Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.332.189
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
odjavljen
Re: Chat tema ljubitelja hardvera

Placebo ili ne bitno je da djeluje

14 godina
protjeran

Za te novce pogotovo.

Nego daj mi reci kako ti se cini 21:9 na dijagonali od 29''? Gledam na onom kalkulatoru to je 1cm manja visina od 24'' kutijice. 

16 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Za te novce pogotovo.

Nego daj mi reci kako ti se cini 21:9 na dijagonali od 29''? Gledam na onom kalkulatoru to je 1cm manja visina od 24'' kutijice. 

Moj stari ima 29" 21:9 i meni je to definitivno prenisko, ali odlicno je za imat paralelno otvoreno vise dokumenata... za gaming mi je bezveze...

17 godina
neaktivan
Chat tema ljubitelja hardvera

stari ti ima 29" 

CARPE DIEM
18 godina
odjavljen

34" bi definitivno bilo bolje ali samo za windowse. U igrama mi ne fali baš ništa, i ako i tu bi 34" bilo bolje.

U svakom slućaju u odnosu na prethodni 24" druga dimenzija u svakom pogledu. U odnosu na još prethodniji 27" malo manja razlika ali i dalje bolje za igre jer prirodno gledamo u širinu.

Fantastično se igrati na njemu, probao i malo RTS-ve i sl. nikada se nebi vrati na 16:9, nisam upalio TV od kako sam kupio ovaj monitor

Fallout4 ne podržava 21:9 rezoluciju, rekao baš me briga budem ga nastavio igrati na TV-u ali vraga, odmah sam guglao za fixevima i datoteci promjenio 3-4 postavke i sad ga ipak igram na monitoru u 21:9 rezi.

Ako me sve skupa ovo ne prođe TV bu samo za filmove iako kad upališ film na 21:9 monitoru nemaš crnih rubova i to izgleda bolje.

Sad razmišljam o nekoj vrhunskoj stolici, koja može podnjeti 120 kila iživljavanja u svim položajima.

Užas

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2018 13:07 (XXX).
9 godina
protjeran
XXX kaže...

Sad razmišljam o nekoj vrhunskoj stolici, koja može podnjeti 120 kila iživljavanja u svim položajima.

Deda je pravi medvjed iz Dubrave 

18 godina
odjavljen

Nisi ni ti daleko od mene

9 godina
protjeran
XXX kaže...

Nisi ni ti daleko od mene

Jos najbolje da sam neki štrkljavi neobrijani hipster od 30 kila sa krevetom...kad sam prije 5-6 godina imao oko 95kila ljudi me na cesti zaustavljali i pitali od cega bolujem  jebes covika koji nema bar 100 zive vage 

Zapela mi za oko neka 1070ti pa da upotpunim Pascal kolekciju a opet za 5k se da naci 1080ti sad sam u teskim problemima 

14 godina
protjeran
XXX kaže...

Užas

To je i meni u planu nakon kartice koja je sad debeli prioritet...

Ono malo sto sam istrazivao o tim stolcima je da je 2.5k kn neki minimum ako se zeli kvalitetan stolac koji ce izdrzati godima sto se tice konstrukcije i cufanja materijala.

Ti si poznati lovac na ulozeno/dobiveno pa ces vjerovatno naci neku bolju kombinaciju, slobodno javi ak nades nesto. 

18 godina
odjavljen

Izbor tih stolica mi je noćna mora, bio bi siguran u istu jedino da mi ju netko dan na cc 6. mjeseci na isprobavanje

14 godina
simeparanoja kaže...

stari ti ima 29" 

HAHAHHAHAHAHA

#Thatswhatshesaid

14 godina
protjeran
XXX kaže...
Stjepanj kaže...
Normalno da ti je bolje kad taj monitor ima po defaultu malu "svijetlinu" kad ti taj hdr posvijetli malo scenu lakse ti je za vidjeti a i boje malo zivnu sto i je poanta vece svijetline.lp

Svjetlinu ima i preveliku jer ju spuštam na 85%. Igre sam isprobao u game modu kojih ima više i sve forsiraju svjetlinu na 100%, tak da ona u HDR modu nemože biti još puno svjetlija. U pitanju je drugačija paleta boja, teško je objasniti ili pokazati slikano mobitelom, budeš jednom vidio vlastitim očima 

To sto tebi smeta svijetlina nema veze s icim, svijetlina na monitorima za neki prosijek je 300/350cd/m2 taj tvoj ima 250 pod normalno i ak navuces s tim  laznim hdr-om koji nema veze s hdr10 speckama zapravo  imas najobicnili ips koji daje svijetlinu od cca 350 cd/m2, znaci monitor kao i svaki drugi, sad sto su ti u tom hdr modu boje nabrijane normalno jer svijetlinom se povecava kontrast. Dakle prevaren si i jos si ga preplatio, sad ak te bas veseli tih par cm sirine vise onda ok no nemoj drugima solit pamet, pogotovo ne meni ja sam taj monitor probao jos prosle godine.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
18 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
XXX kaže...
Stjepanj kaže...
Normalno da ti je bolje kad taj monitor ima po defaultu malu "svijetlinu" kad ti taj hdr posvijetli malo scenu lakse ti je za vidjeti a i boje malo zivnu sto i je poanta vece svijetline.lp

Svjetlinu ima i preveliku jer ju spuštam na 85%. Igre sam isprobao u game modu kojih ima više i sve forsiraju svjetlinu na 100%, tak da ona u HDR modu nemože biti još puno svjetlija. U pitanju je drugačija paleta boja, teško je objasniti ili pokazati slikano mobitelom, budeš jednom vidio vlastitim očima 

To sto tebi smeta svijetlina nema veze s icim, svijetlina na monitorima za neki prosijek je 300/350cd/m2 taj tvoj ima 250 pod normalno i ak navuces s tim  laznim hdr-om koji nema veze s hdr10 speckama zapravo  imas najobicnili ips koji daje svijetlinu od cca 350 cd/m2, znaci monitor kao i svaki drugi, sad sto su ti u tom hdr modu boje nabrijane normalno jer svijetlinom se povecava kontrast. Dakle prevaren si i jos si ga preplatio, sad ak te bas veseli tih par cm sirine vise onda ok no nemoj drugima solit pamet, pogotovo ne meni ja sam taj monitor probao jos prosle godine.lp

Normalno da me veseli, nisam blesav propustiti tako dobru ponudu, pa ne živim u 20. st. da se igram na kockici Ak tebe veseli kockica za gledanje u frekvenciju procesora samo navali i dalje, nije moj problem.  Za to je dobar bilo koji lp

13 godina
neaktivan
XXX kaže...

Placebo ili ne bitno je da djeluje

Monitor izgleda prejebeno, za malo para i ti zadovoljan - kud ces bolje.

Pusti da hejtaju malo, vrucina udarila u glavu 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
18 godina
odjavljen

Ma takvi su mi najdraži

14 godina

Meni se onaj AOC 32incha čini kao bolji izbor od 29incha ultrawide.

9 godina
protjeran

Stiglo malo novog naoruzanja 

14 godina
lav1000 kaže...

Stiglo malo novog naoruzanja 

Kolko para?

14 godina
protjeran
Jel zna žena za to?😁lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
neaktivan

lafe 

di si i za koliko para narucio (ili je njuska u pitanju)?

CARPE DIEM
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Jel zna žena za to?😁lp

Dobila je Croyffice neki dan, dosao red na mene 

9 godina
protjeran
simeparanoja kaže...

lafe 

di si i za koliko para narucio (ili je njuska u pitanju)?

Njuska 3300kn

14 godina
Odmah to treba na superposition torturu da vidimo kako diha.
17 godina
neaktivan

sad ti tirba jedan 21:9 monitor 

CARPE DIEM
18 godina
odjavljen

Bilo bi mu bolje da ima 29"

9 godina
protjeran
mislioc kaže...
Odmah to treba na superposition torturu da vidimo kako diha.

Mislioc, ne zajebavaj sad je ozbiljna situacija,

moram nabaviti ryzen da to upogonim kako spada, da nisam u teškom BN

načuo sam u ekspertnim kuloarima da ću više fps imati na 1440p 

ajde tamo na monitore bubni par komada vrijednih pažnje do 4k kn +/- 10%

17 godina
neaktivan

uf sta ce se netko morati cipela nakupovati 

CARPE DIEM
9 godina
protjeran
simeparanoja kaže...

uf sta ce se netko morati cipela nakupovati 

e moj Šime,

nije lako voljeti i biti voljen 

17 godina
neaktivan

ma ja to iz iskustva 

CARPE DIEM
18 godina
odjavljen

Kod mene u ormar za cipele više ne stane ni jedan par, od toga dva para su moja... a nije mali taj ormar

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice