52 fpsa? ops 
Lol... fakat, kako?!
Stvarno, sta cemo sad radit? S jedne strane objavljuju retardirane clanke kojima je jedini cilj potaknut retardirane rasprave na forumu a s druge suspendiraju Lucidusa. Nema nikakve logike...
52 fpsa? ops 
Lol... fakat, kako?!
Stvarno, sta cemo sad radit? S jedne strane objavljuju retardirane clanke kojima je jedini cilj potaknut retardirane rasprave na forumu a s druge suspendiraju Lucidusa. Nema nikakve logike...
Baš sam to htio napisat,ali onda idem googlat i nađem da bi ga trebalo preimenovati iz Luci u Gerardo Bedoya pošto je starno na rubu kartona 
Pobijedi to...SLI? pa nebu te valjda jedan pet godina star softver zajebavao.
Nema sanse ni sa sli, a ovo je 1080p, na native rezoluciji monitora od 1440p ni 2x 1080Ti ne bi pomogli.
A ništa, onda reži detalje što nije baš popularno ili lock na 30 konzolaških 
A ništa, onda reži detalje što nije baš popularno ili lock na 30 konzolaških 
Jedino sta bi sa ovim settingsima ps4 pro imao 2-4fps...
Luci ce dobiti PTSP.

Ansha jebale te te tvoje temperature...
...da te jebale!
To je hladjenje a ne ona drkafuza Stjepanjeva
Nema sanse ni sa sli, a ovo je 1080p, na native rezoluciji monitora od 1440p ni 2x 1080Ti ne bi pomogli.
Može to i sa jednom druže. 1440p, 8xmsaa, trava na ultra.
Ali da sreže fps upola - je. Evo postat ću jedan sa travom na high
...

Ansha jebale te te tvoje temperature...
...da te jebale!
To je hladjenje a ne ona drkafuza Stjepanjeva
a dobro nije strasno cca 10°c razlike
čepići za guzicu
lp
Može to i sa jednom druže. 1440p, 8xmsaa, trava na ultra.
Ali da sreže fps upola - je. Evo postat ću jedan sa travom na high
...
Ne vidim na slici koliki je fps, al to u gradu je smijesna kolicina trave, sjedi u auto i otidji van grada pa ces vidjet da je <30fps moguce...
bas gledam, dobro da nije gledao u vazu s cvijecem
lp
Ne vidim na slici koliki je fps, al to u gradu je smijesna kolicina trave, sjedi u auto i otidji van grada pa ces vidjet da je <30fps moguce...
Da, nema ode nešto trave. No probao sam i gdje je ima nešto više. Približi se 60 ali bome ne pada.
No svejedno 8xmsaa na 1440p je teška debilana. MSAA je najgori aa mode. Ja ga vozim na 2xmsaa plus txaa - divota. Trava na high i ostalo na max. fps rijetko ode ispod 90, na 144hz to je glatko ko maslac. Evo ss kako to izgleda na navedenim postavkama... Ma divota.
Lažem. Imaš pravo. Ubije i ispod 60 gdje je krcato trave. Ali ako stavim normalne aa postavke - dakle 4msaa, ili 2msaa+txaa na 1440p - ovo je rezultat (drugi ss)
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Nemojte ljudi bit blesavi kao neki pa uzeti 8700k pokraj 1200kn jeftinijeg 8600k, ništa ne dobivate sa ovim ista je stvar.Ne vrijedi to tih novaca.
Ako je stvarno 1200kn razlika onda nema smisla, ulozis to u posteno vodeno (cpu + gpu)...
Netko tko uzima 8700k vec ima i dobru GPU i vodeno, ne uzimaju taj proc kojekavi lajbeki 
osim onih kojima je bitan 144+ FPS na 60Hz monitoru
ubio si ga.
Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
al to u gradu je smijesna kolicina trave, sjedi u auto i otidji van grada pa ces vidjet da je <30fps moguce...
Da vidis kod nas u dublinu - pun grad trave i parkova... Jako lose za framerate
Garant vanka ne možeš bez sli-a. Ili spuštat detalje pa ti sve izgleda ko da nisi ni otišao iz domovine.
Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
al to u gradu je smijesna kolicina trave, sjedi u auto i otidji van grada pa ces vidjet da je <30fps moguce...
Gadno, hodas po gradu a oci ti suze kolko trza...
Pa šta se ovo dešava,stabilno na 4.5Ghz sa 1.212v...
Ajde dizi to na 5ghz i javi temperature bugovci su napravili test kod njih ide na 4.9ghz i 94°C.Ukoliko bude vruc da dodjem kod tebe pa da ga delidamo
.
Pa šta se ovo dešava,stabilno na 4.5Ghz sa 1.212v...
Ajde dizi to na 5ghz i javi temperature bugovci su napravili test kod njih ide na 4.9ghz i 94°C
Spominjat temperature nema smisla ako ne kazes u kojem softwareu. Meni max temperature pod 100% opterecenjem proca variraju od 50°C do 82-83°C, sve zavisno o tome s kojim softwareom ga opteretis.
Mislim da je Realbench najbolji jer pokazuje kolike max temperature mozes ocekivat u realnom koristenju kompa.
Kako se zagrijava sa Linx jesi probao onaj najveci test odraditi
Zagrijava na max 82C sta sam vidio, al srusi se svaki put prije ili kasnije, trazi masu napona, daleko vise od iceg drugog...
Kažu da je to temp u prime95 sa large fft. Ne spominje se koja verzija.
Zagrijava na max 82C sta sam vidio, al srusi se svaki put prije ili kasnije, trazi masu napona, daleko vise od iceg drugog...
kod tebe small fft 29.3 odradi kako treba kod mene izbaci jednu jezgru nakon 5 min a ovo meni odradi sve testove sa vecom temperaturom.Zasto?
Kažu da je to temp u prime95 sa large fft. Ne spominje se koja verzija.
Small je gori. Linx najgori.