Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.332.484
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
Paolo Maldini kaže...
EricCartman kaže...

Ryzen mete pod s Intelom i na Tomshardwareu:

https://www.tomshardware.com/reviews/best-cpus,3986.html

Kasnite decki kasnite, sa tom sponzoriranom "recenzijom" smo se vec odavno bili sprdali. 

8 godina
protjeran
war3_tft kaže...
Paolo Maldini kaže...
EricCartman kaže...

Ryzen mete pod s Intelom i na Tomshardwareu:

https://www.tomshardware.com/reviews/best-cpus,3986.html

Kasnite decki kasnite, sa tom sponzoriranom "recenzijom" smo se vec odavno bili sprdali. 

Prokleti dezinformatori, ulovio si ih kažeš 

14 godina
protjeran

Pune ruke posla. 

8 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Pune ruke posla. 

Kad već nitko ne prepoznaje tvoj trud nadam se da će te barem neko iz Bug redakcije prepoznati, pa da, ako ne cijeli svijet, upozoriš barem Bugove čitatelje na opasnosti koje kriju Ryzeni.

14 godina
protjeran
To je poziv koji nisam sam birao, on je izabrao mene, a ja sam ga sa ponosom prihvatio.

Kad smo vec kod ryzena, preko u temi o monitorima sve vise ljudi u potrazi za high rr modelima, mogla bi past prodaja rize ako se taj trend nastavi...
18 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
To je poziv koji nisam sam birao, on je izabrao mene, a ja sam ga sa ponosom prihvatio.

Zvuči kao poziv svećenstva ili laičkog dušebrižnika

14 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Kad smo vec kod ryzena, preko u temi o monitorima sve vise ljudi u potrazi za high rr modelima, mogla bi past prodaja rize ako se taj trend nastavi...

ma kakav high rr?  niti jedna punoljetna osoba koja je nesto u zivotu vidjela od monitora ne zeli buljiti u ruznilo boja i extremno sivilo TN panela pogotovo na tim 23,5" jeftinjarama, ako ces se time uzdizati iznad ryzen armade blago tebi onda lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
protjeran
Pa ljudi traze preporuke opcenito za high rr monitore, ne nuzno tn panele. Sta ti vrijedi high rr va panel kad nemas cpu koji to moze gonit.

Ti si se nasao pricati o "jeftinjarama", a hvalis tu neke 2k kn monitore od cijeg ghostinga ti muka dode. Smijesan si po obicaju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2018 22:20 (war3_tft).
14 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

Imas totalno krive informacije, high rr monitoru uopce nisu popularni jer tko normalan zeli buljiti u TN sliku iz 62" velim ti djecija posla koja si misle dici skill s 144hz kad odrastes sjetit ces se i pricati drugacije, ili si uzmi ips/va 144+hz od 5000+kn s normalnim prikazom boja pa glumi mangu na forumu i igraj igre kako su i zamisljene da trebaju izgledati!Pogledaj samo bf1 kak zgleda kad je magla na nekoj mapi na TN-u nevidis prst pred nosom od TN sivila+siva magla..ocajno za igranje kad se toga sjetim nazivciram se

Kaj se tice mojih preporuka one su totalno adekvatne za ono sto ljudi traze i do sad se nitko nije pozalio! ak trazis smece od boja i visok rr uzet ces bilo koji jeftini 144hz TN-ac jer su svi doslovno isti! za ostale je prica malo kompliciranija no kako nemas iskustva ostavit cemo to za tamo 2030..

14 godina
protjeran
Cuj ti spike "kas odrastes", odrastao sam ja dovoljno da imam opravdane razloge zasto ici na jedno, a ne na drugo, bez brige. Uz to sva sreca oci me sluze pa vidim razliku izmedu 60hz i onog iznad pa ne pomisljam ici ispod niti u penziji.

5k kn za monitor ne dam, a ak moram birat izmedu boja i fluidnosti uvijek cu birati ovo drugo, cista stvar osobne preferencije. Kako je tebi smijesan tn meni su smijesni nekakvi jeftini 60hz va i ips uredski panelici.

Stalno spominjes neki "skill" kad se prica o rr gamingu. Nisu svi pro igraci, ljudi uzimaju takve monitore radi ugodaja, a tebi je ocito taj skill neka bolna tocka ;))
9 godina
protjeran

No skill no problem 

Predator kucka na laganih 240hz  

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2018 23:37 (lav1000).
18 godina
odjavljen

Na UW bi van skill bio bolji, vidite neprijatelje lijevo/desnoj za razliku of kockice. To van jekao da ste progledali 

14 godina
protjeran
lav1000 kaže...

No skill no problem 

hahah, 240hz i i5 8400, lol! bas ste skilleri nema staa kenjate po nekoj tamo Ryzen armadilp

9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
lav1000 kaže...

