Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.343.407
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
CPU chat tema

Intelaši ne gledaju dobiveno/uloženo, sami su to izjavili tako da džabe išta govoriš.

12 godina
odjavljen
Re: CPU chat tema
Viator kaže...

Ispravka - bio sam u trgovini u utorak u poslijepodnevnim satima,te uplatio predujam na licu mjesta.Srijeda nikako nije mogla biti obzirom da je bio Dia de Los Muertos.

A sad treba to sve sastaviti....ako stignem večeras.

Koja trgovina, ako nije problem?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
16 godina
CPU chat tema

haha njskalo puno oglasa  sa ryzenima i to sve koristeno par mjeseci

12 godina
odjavljen
dery kaže...

Nemojte ljudi bit blesavi kao neki pa uzeti 8700k pokraj 1200kn jeftinijeg 8600k, ništa ne dobivate sa ovim ista je stvar.Ne vrijedi to tih novaca.

Da je ništa, zvao bi se i7.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina
dreadmoore kaže...

haha njskalo puno oglasa  sa ryzenima i to sve koristeno par mjeseci

haha pravo vrijeme za kupnju zahvaljujuci "gospodi"

(G)jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
CPU chat tema

Našao sam jednu definiciju kompleksa niže vrijednosti koja savršeno opisuje neke osobe ovdje i vjerujem da će se pronaći u tome vrlo brzo: Tretiraju druge kao niza bica. Isticu da su najpametnij, najlepsi, najbogatiji, naj, naj, naj... Necete naici na obrazovane, uspesne, bogate ili bilo koje druge ljude koji su svesni svojih kvaliteta i zadovoljni time sto jesu da se hvale i da konstantno dokazuju to. Sa druge strane obicno onima koji pate od ovog kompleksa su uzor upravo ljudi koje sam gore naveo. Ljudi sa kompleksom koji ne uspeju da dostignu svoje uzore ponasaju se kao da su ravni njima ali im je ipak sujeta slaba tacka. Ponizavanje, diskriminacija, pogled sa visine je nacin na naharne svoju sujetu. Ko se usudi da im predoci pravu sliku, bice istog trenutka prozvan, vredjan, pa cak i napadnut fizicki... Sve u svemu, obicni snobovi koji umisljaju i prave se da su nesto jer znaju da su niko i nista.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 20:05 (Shockwave).
12 godina

Jesam ja ćorav ili nema ni jedan na njuškalu ili zajebavaš? Gledam R7 1700.

9 godina
protjeran

Bio je par sati na njuski 1600x za 1200kn, otislo dok si reko keks

14 godina
protjeran
lav1000 kaže...

Bio je par sati na njuski 1600x za 1200kn, otislo dok si reko keks

eto brze nego intelov 8700k kojeg moras cekati danimalp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
protjeran
dery kaže...

Nemojte ljudi bit blesavi kao neki pa uzeti 8700k pokraj 1200kn jeftinijeg 8600k, ništa ne dobivate sa ovim ista je stvar.Ne vrijedi to tih novaca.

Ako je stvarno 1200kn razlika onda nema smisla, ulozis to u posteno vodeno (cpu + gpu)...

14 godina
protjeran
ansha kaže...
dery kaže...

Ako je stvarno 1200kn razlika onda nema smisla, ulozis to u posteno vodeno (cpu + gpu)...

oces reci u Lucidusovom tonu da trebas biti debil i uzeti 8700k pored 8600k za gaming+ uloziti razliku u jaci gpulp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
neaktivan
dery kaže...

Ali bice glavni baja u selu sa 8700K? 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
CPU chat tema

Ja vec hodam k'o da sam rijesio problem gladi u svijetu.

Na prethodnoj stranici napisao sam gdje nabavljen.

10 godina
protjeran
ansha kaže...
dery kaže...

Netko tko uzima 8700k vec ima i dobru GPU i vodeno, ne uzimaju taj proc kojekavi lajbeki 

18 godina
odjavljen
CPU chat tema

Da, samo oni koji nemaju za centralno grijanje 

16 godina
protjeran
Lucidius kaže...
ansha kaže...
dery kaže...

Netko tko uzima 8700k vec ima i dobru GPU i vodeno, ne uzimaju taj proc kojekavi lajbeki 

Puno bolje bi ti bilo da si dodao gpu u loop, dok ne probas ne znas koliko je finiksica vruca i bucna kartica.... Jucer nakon 2h GTA V max gpu temp je bila 37C, danas nakon 1h Assetto Corse max 35C. I komp necujan naravno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 21:14 (ansha).
14 godina
neaktivan
CPU chat tema

Na nekoj od prethodnih stranica napisao sam "Sjaj i bijeda Hollywood" nadajuci se da netko ce shvatiti sarkazam u odnosu ovih postova na forumu koji su odraz vremena u kojem zivimo.

Ljudi ciji su zivoti toliko bankrotirali da jedino falsh snobizam je slamka za koju se drze da ne odu u duboko more,a kao i svaki covjek koji se utapa uraditi ce i reci bilo sto da odbrani zadnju iluziju.

Eto tu je intel tu je i amd,nista posebno u tome,tek je vidjeti sto oni nude,i kao duh Augur koji predvidja proslost - sigurno je samo da konacni korisnik uvijek je za nesto zakinut i to placa vise.

Sve to meni je zanimljivo i zabavno promatrati sa strane i povremeno dobacivati,ali dobro bi bilo da radimo vise testova hardware-a kojeg imamo,medjutim kroz naocale snobizma sve je svedeno na bolje ili losije,rezultati su marginalno pomagalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 21:15 (Viator).
9 godina
protjeran
Lucidius kaže...
lav1000 kaže...

pitanje za uvaženu gospodu, gdje se kupi to čudo, koliko vidim kod nas nigdje nema, bar nema za trenutnu isporuku?

Sad ce tebe čika Luci i da nauči nesto usput pa da ne postavljas pitanja na koja je lako naci odgovor 

Postoji jedan zgodna trazilica u koju upises sta god pozelis i izbaci ti ducane gdje imas za kupiti i cijene po kojima se prodaje... uglavnom upises u google trazilicu "nabava.net" i kliknes odmah na prvu pretragu na vrhu, zatim kada si usao imas na vrhu stranice trazilicu u koju upises sta te zanima i kliknes desno od toga "traži", i onda se desi magija i vidis sve sta trebas.

Eto, za ovaj puta cu ti jos ja pokazati primjer, a za ubuduce ima da to naucis napamet KLIK (dostupan ti je u HG spotu i Instaru)

Jbt Luci ti si literarno nadaren, daj napisi nekih vodic za OC da i mi dignemo ryzene na vrtoglavih 4.05 Ghz 

10 godina
protjeran
ansha kaže...

Puno bolje bi ti bilo da si dodao gpu u loop, dok ne probas ne znas koliko je finiksica vruca i bucna kartica....

Sta imam probat, eto ti kako radi kod mene 

, snimano po ljetu koja te vrucina spopala, naucite slozit airflow za pocetak...

Slozio bi ja vodeno sutra al mi ruzno izgledaju ta crijeva, miljon fitinga i koljena, opcenito taj cijeli "look", em nemam nikkave potrebe za tim jer cesto mijenjam hardver pa je muka to stalno odpajat, cijedit, doljevat, kupovat nove blokove itd...

Danasnji open loop AIO sistemi su hladenjem mozda ako i 5 stupnjeva slabiji od custom loop vode, a mnogo jeftiniji i prakticniji.

EDIT:

Ajd mi posnimi ovako po uzoru na moj video gameplay sa monitoringom i postavkama da vidim akko to sljaka kod tebe u GTA V i sa kojim taktovima....

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 21:21 (Lucidius).
18 godina
Lucidius kaže...
ansha kaže...
dery kaže...

osim onih kojima je bitan 144+ FPS na 60Hz monitoru

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
protjeran
Lucidius kaže...
ansha kaže...

Puno bolje bi ti bilo da si dodao gpu u loop, dok ne probas ne znas koliko je finiksica vruca i bucna kartica....

Sta imam probat, eto ti kako radi kod mene 

, snimano po ljetu koja te vrucina spopala, naucite slozit airflow za pocetak...

Slozio bi ja vodeno sutra al mi ruzno izgledaju ta crijeva, miljon fitinga i koljena, opcenito taj cijeli "look", em nemam nikkave potrebe za tim jer cesto mijenjam hardver pa je muka to stalno odpajat, cijedit, doljevat, kupovat nove blokove itd...

Danasnji open loop AIO sistemi su hladenjem mozda ako i 5 stupnjeva slabiji od custom loop vode, a mnogo jeftiniji i prakticniji.

EDIT:

Ajd mi posnimi ovako po uzoru na moj video gameplay sa monitoringom i postavkama da vidim akko to sljaka kod tebe u GTA V i sa kojim taktovima....

Stari moj upravo o tome ti pricam, Phoenixica na 70% odnosno ~1750rpm je meni neprihvatljivo bucna. Meni je granica za phoenixicu 55%.  Da ne kazem da mi je sa 70% u Witcheru isla do 69C, a na prihvatljivih 55% i do 76-77C. 

Ne mogu ti uploadat video jer mi je upload kriminalan...

10 godina
protjeran
ansha kaže...

Stari moj upravo o tome ti pricam, Phoenixica na 70% odnosno ~1750rpm je meni neprihvatljivo bucna. Meni je granica za phoenixicu 55%.  Da ne kazem da mi je sa 70% u Witcheru isla do 69C, a na prihvatljivih 55% i do 76-77C. 

Neznam, meni je okej, imam 5mm debelo staklo na kucistu sa svih strana koje je i uz to tesko ko đavo pa dok je zatvoreno drasticno regulira buku, kao da je hermeticki zatvoreno...

12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Neznam, meni je okej, imam 5mm debelo staklo na kucistu sa svih strana koje je i uz to tesko ko đavo pa dok je zatvoreno drasticno regulira buku, kao da je hermeticki zatvoreno...

Ne bi ti pjevao hvalospjeve svojoj grafi da je hermetički zatvoreno ;)

16 godina
protjeran
Lucidius kaže...
ansha kaže...

Evo iz gta sa istim postavkama, prva slika je nakon 1-2 minute igre a druga nakon 20-ak minuta gdje se voda u loopu zagrijala i gpu je dosao do max 43°C. 

Gta nije tolko zhtjevan sta se zagrijavanja tice, power usage je uglavnom 60-70%, u Witcheru to ide i do sitno preko 100% pa su i max temperature 4-5°C vise.

Ja inace igram sa lockanih 60fps i sa gpu na konstantnih 2ghz i 0.925V pa gpu uglavnom stoji na 33-38°C pod opterecenjem.

18 godina
odjavljen
CPU chat tema

52 fpsa? ops 

12 godina
odjavljen
CPU chat tema

I.... ode nam Luci opet 

12 godina
odjavljen
XXX kaže...

52 fpsa? ops 

Lol... fakat, kako?!

17 godina
Dugo je trajalo 😂
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
eywa33 kaže...

I.... ode nam Luci opet 

Sta je sad bilo?

16 godina
protjeran
XXX kaže...

52 fpsa? ops 

Trava na ultra i 8x msaa... padne i na 35fps...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice