- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zakon, si to napravio za onaj Bug FoldingHome projekt ili iz zabave?
trebali bi stavit u casopsi tvoju ikonu jer j 10x ljepsa od one
baš je dobra buba...trebali bi fakat razmisliti o tome, da zamjene onu staru
Izgleda perfektno!
Realno, puno je bolja od one koju Bug sada koristi.
Sve pohvale!
Svaka cast
Respect! Stvarno je bolja x puta od bube na njihovom DVD-u.
Super je, ali možda oni i žele low-res ikonu kao što je ona postojeća...
Odlicno sto vise reci N1
Ne znam jel bugovcima prioritet moderniziranje ikone, da misle modernizirati, vjerovatno bi to ucinili.
Ova ikona je drugacija od postojece (polozaj je s prednje strane, dok je ona s gornje) tako da ne moze proci pod moderniziranje. Mozda da je u polozaju kao stara, samo s vise detalja, bilo bi puno bolje (naravno ovo govorim u smislu zamjene za postojecu BUG ikonu, ova je sama po sebi odlicna).
Evo primjer VW-a i Opela. VW je prosao par modernizacija logo-a, opel takodjer nedavno, jos uvijek je to isti logo, samo dodano par kozmetickih zahvata za 21. stoljece, 3d efekat, nijansa boja, itd...
Probaj napraviti nesto u stilu stare bug ikone, zadrzati polozaj bube...
EDIT: Evo par linkova za vw i opel koje sam naveo kao primjer:
jako dobro
Ne znam jel bugovcima prioritet moderniziranje ikone, da misle modernizirati, vjerovatno bi to ucinili.
Ova ikona je drugacija od postojece (polozaj je s prednje strane, dok je ona s gornje) tako da ne moze proci pod moderniziranje. Mozda da je u polozaju kao stara, samo s vise detalja, bilo bi puno bolje (naravno ovo govorim u smislu zamjene za postojecu BUG ikonu, ova je sama po sebi odlicna).
Evo primjer VW-a i Opela. VW je prosao par modernizacija logo-a, opel takodjer nedavno, jos uvijek je to isti logo, samo dodano par kozmetickih zahvata za 21. stoljece, 3d efekat, nijansa boja, itd...
Probaj napraviti nesto u stilu stare bug ikone, zadrzati polozaj bube...
EDIT: Evo par linkova za vw i opel koje sam naveo kao primjer:
Odlicna je!
Ima smisla!
Trebao bi Bug razmislit o njoj..
ružna je, nema smisla i nema dovoljno točkica
bugova baja je pixelizirana i to je poveznica sa logom i sa smislom
dobra baguda
Ova ikonica je fora ali bugova ikonica koju imaju je baš prepoznatljivi dio buga koji je vec godinama isti..
super je, al istina je da bi BUG modernizirao ikonu da je htio, a sad, da li će ju prihvatiti
Volkswagen banana od dizajna auta uključujući Škodu i Seata.
ružna je,......
Ruzan je i tvoj avatar,nema dovoljno maceva i pixela
Sala,Sala....ne shvatiti ozbiljno
Well....pa ljudi nisam postavio sliku (ikonu) kao ponudu za promjenu BUGove ikone.
Sto se tice tockica i koliko noga ima to je vec za raspravljati i moze se popraviti (rotacija,tockice i....jos,jos,nogu )