Zna čika Darth šta valja.
Drži se ti sinko mene, daleko ćeš dogurati.
*smiješak, roktanje*
Zna čika Darth šta valja.
Drži se ti sinko mene, daleko ćeš dogurati.
*smiješak, roktanje*
Hehe... nisam ni sumnjao u tebe.
nego... jbte jesi brz!
That's what she said...
još malo i Božić pa ćemo svoja kućišta kititi raznim čipovima i integriranim krugovima 
Ja sam vidio samo prašinu 
Ja sam vidio samo prašinu 
to je zastitni znak u kucistu
Bas mi je drago zbog tebe jesi sad sretniji zbog toga
Imam više frameova od tebe u pubgu sa i7 3770k.
Dakle, samo cpu je bitan, ko je** činjenicu da imaš 1080ku, a on 1070ku?
Ja sam vidio samo najružniju igru ikada, i to priča netko tko ne pati na grafiku. Strašno.
A ne ne izvini, luci je elita i sve mora biti savrseno, ovako izgleda k'o da je kupljeno i skinuto sa branika nekog starog kamiona i nakrivo isjeceno 
Enivej, teze je naci tako tanku spuzvicu realno koju moras da stavis na ovu resetku da bi imalo efekta. Bez toga to nije filter nego bezveze bacen novac na glupost.
Imam više frameova od tebe u pubgu sa i7 3770k.
Dakle, samo cpu je bitan, ko je** činjenicu da imaš 1080ku, a on 1070ku?
Ustvari bitan je fps,prema tome bolje balansiran izlaz frameova na ekranu...Glavas wins by tko--čak ako zanemarimo da je ovo najgori Skylake na forumu i okolici
...nhf to dreadmoore 
E sad jos bilo dobro da neki rizin glasnik napravi ovako slican video pa da pokaze te hladne amd-ove.A usput bas me zanima jel postoji neki nacin da zaobidjem ovaj cpu-fan, jer kad iskljucim ventilator onda mi bios salje zvucne signale za gresku .Nesto imam na umu da iskljucim sve ventilatore pa da se igram u potpunoj tisini.
Bas mi je drago zbog tebe jesi sad sretniji zbog toga
I meni je drago zbog mene.
Sretniji sam.
Mislim da si nešto krivo smislio :)
Glavni adut DX12 jest da omogućuje software-u da iskoristi puno više dostupne snage nego se moglo sa dx11. Primjer, moj cpu na dx11 bottlenecka grafičku na tomb raideru (slučaj sa haswellom, nisam probava sa kavom) i to dobro, dok na dx12 fila grafičku bez problema. DX11 je iskorištavao recimo oko 40% procesora, dok je na dx12 cpu load bio do 80%...
Dx11 ima, vele znalci, samo jedan thread za gpu, a ostali mogu bit za AI, fiziku... Na dx12 se na to gleda kao "pool" resursa koji se koriste kolko triba i kolko može...
TLDR:
Privjesak, pošto ima 2c/4t, i na dx11 će bit iskorišten često do maximuma, što znači da neće u dx12 imati toliko prostora jer se nema što više iskoristit.
Ima opciju u biosu da se ignorira nizak rpm/isključen cpu vent.
AMD AntiBoy
Inace pozadinski zvuk je ugasen da bi blokirao prednje ventilatore koji su zakucani na 100% da bi ubacili malo svjezeg vazduha.
p.s. lose si sredio airflow u kucistu imas negativan pritisak, previse prasine, fuj. Pocetnik.
To ti mislis da su zakucani a na kraju krajeva sami video pokazuje da je kuciste otvoreno sto automatski otpadaju ventilatori koji upuhuj zrak i izbacuju vruci zrak.Iduci video kad budem radio za 7 dana poskidat cu sve ventilatore ako mislis da je to razlog ovih temperatura, cak cu ti pustit pozadinski zvuk a najbolje da te zovnem na pivu pa da se sam uvjeris ako mislis da je nesto lazirano blizu smo.
AMD AntiBoy