Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.360.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
overhaul kaže...
toxic kaže...
Stjepanj kaže...

Kad vec spominjete ultra premium gaming samo za naseg Lucija.lp

nista to...

dok monitor ne kosta minimum soma eura (ogledaj se na mene) obican amater si.

haha.. btw odlicna kupnja.

Kad već chattamo, ne sjećam se koliko je koji moj koštao, ali ja ih imam.. uh koliko, 6 komada dellova 
Evo ovaj je dell najsvježiji; nije (mi) loš, ali pojma nemam koliko hertza ima i jel upotrebljiv lucidiusu ili stjepanju, jer koliko me sjećanje služi, nije pisalo gaming na kutiji :/
Dobar je u smislu da nema bezel (moš mislit) pa se čovjek tješi "e sad onda kupim drugi, i bit će lijep video wall ko htv prognoza vremena". Kad naravno dođe "potreba", 
tog modela više neće biti, a i iskustvo mi govori da kad sam i kupio dva odjednom za multimonitor - nikako im ujednačiti prikaz. Ono wtf. - isti dućan, ista serija, isto godište, isto mjesto proizvodnje... No eto, ja se još tješim da bi mi slijedeći monitor mogao biti virtualni - vidim hvali Petrić (inception - slika vr monitora na slici mointora) da je ovaj htc vivo dobar?

nije lose, bez obzira sto nepise gaming 4k P2715Q je u pitanju nakon toga nabavio jos jedan ultra popularan LG27UD58-B upola jeftiniji od tog Della, brzi odaziv na LG, no Dell ima svijetliju sliku!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 19:51 (Stjepanj).
9 godina
protjeran
ansha kaže...
lav1000 kaže...

neupućen sam, može neki link na vaš rekord?

Deco sve sam vam dao i linkovao, nemojte da me provocishete..

Daj posalji na pm koji lijek, adresu i sutra ti dolazi cjelogodisnja doza 

12 godina
odjavljen

Je lave, drug je prvi sa 1080kama. to što je 200 i neki u ukupnom poretku, a mi u prvih 10ak to je drugi par opanaka... 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Je lave, drug je prvi sa 1080kama. to što je 200 i neki u ukupnom poretku, a mi u prvih 10ak to je drugi par opanaka... 

A pusti ga, sjetio se dana kad je bio mlad i bacao malog u komu na Sophiu Loren,  pa poceo bulazniti po forumu 

11 godina
neaktivan
Chat tema ljubitelja hardvera

Ako ima netko fx8xxx viska nek se javi na pm. 

9 godina
protjeran
Kolacic kaže...

Bolje ti je da kupiš pošteni digitron, veća procesorska snaga 

10 godina
protjeran

Problem je sta je dobar digitron u danasnje vrijeme skuplji od FX-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 20:33 (Lucidius).
12 godina
lav1000 kaže...

A pusti ga, sjetio se dana kad je bio mlad i bacao malog u komu na Sophiu Loren

kakva sofia, star je bio i za helenu trojansku 

11 godina
neaktivan
lav1000 kaže...
Kolacic kaže...

Bolje ti je da kupiš pošteni digitron, veća procesorska snaga 

Za ono kaj meni treba mi je i vise nego dovoljno. 

9 godina
odjavljen

kao prvo zahvaljujem na vodenom te se nadam da ću ga uspiti popraviti 

također hvala na lijepim željama no nažalost taj LF120 neće skinuti vaš ni moj osobni rekord, ipak je jedan 120mm radijator i svi znamo kakve si R9 2/390 grijalice

trenutno rudari na 1165Mhz core clock uz 32.2Mhs na 72c sa raijintek morpheus zračnim hladnjakom na silent modu 900rpm, ako uspije skinuti do 55-60c skidam mu kapu a to je i cilj da malo spusti temp

moj osobni rekord na 1146MHz (1050Mhz stock) je 28c sa 2x360mm custom loop kojeg sam prodao i žalim dan danas za njime

kao što kaže Luci, taman sam se smirio sa zračnim i opet mi vrag nedam mira 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 21:01 (phanteks).
10 godina
protjeran
phanteks kaže...

moj osobni rekord na 1146MHz (1050Mhz stock) je 29c sa 2x360mm custom loop kojeg sam prodao i žalim dan danas za njime

kao što kaže Luci, taman sam se smirio sa zračnim i opet mi vrag nedam mira 

Nikad te nisam pitao zakaj si prodao taj WC sistem, strah od curenja, buka pumpe ili ti se nije dalo odrzavat pa si isao na jednostavnost sa zrakom?

17 godina
Stjepanj kaže...
overhaul kaže...

