, osim te "divote" koju ću vidjeti kad zastanem

...jer kad vidim ovakve opise u recenziji, odmah mi se prisere

Welcome to the era of the lifestyle game, where products are conceived, crafted and sold as persistent experiences intended to become a cornerstone of your leisure time....Destiny 2 is your next lifestyle game

da lifestyle game 

samo još fali marko grubnić da je reklamira na domaćem tržištu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice