Kod mene u ormar za cipele više ne stane ni jedan par, od toga dva para su moja... a nije mali taj ormar 
imas 2 para 
Kod mene u ormar za cipele više ne stane ni jedan par, od toga dva para su moja... a nije mali taj ormar 
imas 2 para 
Mislioc, ne zajebavaj sad je ozbiljna situacija,
moram nabaviti ryzen da to upogonim kako spada, da nisam u teškom BN
načuo sam u ekspertnim kuloarima da ću više fps imati na 1440p 
ajde tamo na monitore bubni par komada vrijednih pažnje do 4k kn +/- 10%
Gle da nisi profesionalac kao što jesi onda bi neki ips va panel ali ipak si ti visoko rangirani igrač fps-a pa onda ovog spusti na oko 3200 i peglaj Gsync 240hz brz kao strela.https://www.njuskalo.hr/led-monitori/gaming-monitor-dell-alienware-aw2518h-25-1920x1080-240hz-1ms-g-sync-oglas-23900702. To je pro monitor za fps mahere.To je ulaznica za pro gaming.Ili ovaj ako si casual https://www.instar-informatika.hr/monitor-aoc-315-agon-gaming-ag322qcx-zakrivljeni-144hz-vga-2xhdmi-2xdp-2k/aoc-ag322qcx/product/
Mislioc, ne zajebavaj sad je ozbiljna situacija,
moram nabaviti ryzen da to upogonim kako spada, da nisam u teškom BN
načuo sam u ekspertnim kuloarima da ću više fps imati na 1440p 
ajde tamo na monitore bubni par komada vrijednih pažnje do 4k kn +/- 10%
Gle da nisi profesionalac kao što jesi onda bi neki ips va panel ali ipak si ti visoko rangirani igrač fps-a pa onda ovog spusti na oko 3200 i peglaj Gsync 240hz brz kao strela.https://www.njuskalo.hr/led-monitori/gaming-monitor-dell-alienware-aw2518h-25-1920x1080-240hz-1ms-g-sync-oglas-23900702. To je pro monitor za fps mahere.To je ulaznica za pro gaming.Ili ovaj ako si casual https://www.instar-informatika.hr/monitor-aoc-315-agon-gaming-ag322qcx-zakrivljeni-144hz-vga-2xhdmi-2xdp-2k/aoc-ag322qcx/product/
Vidjeh to vec, jel to mozda njuskalo profil naseg kolege Kant-a, poznati forumski miner i nocoiner 
imas 2 para 
Taman, kad mi se jedne usmrde mogu ih luftati i nositi izluftane 
Isuse TN full hd skoro 4000 kn i to polovni
Kuda ide ovaj svijet 
Kuda ide ovaj svijet 
to je za kineze koji su zaljepljeni za stolac.Aka pro gameri.Ali lav se baca u pro vode nejebu njega boje i hdr.Vidiš da nakon što je izdominirao battlefield sano TN Gsync i visoki frame rate ga zanima.
Ali onaj AGON je jeben ako ideš na 2560x1440 144hz nema boljeg za te pare.
Kuda ide ovaj svijet 
to je za kineze koji su zaljepljeni za stolac.Aka pro gameri.Ali lav se baca u pro vode nejebu njega boje i hdr.Vidiš da nakon što je izdominirao battlefield sano TN Gsync i visoki frame rate ga zanima.
Ali onaj AGON je jeben ako ideš na 2560x1440 144hz nema boljeg za te pare.
ne hebe me TN i boje, ali kod ovog me definitivno hebu ovi krakovi na postolju i led pozadina 
ovaj AGON je freesync, otpada...
Zasto? Kupujes gsync monitor?
Prvo ryzen da dobijem sigurni lock 144/165/240 fps pa onda gsync monitor
deda jel imas ti kakav na lageru?
Prvo ryzen da dobijem sigurni lock 144/165/240 fps pa onda gsync monitor
deda jel imas ti kakav na lageru?
Zaboravi syncove, 144hz je dovoljno...
Preko po temama hw gurui objasnili kako ryzen daje veci fps na 1440p nego na 1080p. Mislim logicno posto je na vecim rezolucijama procesoru lakse, tako da sve ovo sto se zna o ryzenu do sada pada u vodu i on je preko noci postao najbolji izbor za high rr gaming. 
Ne bi se bas slozio. Kolega lav moze potvrditi posto smo isprobavali bf1 na mom 144hz monitoru, bez freesynca uzasan tearing i trzanje, kad se upali milina samo takva. Covjek dozivio prosvijetljenje u tom trenutku. 
Ne bi se bas slozio. Kolega lav moze potvrditi posto smo isprobavali bf1 na mom 144hz monitoru, bez freesynca uzasan tearing i trzanje, kad se upali milina samo takva. Covjek dozivio prosvijetljenje u tom trenutku. 
o kakavom ti trzanju i pucanju slike pricas? ja igram fps-e i na 60hz i 165 bez i s syncom nema govora o nekakvom uzasu o kojem ti pricas, razlika je minimalna ak imas minimalno cca 140+ fpsa da ne govorim prek 200, 300, 400..kupite si nove procesore i smanjite na 240p ak nemate dovoljno fps-a
lp
bf1 je malo specifican dok nisi posetirao sve u milimetar ima svoje musice, tearinga narocito... ali kad se podesi kako treba, ide ko vruci noz kroz maslac
Preko po temama hw gurui objasnili kako ryzen daje veci fps na 1440p nego na 1080p. Mislim logicno posto je na vecim rezolucijama procesoru lakse, tako da sve ovo sto se zna o ryzenu do sada pada u vodu i on je preko noci postao najbolji izbor za high rr gaming. 
Bujanec ma budi sritan što si dobio samo žućka a ne perma ban
Ceo svet je protiv tebe i tvoje "istine"
sem lavice naravno.
Bujanec ma budi sritan što si dobio samo žućka a ne perma ban
Ceo svet je protiv tebe i tvoje "istine"
sem lavice naravno.
Skupilo se nekoliko uobicajenih hw gurua i poceli mi dijeliti TD-e jer drugo nisu mogli nakon sto su bili izdominirani cinjenicama i argumentima. 
Najbolje jos da neinformirana i nebitna ryzen armada nesto znaci ovdje na forumu.
ja samo ne znam zašto je problem svim tim pustim guruima ovdje snimiti jedan ryzen gameplay kao odgovor na moj gameplay sa 8400 
mislim ryzen se počeo preporučivati na dobar dan za 120+fps gaming, stvarno ne vidim gdje je sad problem
ja samo ne znam zašto je problem svim tim pustim guruima ovdje snimiti jedan ryzen gameplay kao odgovor na moj gameplay sa 8400 
mislim ryzen se počeo preporučivati na dobar dan za 120+fps gaming, stvarno ne vidim gdje je sad problem
kako gdje ??? Pa problem je baš u tih 120+
kako gdje ??? Pa problem je baš u tih 120+
dijele nas sati, možda i minute da se ryzen ne počne preporučivati kao obavezna oprema uz 240Hz monitore, a tu neki problem snimiti 10 minuta BF1 gameplaya....
iako sjećam se ja dok sam imao r5 1600, na 3.8Ghz je bila fešta ako si pipnuo 130fps... na medium 1080p, a sad mi 6.čulo govori da sam trebao promjeniti rezoluciju na 1440p pa bi imao 200fps 
Pa vec ti je pokazano pun klinac puta kako je ryzen sasvim dovoljan za igranje, hebo me patak imas ovdje 36 igri testirano i ako ti tu vidis neke ogromne razlike ja odoh u popove, ajde da si naveo 8600k ili 8700k koji su otkljucani i imaju veci takt. Ja neznam koji ce ti klinac 120+ fps ako nemas 144hz monitor. Opterecini ste s fps brojacem umjesto da igrate igru, ako slucajno padne fps ispod 120 ili 100 nedaj boze, odmah mijenjaj platformu ili kresi detalje da dobis 120+ fps
Pa vec ti je pokazano pun klinac puta kako je ryzen sasvim dovoljan za igranje, hebo me patak imas ovdje 36 igri testirano i ako ti tu vidis neke ogromne razlike ja odoh u popove, ajde da si naveo 8600k ili 8700k koji su otkljucani i imaju veci takt. Ja neznam koji ce ti klinac 120+ fps ako nemas 144hz monitor. Opterecini ste s fps brojacem umjesto da igrate igru, ako slucajno padne fps ispod 120 ili 100 nedaj boze, odmah mijenjaj platformu ili kresi detalje da dobis 120+ fps
Ali ali Samsung b-die RAM od 10 000 dolara 
Pa vec ti je pokazano pun klinac puta kako je ryzen sasvim dovoljan za igranje, hebo me patak imas ovdje 36 igri testirano
Ali ali Samsung b-die RAM od 10 000 dolara 
Pa naravno da su ram i ploca u toj recenziji sve. Ako si spreman izdvojit 2000kn za ram + pozamasne pare za neku 6-layer pcb plocu (vise informacija ovdje i na komentaru odmah ispod) na kojoj ces moci toliko utegnuti primarne, sekundarne i tercijarne tajminge da bi bio 5% brzi od 8400 na 720p, a cijenom skuplji od jedne 8600k konfiguracije koja je za klasu iznad i cijenovno jednak sa jednom 8700k konfiguracijom samo naprijed. 
Ponavljas se kao papagaj, linkao sam i onaj drugi test gdje je ryzen sa sa 2933mhz i cl16 i isti klinac razlika, za onoga tko nezna niti mu se neda par postavki u biosu nariktati taj nek kupuje 8400 iskljucivo za gaming, za nekog tko ima volje se malo pozabaviti sa time i dodatne perfomanse izvuci taj uzima 2600 na kojem ce osim igranja moci i neke druge stvari brze obavljati. Eto i u tom testu ti je razlika cca max 10%, nekad u intelovu korist nekad u ryzenovu korist. Po vama ispada da je ryzen 2 drasticno losiji od 8400 a na kraju sipak, i na jednom i na drugom ces se naigrati.
Pa normalno da sam se dao u racunanje, ja bratam konkretnim informacijama, a ne tu nekim nagadanjima i fanbojevskim nagonom gonjenim nebulozama. 
Taj 6600k je dosta izgubio na vrijednosti dolaskom B360 ploca pa sam prodao u pravi trenutak i napravio pripremu, neka Vegica 56 bi trebala sjest kroz mjesec dana ako cijene jos malo padnu. 
EDIT: Vec danas bi uzeo neku 1070ti, al nema smisla sa freesync monitorom.
prava ghosting free strojka od monitora
Ma budzet TN govance, ali u onome sto je meni bitno briljira.