Tonči, kad nam vraćaš Lucija...jbt forum ti je zanimljiv ko turska sapunica, daj malo da živne atmosfera
Nisam ga ja kaznio, nisam prečesto na forumu u posljednje vrijeme pa propustim zabavne trenutke s njim. Ali uvjeren sam da mu se možeš javiti za kavu. Možda je skroz ok lik uživo; forumski trolovi često nisu i u stvarnosti takvi, samo što psihologija pisanja i čitanja uvelike razlikuje od govorne komunikacije uživo. Puno više možeš objasniti i bolje se razumjeti pa vjerojatno ni ja ne bih bio ovako bahat i drzak kako često "zvučim" na forumu. :D
pa nismo klub usamljenih srdašća, pa da ovdje moram tražiti ekipu za izaći na kavu, nažalost od obaveza s puno ljudi ne stignem odraditi takve stvari a htio bih...
Šteta zbog Lucija, taman je krenuo s moddingom kučišta, i taman ga zbaniralo, vjerujem da ima i drugih koji bi to voljeli vidjeti, kako je zgotovio projekt.

Ovaj post cu arhivirati da imam za kasnije kad uletis sa svojim "znanjem, informiranoscu i besprijekornom logikom". 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!