Uvijek se surađuje. Inače, dodan je CF i za Vegu https://www.tweaktown.com/news/59230/amds-new-drivers-add-crossfire-support-rx-vega/index.html
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uvijek se surađuje. Inače, dodan je CF i za Vegu https://www.tweaktown.com/news/59230/amds-new-drivers-add-crossfire-support-rx-vega/index.html
Eto nemože bolje... Neka stave zajedno R5 2500U/R7 2700U sa RX 540 ili RX 560M a za jače kartice (RX 570M i 580M) mislim da nikako ne bi išlo osim šta bi možda ona opcija u nekim DX12 igrama (Ashes of Singularity npr) mogla nešto pomoć ali nisam igra odavno ništa ni pratio situaciju s DX12 pa neznam točno, ali bilo bi zanimljivo uparit Vegu M sa nekim jačim polarisom :D
Pa kakva ti je t oploča od cigle Stjepko ?? Jel se može na tom clockat uopće ? 
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Cestitam, imas najruzniju plocu na forumu 
Imam nedoumicu. AMD Ryzen 5 1600 ili Intel i5 8400.
i5 8400
Dobro zboriš a ni ne znaš da se taj sa boljom ploćom može nagurat na 5ghz preko bclk-a 
Dobro zboriš a ni ne znaš da se taj sa boljom ploćom može nagurat na 5ghz preko bclk-a 
Ne moze.
ko zna možda i bude mogo klik
ali kažu da intel forsira zakrpu kako bi to spriječili, naravno jer ko bi onda kupio ove sa kitom
Ne, ne moze. Bclk ide do 102-103mhz, dakle 2-3% ga mozes clockat. To linkano su od davno opovrgnute nebuloze..
Ne, ne moze. Bclk ide do 102-103mhz
Stvarno? I to su limitirali?
Imam nedoumicu. AMD Ryzen 5 1600 ili Intel i5 8400.
i5 8400
Zašto bi netko klokao cpu kojem to nije potrebno, ako nekome fali K onda će si ga pokušat i kupit, no nije se još rodio onaj koji si je to novcem uspio priuštit ...
Pakao će se smrznuti. AMD će radi integriranu grafiku za Intel u 8 H-generaciji. Ako misle propast, ovo nije pravi način.
Do sklylake ukljucujuci njega se moglo raditi blc oc, a ovo sto se sad pojavljajuje neke info na tu temu su nebuloze u svrhu laganja ovog napacenog naroda
Do sklylake ukljucujuci njega se moglo raditi blc oc, a ovo sto se sad pojavljajuje neke info na tu temu su nebuloze u svrhu laganja ovog napacenog naroda
Znaci iste nebloze kao pojeftinjenje ryzena i da ce ryzen 2 i jos njih ne znam kolko sa sigurnoscu ici na postojece b350 i x370 chipsetove?
Pokazite nonK kabylake klokan preko blc pa onda laprdajte do mile volje... ne racunam 103Mhz i sl. pizdarije...
Kolike su nebuloze poneftinjenje ryzena sami prosudite eno ih ljudi narucuju nove za 1200- 1300kn r5 1600...
Pokazite nonK kabylake klokan preko blc pa onda laprdajte do mile volje... ne racunam 103Mhz i sl. pizdarije...
Kolike su nebuloze poneftinjenje ryzena sami prosudite eno ih ljudi narucuju nove za 1200- 1300kn r5 1600...
8400 se ne moze clockat, al isto tako se ne moze kupit novi r5 1600 ni blizu za 1300kn a kamoli 1200....
Mozes I danas samo ako ne placas porez za 1200kn kupiti r5 1600 a ako placas njeftinije sto mozes proci je 1571kn
Uz ovoj popust sa porezom i dostavom je ljude u HR koštao ispod 1300 kn, barem tako tvrde oni koji su ga naručili.
očekujem pad cijena, AMD ima prek 80% ispravnih proceva po waferu, barem su takve bile informacije. Zatu i idu 8/16 procevi pod ove jeftinije jer im se valjda ne isplati "zaključavati" jezgre. Jednostavno divota za kupce. po ovim cijenama čak i izvrsni i jeftini i5 8400 ispada skup 
Samo tako dalje 
Ja govorim za hrvatsko trziste a za evropsko meni je jos jeftinije ukoliko ne placam porez a na kraju krajeva zasto bi ga placao ako ne zivim u toj drzavi.
Ok bila je short-term offer ali je bila...r5 za 170eura... sto ne znaci da ih vise nece biti... dalje cekam kabylake ili coffelake nonk klokan preko blc
Ajmo fanboyevi cekam...
Jbt imamo intelfanboya sa amd freesyncom
, to treba uvrstiti u uđbenike kao novu definiciju oksimorona, da prilagodimo novim modernim generacijama skolsko gradivo
Pokazi ti da ce ryzen 2 ici na b350/x370 pa onda laprdaj jos vise nego sto inace laprdas. Cek sad cemo akciju koja je trajala par dana odmah nazvati pojeftinjenjem? Sta rec... 
EDIT: Pa naravno da imam freesync kad kupujem ono sto mi je najisplativije/najbolje za ono cemu je namjenjeno, freesync radi cijene, a intel iz razloga sto AMD jos nije izbacio nista za 144hz, jako je to jednostavno, ali ne ocekujem od tebe da razumijes. 
Bilo bi dobro uskoro viditi Ryzen+, za potvrdu pravog puta, na istim plocama naravno!
Pokazi ti da ce ryzen 2 ici na b350/x370 pa onda laprdaj jos vise nego sto inace laprdas. Cek sad cemo akciju koja je trajala par dana odmah nazvati pojeftinjenjem? Sta rec... 
Ko da citam komentare na indexu a ne bug forum.
Fokusiraj se na dio:
Za kraj, korisno je navesti osnovne greške u argumentaciji koje se manje pažljivim forumašima znaju potkrasti:
Bilo bi dobro uskoro viditi Ryzen+, za potvrdu pravog puta, na istim plocama naravno!
Ne govorim za Ryzen+, nego za ryzen 2 i dlje, ima onih sta su se obradovali kako ce na starim chipsetovima vrtit ryzen 4.
nixass Ja jos uvijek cekam neku pametnu od tebe.

. Hahaha!