Ryzen mete pod s Intelom i na Tomshardwareu:
https://www.tomshardware.com/reviews/best-cpus,3986.html

Kasnite decki kasnite, sa tom sponzoriranom "recenzijom" smo se vec odavno bili sprdali. 

Kasnite decki kasnite, sa tom sponzoriranom "recenzijom" smo se vec odavno bili sprdali. 

Prokleti dezinformatori, ulovio si ih kažeš 
Pune ruke posla. 
Pune ruke posla. 
Kad već nitko ne prepoznaje tvoj trud nadam se da će te barem neko iz Bug redakcije prepoznati, pa da, ako ne cijeli svijet, upozoriš barem Bugove čitatelje na opasnosti koje kriju Ryzeni.
Zvuči kao poziv svećenstva ili laičkog dušebrižnika 
ma kakav high rr? niti jedna punoljetna osoba koja je nesto u zivotu vidjela od monitora ne zeli buljiti u ruznilo boja i extremno sivilo TN panela pogotovo na tim 23,5" jeftinjarama, ako ces se time uzdizati iznad ryzen armade blago tebi onda
lp
Imas totalno krive informacije, high rr monitoru uopce nisu popularni jer tko normalan zeli buljiti u TN sliku iz 62"
velim ti djecija posla koja si misle dici skill s 144hz
kad odrastes sjetit ces se i pricati drugacije, ili si uzmi ips/va 144+hz od 5000+kn s normalnim prikazom boja pa glumi mangu na forumu i igraj igre kako su i zamisljene da trebaju izgledati!
Pogledaj samo bf1 kak zgleda kad je magla na nekoj mapi na TN-u nevidis prst pred nosom od TN sivila+siva magla..ocajno za igranje
kad se toga sjetim nazivciram se
Kaj se tice mojih preporuka one su totalno adekvatne za ono sto ljudi traze i do sad se nitko nije pozalio! ak trazis smece od boja i visok rr uzet ces bilo koji jeftini 144hz TN-ac jer su svi doslovno isti! za ostale je prica malo kompliciranija no kako nemas iskustva ostavit cemo to za tamo 2030..
Na UW bi van skill bio bolji, vidite neprijatelje lijevo/desnoj za razliku of kockice. To van jekao da ste progledali 
No skill no problem 
hahah, 240hz i i5 8400, lol! bas ste skilleri nema sta
a kenjate po nekoj tamo Ryzen armadi
lp
No skill no problem 
lp
meni sa mojim 8400 je 180-200 fps svakodnevnica, a sad je postala i oku ugodnija 
No skill no problem 
lp
meni sa mojim 8400 je 180-200 fps svakodnevnica, a sad je postala i oku ugodnija 
ak nemas min 240fps-a, dabe ti je to sve...
sad trk po 8700k i gtx 1080ti nemoj se sramotiti tim malim brojkama jer ti monitor prakticki niti ne radi kak spada!
lp
I daltonisti su ljudi, molim malo više poštovanja za TN korisnike 
Oni koji se na PC-u igraju na konzolaskim frekvencijama, a za ghosting misle da je graficki efekt su isto ljudi, budimo blagi prema posebnima medu nama. 
najgore je isticati se u gomili, pogotovo ako imas nesto dobro...onda privuces sve moguche kompleksase na sebe...
Oni koji se na PC-u igraju na konzolaskim frekvencijama, a za ghosting misle da je graficki efekt su isto ljudi, budimo blagi prema posebnima medu nama. 
Malo si butthurt, ali kažem više poštovanja s hendikepiranima, ja se ne rugam s fizičkim nedostacima pojedinaca (daltonizam)
. Konzolaška je 30 FPSa na FHD (to je ta tvoja) a ja sam na 75, i na većoj rezoluciji.

eto, nek se mrsmith narugao...time se hrani valjda...sad mu dajte thumbs up da se ne osjeca nesigurno...
ili si uzmi ips/va 144+hz od 5000+kn s normalnim prikazom boja pa glumi mangu na forumu i igraj igre kako su i zamisljene da trebaju izgledati!

Smithe, sunce ti kalajsano...izmjenio si monitora ko mudanata, jel ti negdje zaostao neki dobar DP kabel od 2m, pomagaj kolegi entuzijastu u nevolji 
eto, nek se mrsmith narugao...time se hrani valjda...sad mu dajte thumbs up da se ne osjeca nesigurno...
Kakvo ruganje, samo sam forumska manga s 144hz IPS monitorom od 5k kn
E moj Gorane, ništa ne razumiješ...
Smithe, sunce ti kalajsano...izmjenio si monitora ko mudanata, jel ti negdje zaostao neki dobar DP kabel od 2m, pomagaj kolegi entuzijastu u nevolji 
Nope :( svi kablovi standardni koji su došli s monitorima.
cestitam na monitoru, a za ovo zvanje sebe forumskom mangom ne znam bi li plakao ili te pitao nosis li krunu na glavi dok te rokaju klinci sa 30 fpsa?
ovaj predator ako pomakneš oko 1° odmah sve boje izblijede, kolega war može potvrditi 
DALTONIZAM na 240Hz FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cestitam na monitoru, a za ovo zvanje sebe forumskom mangom ne znam bi li plakao ili te pitao nosis li krunu na glavi dok te rokaju klinci sa 30 fpsa?
ti se jutros probodio cijepljen protiv zajebancije 
Bože dragi, ti ne samo da si ružan, već si i glup....