Kad već chattamo, ne sjećam se koliko je koji moj koštao, ali ja ih imam.. uh koliko, 6 komada dellova 
Evo ovaj je dell najsvježiji; nije (mi) loš, ali pojma nemam koliko hertza ima i jel upotrebljiv lucidiusu ili stjepanju, jer koliko me sjećanje služi, nije pisalo gaming na kutiji :/

nije lose, bez obzira sto nepise gaming 4k P2715Q je u pitanju nakon toga nabavio jos jedan ultra popularan LG27UD58-B upola jeftiniji od tog Della, brzi odaziv na LG, no Dell ima svijetliju sliku!lp

hm, sad si me zbunio. Nema ovaj takav bezel. 2718 je model, ne 2715. No uglavnom, kad je za radit, dva monitora ozbiljnijih proporcija su ugodnija. Bez obzira što ovdje nije "4K", nego samo zbrojeno (da provjerim...)3760x1600
Nasjeo sam na hype pa uzeo i onaj dell 3417 21:10, ali nije to to...Nema on dovoljnu vertikalu. Osim ako se ne gleda filmove. Za što je opet bolji tv. Za igre isto neznam, valjda nevalja... nigdje ne piše da je puno hertza osvježenje. Takvih valjda još nemam. No, nemam ni igre instalirane. Mislio sam zaigrati wolfenstein oko Božića, ali ispriječila se gripa.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 21:12 (overhaul).
9 godina
odjavljen

zato što sam ga milju puta rastavio i preslagivao, uvijek nešto nadodavao, mijenjao raspred itd svaki dan čačkao po njemu

dva put mi je crkla puma, treća je pila perfect sa regulacijom okretaja te je imala odličan protok i tišinu, zapravo cijeli je sistem bio tih i hladan

pravi razlog što sam prodao je bio što sam bio puko za time i želio sam mir, čak mi je i žena rekla da nisam više normalan 

17 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
Tonči kaže...

E, čestitam. To je premium.

To premium ahahahah, pa kako je to premium po tvojoj filozofiji kada postoje monitori koji kostaju kao 6 takvih, pravi si zabavljač 

Pa da. Najbolji monitor za igranje koji se može kupiti. Skuplji je 34", ali je 100Hz i to overclockan, pa nije baš nešto toliko dobar da bi netko mijenjao i format. Ako Asus uspije, ove godine dolaze 4K@144Hz i 35" na 200Hz 21:9, oba HDR. Ali koštat će malo više, nekih 2-3k eura, no bit će novi premium monitori.  

Drago mi je da te to zabavlja. I ja imam jedan takav i dosta je zabavan monitor. Pravi premium za igre.

Nope.
18 godina
odjavljen
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 22:13 (XXX).
9 godina
protjeran
Lucidius kaže...
phanteks kaže...

ima tko kakvo aio vodeno 240mm da mu negdje na ormaru skuplja prašinu? može i sa puknutim nosačima za mount i bez ventova

lav1000 daj covjeku od povjerenja, pusti stjepanja koji ni adekvatno kuciste nema 

Evo Luci i ovo ce ici jednom vrhunskom entuzijastu, a tvoj BFF-ić je nažalost odustao 

Spakirano i spremno za slanje 

Hvala svima koji su iskazali interes i slali ponude

10 godina
protjeran
Tonči kaže...

Pa da. Najbolji monitor za igranje koji se može kupiti. Skuplji je 34", ali je 100Hz i to overclockan, pa nije baš nešto toliko dobar da bi netko mijenjao i format. Ako Asus uspije, ove godine dolaze 4K@144Hz i 35" na 200Hz 21:9, oba HDR. Ali koštat će malo više, nekih 2-3k eura, no bit će novi premium monitori.  

Drago mi je da te to zabavlja. I ja imam jedan takav i dosta je zabavan monitor. Pravi premium za igre.

Eh, komedijo jedna 

Aha, znaci odjednom nije bitna cijena i sta ima 5 puta skupljih monitora pa je i ovo premium... okreces vodu na mlin kako ti pase u kojem slucaju, ajd barem se onda slazemo da je 8700k pravi premium enthusisast cpu za igranje jer nema boljeg, a nikakav mainstream kako si tvrdio do sada u losem pokusaju trolanja 

lav1000 kaže...

Evo Luci i ovo ce ici jednom vrhunskom entuzijastu, a tvoj BFF-ić je nažalost odustao 

Spakirano i spremno za slanje 

Hvala svima koji su iskazali interes i slali ponude

Ajde neka, treba popunit klub 

13 godina
neaktivan

Luci sine shvati da je i7 mainstream, imas i9 za premium enthusiast (ne enthusisast kao sto napisa nesreco)

Dok ne kupis bar 10 jezgri, sirotinjski mainstream je i dalje, poyy 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 21:54 (chaselol).
10 godina
protjeran
chaselol kaže...

Luci sine shvati da je i7 mainstream, imas i9 za premium enthusiast (ne enthusisast kao sto napisa nesreco)

Dok ne kupis bar 10 jezgri, sirotinjski mainstream je i dalje, poyy 

To za gaming sigurno nije enthusiast, al nekome tvog kapaciteta je to tesko objasnit da postoje namjene komponenata prema određenoj radnji i sta mi znaci sta nesto ima miljon jezgri i kosta 50k kuna ako ga za gaming popisa proc od 3500kn...

Uzivaj sa svojom "živuči fosil" konfiguracijom i nastavi sa ukazivanjem nama iz classified tabora sta nam nevalja i sta trebamo mijenjat 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 22:04 (Lucidius).
16 godina
Lucidius kaže...
Stjepanj kaže...

Kad vec spominjete ultra premium gaming samo za naseg Lucija.lp

Ciji si to monitor slikao? Slabo ce ti gtx 970 radit na tome.... 

Luci pa moras Stjepanja prestici.....sad za inat nabavi OVO 

Tek kad to nabaviš mogu reci da imas dobar komp.

10 godina
protjeran
evincar kaže...

Luci pa moras Stjepanja prestici.....sad za inat nabavi OVO 

Tek kad to nabaviš mogu reci da imas dobar komp.

Monitor je jedno a komp drugo tako da slobodno pisi cestitke 

Kaj se tice monitora pa nije to ni njegovo, slikao negdje kod susjeda ili usput kao i sve one graficke sa kojima se hvalio a kao poznati i nedodirljivi kloker za divno cudo ni sa jednom nije benchmark odvrtio (za 1080ti kada mu spomenem za racun i danas bjezi sa teme kao vrag od tamjana), a dok nesto stavrno kupi za sebe onda nestaje po tjedan dana sa objavama rezultata... nebudite naivni djeco 

Ja kupujem ove godine 4k ekran za pamcenje, WQHD je izlizana rezolucija to furam od 2015te kao standard... 

E da, i taj sta si linkao je samo preplaceni kič koji je DELL napravio za Alienware a ovi stavili svoj potpis i svemirski ga projektirali da ekipa zabrijava, a u sustini losiji i skuplji od Asus-ovog konkurenta ROG SWIFT PG348Q....

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 22:34 (Lucidius).
14 godina
protjeran

E a gle ovo 5120x2880 pa da ti pamet stane

simulacije na tome su mljac, nikako nabavit treci yebe me prekid Lari Croft sise su u mjerilu 1:1lp

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 22:39 (Stjepanj).
12 godina
Lucidius kaže...

8 godina
protjeran
Lucidius kaže...

..

Znamo da baš interijer stana u kojem živiš nije u skladu sa komponentama, to jest nije ultra preimum, to si i sam pokazao i priznao, no nebitno.

Ali...

Kako se oblači jedan ultra premium gaming entuzijast ? Ako nije tajna. Čisto da na ulici mogu prepoznat takvog i stisnut mu ruku, čestitat na ultra premium statusu i kao fen ultra premium gamera zatražit zajednički selfi.

Pretpostavljam skupo. Ali...

12 godina
odjavljen

Luci ne izvaljuj napamet. Asusov uw koji spominjes je nativni 60hz panel, a ovaj dellov je nativno na 120hz i bolji je od ovog asusa bez ikakve dvojbe. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
12 godina
odjavljen

Ma jel to opet eksperimentiras sa dsrom? taj monitor je za vozit na 100+ frejmova na nativnoj rezi a ne za takve egzibicije

13 godina
neaktivan

ovo je ziva komedija 

sve entuzijasti i gejmeri, vise vise na forumu nego sto uzivaju u gejmanju i entuzijazmu

pravi kralj ne mora nikome govoriti da je kralj

14 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Ma jel to opet eksperimentiras sa dsrom? taj monitor je za vozit na 100+ frejmova na nativnoj rezi a ne za takve egzibicije

1x4k dell, i iMac s 1440p, dsr sam morao koristiti zbog imac-a logicno da bi dobio vecu/ostriju sliku nevjerovatno koliko je imac ostar skoro pa nemozes naci razliku!lol

10 godina
protjeran
honor8 kaže...

Znamo da baš interijer stana u kojem živiš nije u skladu sa komponentama, to jest nije ultra preimum, to si i sam pokazao i priznao, no nebitno.

Ali...

Kako se oblači jedan ultra premium gaming entuzijast ? Ako nije tajna. Čisto da na ulici mogu prepoznat takvog i stisnut mu ruku, čestitat na ultra premium statusu i kao fen ultra premium gamera zatražit zajednički selfi.

Pretpostavljam skupo. Ali... 

Onako u skaldu pravog barabe i razbijača, nestanem u ove raomanticne vestice i uske poderane traperice sa sjajnim cipelicama lutalicama 

tesko ces me fulat drugar, jedna sa treninga KLIK (Kutjevo sponzor  )

10 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Luci ne izvaljuj napamet. Asusov uw koji spominjes je nativni 60hz panel, a ovaj dellov je nativno na 120hz i bolji je od ovog asusa bez ikakve dvojbe. 

Zemi si ga doma onda

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice