Kad vec spominjete ultra premium gaming
samo za naseg Lucija
.lp
nista to...
dok monitor ne kosta minimum soma eura (ogledaj se na mene) obican amater si.
haha.. btw odlicna kupnja.
Kad već chattamo, ne sjećam se koliko je koji moj koštao, ali ja ih imam.. uh koliko, 6 komada dellova 
Evo ovaj je dell najsvježiji; nije (mi) loš, ali pojma nemam koliko hertza ima i jel upotrebljiv lucidiusu ili stjepanju, jer koliko me sjećanje služi, nije pisalo gaming na kutiji :/
Dobar je u smislu da nema bezel (moš mislit) pa se čovjek tješi "e sad onda kupim drugi, i bit će lijep video wall ko htv prognoza vremena". Kad naravno dođe "potreba",
tog modela više neće biti, a i iskustvo mi govori da kad sam i kupio dva odjednom za multimonitor - nikako im ujednačiti prikaz. Ono wtf. - isti dućan, ista serija, isto godište, isto mjesto proizvodnje... No eto, ja se još tješim da bi mi slijedeći monitor mogao biti virtualni - vidim hvali Petrić (inception - slika vr monitora na slici mointora) da je ovaj htc vivo dobar?
nije lose, bez obzira sto nepise gaming 4k P2715Q je u pitanju
nakon toga nabavio jos jedan ultra popularan LG27UD58-B upola jeftiniji od tog Della, brzi odaziv na LG, no Dell ima svijetliju sliku!lp

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!

, nikako nabavit treci yebe me prekid
lp