No skill no problem 

hahah, 240hz i i5 8400, lol! bas ste skilleri nema staa kenjate po nekoj tamo Ryzen armadilp

meni sa mojim 8400 je 180-200 fps svakodnevnica, a sad je postala i oku ugodnija 

7 godina
neaktivan
'Fluidnost' povrh boja. Šta će ti brzina kad slika izgleda kao da vidiš 10% na jedno oko ? Analogija tome bi bio motor od 500KS u stojadinu.
14 godina
protjeran
lav1000 kaže...
Stjepanj kaže...
lav1000 kaže...

No skill no problem 

meni sa mojim 8400 je 180-200 fps svakodnevnica, a sad je postala i oku ugodnija 

ak nemas min 240fps-a, dabe ti je to sve...sad trk po 8700k i gtx 1080ti nemoj se sramotiti tim malim brojkama jer ti monitor prakticki niti ne radi kak spada!lp

14 godina
protjeran
Za pocetak analogija ti je losa kao sto je to ryzen za high rr gaming.

O kakvih ti 10% laprdas? Kakve su to butthurt nebuloze?

Na kraju krajeva veca se razlika vidi i veci je "wow efekt" kad predes sa 60 na 144hz nego kad predes sa tn-a na va panel.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2018 1:18 (war3_tft).
8 godina
protjeran

I daltonisti su ljudi, molim malo više poštovanja za TN korisnike 

14 godina
protjeran

Oni koji se na PC-u igraju na konzolaskim frekvencijama, a za ghosting misle da je graficki efekt su isto ljudi, budimo blagi prema posebnima medu nama. 

8 godina
protjeran

najgore je isticati se u gomili, pogotovo ako imas nesto dobro...onda privuces sve moguche kompleksase na sebe...

Jel se vi isto uzbudite dok brojite ovce da bi zaspali?
8 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Oni koji se na PC-u igraju na konzolaskim frekvencijama, a za ghosting misle da je graficki efekt su isto ljudi, budimo blagi prema posebnima medu nama. 

Malo si butthurt, ali kažem više poštovanja s hendikepiranima, ja se ne rugam s fizičkim nedostacima pojedinaca (daltonizam) . Konzolaška je 30 FPSa na FHD (to je ta tvoja) a ja sam na 75, i na većoj rezoluciji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2018 8:35 (Paolo Maldini).
9 godina
protjeran
war3_tft kaže...

16 godina
Stjepanj kaže...

ili si uzmi ips/va 144+hz od 5000+kn s normalnim prikazom boja pa glumi mangu na forumu i igraj igre kako su i zamisljene da trebaju izgledati!

It is always darkest just before the dawn.
8 godina
protjeran

eto, nek se mrsmith narugao...time se hrani valjda...sad mu dajte thumbs up da se ne osjeca nesigurno...

9 godina
protjeran
mrsmith kaže...
Stjepanj kaže...

ili si uzmi ips/va 144+hz od 5000+kn s normalnim prikazom boja pa glumi mangu na forumu i igraj igre kako su i zamisljene da trebaju izgledati!

Smithe, sunce ti kalajsano...izmjenio si monitora ko mudanata, jel ti negdje zaostao neki dobar DP kabel od 2m, pomagaj kolegi entuzijastu u nevolji 

16 godina
Gorstak79 kaže...

eto, nek se mrsmith narugao...time se hrani valjda...sad mu dajte thumbs up da se ne osjeca nesigurno...

Kakvo ruganje, samo sam forumska manga s 144hz IPS monitorom od 5k kn E moj Gorane, ništa ne razumiješ...

lav1000 kaže...

Smithe, sunce ti kalajsano...izmjenio si monitora ko mudanata, jel ti negdje zaostao neki dobar DP kabel od 2m, pomagaj kolegi entuzijastu u nevolji 

Nope :( svi kablovi standardni koji su došli s monitorima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2018 8:48 (mrsmith).
8 godina
protjeran
mrsmith kaže...
Gorstak79 kaže...

Kakvo ruganje, samo sam forumska manga s 144hz IPS monitorom od 5k kn E moj Gorane, ništa ne razumiješ...

cestitam na monitoru, a za ovo zvanje sebe forumskom mangom ne znam bi li plakao ili te pitao nosis li krunu na glavi dok te rokaju klinci sa 30 fpsa?

9 godina
protjeran

ovaj predator ako pomakneš oko 1° odmah sve boje izblijede, kolega war može potvrditi 

DALTONIZAM na 240Hz FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 godina
protjeran
Gorstak79 kaže...
mrsmith kaže...
Gorstak79 kaže...

cestitam na monitoru, a za ovo zvanje sebe forumskom mangom ne znam bi li plakao ili te pitao nosis li krunu na glavi dok te rokaju klinci sa 30 fpsa?

ti se jutros probodio cijepljen protiv zajebancije 

16 godina
Gorstak79 kaže...
mrsmith kaže...
Gorstak79 kaže...

Bože dragi, ti ne samo da si ružan, već si i glup....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice